Mix & Match je eigen sieraad

Sieraden die je zelf kunt samen stellen vind ik super leuk. Vaak is het namelijk zo dat de armband wel leuk is, maar dan de bedel bijvoorbeeld niet. Of precies andersom. Om je dat gedoe te laten besparen zijn er natuurlijk zat mogelijkheden. Dit is er één van.

Juwelier Lucardi heeft namelijk een nieuwe en exclusieve collectie van slavenarmbanden en kettingen. Elke ketting of armband kan  je matchen met een bedel met bijvoorbeeld een letter of een leuk symbool. Daarbij kan je ook kiezen tussen rosé goud of zilver. Zeker weten voor ieder wat wils.
Uiteraard ging ik voor de rosé gouden variant, voor mensen die mij al wat langer kennen is dit geen verassing meer. Dat ik voor een armband ging was voor mezelf wel even nieuw maar het hele idee met een bedel eraan vond ik een erg leuk idee. Qua hangertjes kun je kiezen uit letters, hartjes, infinity tekens, kruisjes, sterren of -waar ik voor ging- een klavertje vier.
Gecombineerd met een paar andere hele simpele armbandjes komt deze armband van de Just.D Daydream collectie helemaal tot haar recht. Dat ik voor het klavertje vier ben gegaan vond ik een erg goeie keuze want het idee achter een klavertje vier vind ik erg mooi. Mocht ik het symbooltje ooit zat zijn, kan ik deze heel makkelijk vervangen voor een ander symbool.
Nog iets leuks, op de achterkant van ieder uitgekozen bedeltje staat een tekst met wat te maken heeft met het plaatje. Klein, maar een erg leuk detail. Dus mocht je eens een keer een ander soort armband willen, neem dan zeker een kijkje bij Lucardi.nl of in de winkel.

 

Wat vind jij van mijn gekozen bedel?

 

Liefs,
Rebecca
*bevat producten die mij zijn toegestuurd.

Related Post

19 thoughts on “Mix & Match je eigen sieraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *