Rebecca Denise blog

Over Rebecca Denise

Waarschijnlijk heb je op deze pagina geklikt omdat je meer over mij wilt weten. Ik heb een heleboel te vertellen, maar ik zal even beginnen bij het begin. Mijn naam is Rebecca van Gemert (25) en ik ben het gezicht achter deze blog. Al mijn hele leven woon ik in Lelystad en ben stiekem niet van plan hier weg te gaan. Oké, tenzij ik een Greencard krijg om naar Amerika te verhuizen, dat wil ik wel. Amerika heeft namelijk mijn hart gestolen. Verder heb ik ook een lichte koffie verslaving, zie je mij vrijwel nooit zonder nagellak en ben ik dol op lekker eten. Voor reizen kun je me wakker maken. Ik wil nog veel van de wereld zien!

Over de blog

Op deze blog vind je wekelijks nieuwe artikelen over beauty, lifestyle, fashion en wat persoonlijke verhalen. Mijn blog ben ik begonnen als probeersel, om mijn gedachten van mij af te schrijven. Dit groeide snel, waardoor ik het nu ook echt als serieuze hobby zie. Op dit moment hang ik tussen een burn out & een depressie in. Mijn blog is een ware uitlaatklep voor mij en ik deel hier veel. Niet alleen om mijn verhaal kwijt te kunnen, maar ook om mensen te helpen. Vele mensen mailen mij dat ze inspiratie halen uit mijn blog. Ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal kan delen en doe dit met veel liefde en plezier. Diversiteit vind ik zelf erg belangrijk en zul je ook veel zien op mijn blog. Ik steek veel tijd in mijn foto’s en artikelen en ik post alleen artikelen waar ik 100% achter sta.

 

 

Wil je nou nog meer over mij weten?
Contact@byrebeccadenise.nl

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid