Party Musthaves!

Persoonlijk houd ik wel van een feestje, tegenwoordig heb ik nog amper feestjes maar dat heeft zo zijn reden. Maar áls ik dan een feestje heb, heb ik zo mijn favoriete items die ik er eigenlijk altijd bij pak. Na een tijdje ga je dat van jezelf door hebben en daarom leek het leuk om mijn favorieten te laten zien die voor mij echte musthaves zijn.

Eigenlijk heel cliché, maar negen van de tien keer trek ik een zwarte outfit aan. Surprise! Zwart kan nou eenmaal altijd en kan bij elke gelegenheid. Omdat ik zwart in combinatie met goud ontzettend mooi vind, maar het ook prima te combineren is met zilver, kan ik elke kant op. Toch neig ik sneller naar de combinatie met goud, omdat het net iets warmer staat.
Toen ik deze super mooie clutch zag, was ik op slag verliefd. De pailletten schreeuwen gewoon feest! De clutch is ruim genoeg en alles past er in wat er in zou moeten. Een telefoon, klein portemonneetje, je sleutels en je lipstick van die avond… Het past er allemaal in. De binnenkant is ook nog eens leuk gevoerd met een tijgerprintje. Zo catchy, maar een enorm leuke toevoeging!
In het dagelijkse leven bestaat mijn makeup uit mascara en wenkbrauwpotlood, maar met het uitgaan mag het allemaal net iets meer en heftiger. Qua sieraden is het daarom wel mooi om voor een kleine subtiele ketting te gaan. Deze ketting met een simpel muntje eraan is daarom de perfecte keuze. Het horloge past perfect bij de clutch door het zwart in combinatie met goud. Een echte eyecatcher om je pols, waarbij je verder helemaal niet veel nodig hebt.

In combinatie met een zwart, simpel jurkje heb ik verder helemaal niets nodig dan deze drie items. Zelf ben ik nou eenmaal niet een heel uitbundig persoon en daarom is dit perfect voor mij.Alle drie deze items zijn hier te bestellen

Liefs,
Rebecca

Related Post

29 thoughts on “Party Musthaves!

  1. Wat een prachtige foto's
    volgens mij word jij nog eens een horloge junkie als ik het zo zie
    De clutch is heel mooi en wat fijn dat er zo veel in past

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *