Mijn laatste Ebay aankoopjes & hulp nodig!

ebay aankopen 2016

Al een beste tijd wilde ik een bikini hebben die te bestellen was op Ebay. Na lang twijfelen besloot ik de bikini te bestellen maar helaas was mijn koop gedrag te sterk aanwezig en kocht ik nog een hoop andere dingen. Ongeveer de helft is nu binnen gekomen en dat laat ik jullie in deze video zien! De laatste tijd probeer ik iets meer video’s te maken en ik hoop natuurlijk dat jullie dit leuk vinden!

De verkopers waar ik mijn aankopen heb gedaan;

Kleding & Donut – klik hier
Bitch Relax shirt – klik hier 
Wenkbrauw Templates – klik hier
Rose gouden kwasten – klik hier

Mochten jullie nog vragen hebben over bepaalde producten of kledingitems dan hoor ik het natuurlijk graag! Ook hoop ik dat jullie het leuk vinden dat er iets vaker videos komen, het is een record dat ik het nu al vier weken op een rij uithoud om elke vrijdag een video te uploaden. Ik heb er in ieder geval veel plezier in en ik hoop jullie ook!

Liefs,
Rebecca

28 thoughts on “Mijn laatste Ebay aankoopjes & hulp nodig!

 1. Leuke spulletjes allemaal! Geen idee waar al die kwasten voor zijn, maar dat bedenk je wel.
  De roze top is echt leuk en Nina is nog steeds helemaal blij met haar donut!

 2. Ik heb nog nooit wat gekocht op Ebay. Misschien toch maar een keertje doen! Vooral de kwasten vind ik mooi! Met kwasten vind ik dat je zelf gewoon moet kijken waar jij hem voor wilt gebruiken. Waar mensen hun foundation mee aanbrengen vind jij misschien handiger voor poeder!

  1. Dan raad ik aan om zeker eens te kijken! Vaak is het wel even goed zoeken, maar wat je er allemaal vind is erg leuk! Ik ga inderdaad even kijken waar ik bepaalde kwasten voor wil gebruiken en dan merk ik het vanzelf wel.

 3. Leuke aankoopjes! Het lila topje en de grijze top vind ik enorm cute. Ik heb zelf ook nog een aantal dingetjes op Ebay besteld die onderweg zijn, can’t wait! :’)

 4. Oeeh ik vind de kwasten super mooi! Ik denk dat ze inderdaad een dupe zijn van RT. Maar ik kan je niet helpen met zeggen welke waar voor is haha. Ik gebruik mijn kwasten gewoon waar ik ze fijn voor vindt, niet wat eigenlijk hoort hihi. Leuke aankopen!

 5. Ik laat ook niet graag alles zie als ik ga sporten. Bitch Relax is echt een leuk topje. Jammer van de bloemerige top dat beetje geel-wit is. Strand zal idd oplossing kunnen zijn. Toch een beetje balen. Mooie spullen heb je met heel scherpe prijs hier.

 6. Leuke aanloopjes heb je gedaan Rebecca! Jammer is dat he, dat vaak die shirtjes erg dun zijn en doorschijnen. Helaas heb ik dat ook al vaak meegemaakt met kleding van aliexpress. Of zoals je zei: het was er heel ander uit op de foto op de website. De kwasten vind ik daarentegen wel ontzettend mooi en ik ben ook erg benieuwd of ze goed zijn!

  1. De kwasten maken inderdaad een hele hoop goed en aangezien ik het nu wel weet dat de kwaliteit slechter is, houd ik er meer rekening mee. Al met al ben ik best tevreden met de aankopen 🙂

 7. Dat grijze topje vind ik echt geweldig! Staat zo mooi. Als je goedkope ebay achtige kleding wilt halen kun je beter op sammydress.com kijken, daar vind je heel vaak ook foto’s van mensen die het al gekocht hebben 🙂

  Ben benieuwd hoe die kwasten na het wassen zijn 😛 ze zijn wel erg mooi!

 8. Leuke aankoopjes! Vooral de bralettes en kwasten vind ik er erg leuk uitzien! Ik denk dat waar je je kwasten het fijnst voor vindt, echt iets is wat je moet testen. Soms houd ik mij namelijk ook niet aan de officiële functie van een kwast, omdat het op een andere manier nét wat fijner werkt bij je gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *