Sexy meets Casual Outfit of the Night

Het eerste wat ik dacht toen ik werd uitgenodigd voor een feestje met het thema ”Sexy meets Casual” was ‘oké, dat word sowieso een outfit met mijn champagne shirt’. Omdat ik al een lange tijd een nieuw it-shirt had liggen wilde ik dat shirt gebruiken om een outfit mee samen te stellen

Het shirt die ik had liggen komt van de webshop Fashion Wishes waar je verschillende items kunt scoren, waaronder een breed assortiment it-shirts. In mijn kast zie je al menig it-shirtjes liggen en vind het ontzettend fijn te combineren. De shirtjes passen echt bij ontzettend veel outfits. Het fijne aan de shirtjes van deze webshop is dat het kwaliteit relatief hoger ligt dan de meeste shirtjes die ik heb.
In eerste instantie wilde ik voor een broek gaan met een mooi paar hakken eronder. Maar omdat het shirtje zo weinig sexy gehalte had, besloot ik te gaan voor een skater skirt. Door dat de skirt mooi hoog zit kon ik het shirtje erin stoppen waardoor het net één geheel leek. Verder ging ik voor een mooi paar wedges zodat ik wist dat ik het de hele avond uit kon houden op hakken.
Wat ik heel belangrijk vind is dat je je altijd helemaal fijn voelt in je outfit. Gelukkig heb ik dat altijd als een outfit aan de simpele kant is en daarom deed ik er alleen een paar armbandjes bij en verder liet ik het helemaal zoals je het hier ziet. Als je het mij vraagt is dit best Casual met een klein beetje sexy. Goed genoeg en meer had ik ook helemaal niet nodig.
It shirtje; Fashion Wishes || skater skirt; H&M || Wedges; Primark

Hoe draag jij een it-shirt het liefst? -als je het draagt-

Liefs,
Rebecca
bevat artikelen die mijn zijn toegestuurd

Related Post

21 thoughts on “Sexy meets Casual Outfit of the Night

  1. Die shirt en die rok zijn gewoon gemaakt om samen te dragen, haha! Het staat heel chique! Ik heb nog niet zoveel it-shirtjes hangen in mijn kast, hoog tijd om de webshop van Fashion Wishes eens te bekijken! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *