Mijn tip tegen schurende bovenbenen

Lush silky underwear review
Heerlijk hé dit weer! Volgens mij heeft iedereen er echt naar uitgekeken dat ook wij in ons kikkerlandje een beetje zon zouden krijgen. Ik geef toe dat ik het ook wel echt nodig heb, het zonnetje maakt je gewoon veel vrolijker. Toch zit er een nadeel aan het warme weer. Het schuren van je bovenbenen… Als je dit probleem niet kent, good for you! Wees dan vooral heel dankbaar. Heb je dit probleem wel? Dan deel ik bij deze mijn tip.
[spacer height=”20px”]

Mijn tip tegen schurende bovenbenen
Het product wat er voor gaat zorgen dat je minder pijn of irritatie zult hebben is deze. De Silky Underwear Dusting Powder van Lush. Dit product is eigenlijk bedoeld als een all over body poeder die er voor zorgt dat je huid lekker zacht word en tegelijkertijd lekker ruikt.
[spacer height=”20px”]

➸ Lush over het product;

”Van origine zijn de luxe dusting powders bedoeld om te dragen met of in plaats van je beste ondergoed. En dat is precies waar Silky Underwear voor bedoeld is. Dit is dan ook niet zomaar een poeder. Kleine stukjes cacaoboter geven je huid een beetje extra voeding en het parfum is gemaakt van vetivert en schandalig sensuele jasmijnabsoluut. Voor het ultiem luxe gevoel, met of zonder ondergoed.”
 [spacer height=”20px”]
silky underwear lush reviewDe Dusting powder is een hele subtiele, super lekker ruikende poeder die gemakkelijk aanbrengt. Als je teveel aanbrengt blijf je wel zitten met een witte waas dus wees in het begin wel voorzichtig met de hoeveelheid. De geur is lekker fris en zomers, wat je lang op je lichaam blijft ruiken. Ik had de Silky Underwear al een lange tijd in huis maar gebruikte het verder nooit. Tot dat ik las dat je het ook voor tussen je benen kon gebruiken, om het schuren van je bovenbenen te voorkomen. Dat vroeg om een test natuurlijk.
 [spacer height=”20px”]
Tip tegen schurende bovenbenen

➸ De ingrediënten

Tijdens het lezen van de ingrediënten leek het me al vrij zeker dat de cocoa boter er voor ging zorgen dat de huid lekker zacht werd. Tijdens een vorig bezoekje aan een festival kreeg ik zo een pijnlijke wond tussen mijn benen -waarvan ik eigenlijk nog steeds niet weet wat het was- dat ik het gelijk wilde proberen. Ik ging een dagje winkelen en het was lekker weer. Tijd voor een kort broekje! Ik deed wat poeder op en ging de deur uit. Na een paar uur had ik nog steeds nergens last van. Rond 4 uur heb ik weer wat opgedaan en zo had ik de hele dag nergens last van. Omdat het potje ook nog eens klein is, kan je het gemakkelijk meenemen op pad.
[spacer height=”20px”]
Oké, Silky Underwear gaat er niet voor zorgen dat je benen op magische wijzen niet meer tegen elkaar aan schuren, maar zorgt er wel voor dat je geen pijnlijk ervaring meer krijgt wanneer je een short of jurkje draagt. Nu kan je dus gewoon alles dragen tijdens de hete zomerse dagen zonder je ook maar ergens druk om te maken. En, de geur is ook nog eens mooi meegenomen.
Lush silky underwear tegen schurende bovenbenenDe Silky Underwear Dusting powder is te koop bij Lush voor €7,95 en is zeker het proberen waard! Alle tijden dat ik nu een jurkje heb gedragen was dit mijn beste vriend en daarom deel ik graag deze tip met jullie. Je doet ook nog eens een eeuwigheid met het potje! Als jij nog tips hebt, laat het dan achter in de comments!
[spacer height=”20px”]
Liefs,
Rebecca

26 Reacties

  1. 10 september 2016 / 09:31

    Oeh klinkt grappig! Nog nooit van gehoord! Ik moet ook heel eerlijk zeggen dat ik hier niet zo super veel last van heb maar als het helpt voor mensen, ideaal!

    • Rebecca
      Auteur
      11 september 2016 / 14:23

      Heerlijk dat je het niet hebt! Ik hoop inderdaad dat mensen die het wel hebben iets aan deze tip hebben 🙂

  2. 10 september 2016 / 09:55

    Wat fijn dat hij goed werkt! En ik moet ook zeggen dat ik nog nooit last heb gehad van schurende bovenbenen, maar als dat ooit gaat komen weet ik nu alvast de oplossing 🙂

    • Rebecca
      Auteur
      11 september 2016 / 14:22

      Oeh lucky you! Ik hoop voor je dat het nooit gaat komen dan. Het is heel vervelend!

  3. 11 september 2016 / 11:45

    Oh ik heb hier altijd zo’n last van! Vooral tijdens hardlopen.. Handig!

    • Rebecca
      Auteur
      11 september 2016 / 14:22

      Dan is dit ook zeker een handig product! Vervelend als je door de pijn moet stoppen. Op deze manier kun je nog even door hihi

  4. 11 september 2016 / 11:59

    Bedankt voor deze tips! Die had ik echt nodig hihi. -x-

  5. 11 september 2016 / 12:29

    Klinkt misschien gek maar heb er wel eens last van gehad, toen ik nog wat voller was. Toen ik ben afgevallen had ik er dan ook geen last meer van gelukkig. Het is zo irritant 🙂 handig wel deze tip!

    • Rebecca
      Auteur
      11 september 2016 / 14:20

      Het komt ook wat vaker voor bij de wat vollere dames. Of tenminste, met wat stevigere bovenbenen. Zelf heb ik er altijd last van gehad omdat mijn bovenbenen nou eenmaal tegen elkaar aankomen haha.

  6. 11 september 2016 / 12:41

    Dit klinkt als een ideaal product! Doordat mijn bovenbenen langs elkaar schuren heb ik in de zomer vrijwel nooit rokjes/jurkjes aan, ontzettend jammer. Ga dit product zeker een keer proberen xx

    • Rebecca
      Auteur
      11 september 2016 / 14:21

      Dan is dit zeker een uitkomst! Ik liet me ook erg beperken daardoor, maar nu kan het gewoon. Zo veel fijner dan op een bloedhete dag alsnog een lange broek aan moeten.

  7. 11 september 2016 / 13:19

    Oeeeh, klinkt als een fijn product. Ik heb niet supervaak last van schurende bovenbenen, maar ik ga het wel onthouden voor die blauwe maandag dat ik het wel heb, haha.

    • Rebecca
      Auteur
      11 september 2016 / 14:21

      Hihi ja, voor die ene keer dat je het dan wel hebt zul je het goed kunnen gebruiken!

  8. 11 september 2016 / 15:17

    ik heb hier soms ook last van, heel irritant! ideaal dat er een product als deze is 🙂

  9. 11 september 2016 / 17:16

    Ik heb hier helaas ook last van en had al een ander merk gespot maar nog niet gekocht. Ik ga de volgende keer bij Lush gelijk opzoek naar dit product.

  10. 11 september 2016 / 17:21

    Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik heb hier gelukkig nooit echt last van, maar het is zeker een goede tip! 🙂

    Love,
    Dascha

  11. 11 september 2016 / 17:50

    Lijkt me een fijn product om in huis te hebben tijdens het warme weer. Thanks voor de tip! 🙂

  12. 12 september 2016 / 08:44

    Ik vind Silky Underwear Dusting Powder echt een fantastisch product! Ik gebruik het al een hele tijd sinds een vriendin mij erop tipte!

  13. 12 september 2016 / 09:22

    Handige tip, ik heb er zelf ook last van, dus dit ga ik zeker een keer proberen 🙂 xo

  14. 12 september 2016 / 12:46

    Wat een handig spul!! Ik wist niet dat zoiets bestond! Mooie foto’s

  15. 12 september 2016 / 16:26

    Oh dat wil ik wel eens proberen! Ik draag altijd Sarah’s Sweeties onder een jurkje om schurende bovenbenen te voorkomen.

  16. Martine
    12 september 2016 / 21:42

    Oh dat klinkt erg fijn! Ik moet bekennen dat ik zelf wat stevigere bovenbenen heb en ik hier dus ook regelmatig last van heb. Maar als dit de oplossing is zou dat erg fijn zijn, ik ga er zeker eens naar kijken! 🙂

  17. 16 september 2016 / 15:18

    Wat handig zeg! Ik draag ook altijd zo’n broekje om dit probleem tegen te gaan, maar zeker als het 30 graden is, is dat ook geen pretje.

  18. 20 september 2016 / 13:43

    Handige tip! Ik heb hier ook veel last van & gebruik dan talkpoeder of kamelenvet (klinkt echt vreselijk, ik weet het, maar je kan het bij de apotheker kopen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *