Dit moet je nóóit boven je bed plaatsen..

Dit moet je nóóit boven je bed plaatsen..
bron

Er zijn van die dingen die je niet boven je bed moet plaatsen. Ik weet zeker dat je nu dingen zit te bedenken en dat er waarschijnlijk niks te binnen schiet. Eerlijk, ik zou het ook zo 1,2,3 niet weten, maar guys ik heb mijn lesje geleerd. Niet alleen ik want vooral mijn vriend was slachtoffer. Dat je ergens zo een last van kan hebben, hadden we nooit gedacht. Één ding is zeker, dit plaatsen wij nooit meer boven ons bed.

First things first;

Als aller eerst moet ik even zeggen dat het incident mijn schuld was, ik vond het leuk staan boven mijn bed. Maar ook heb ik het door mijn gedrag erger gemaakt. In eerste instantie had het nog best mee kunnen vallen, maar door bepaalde grapjes die ik vooral rond drie uur s’nachts uit haal heb ik het alleen maar erger gemaakt. Ik ben namelijk zo een vriendin die het leuk vind om midden in de nacht mijn vriend zijn hoofd aan te tikken en te doen alsof ik een dikke spin ben. Het werkt telkens weer, want hij schrikt zich altijd rot. Ook heb ik nogal last van spontane lachbuien die ik écht niet kan inhouden midden in de nacht. Trust me, ik probeer het in te houden maar daar door moet ik vaak alleen maar harder lachen. Ook dan schrikt hij weer wakker, zielig eigenlijk wel. Sorry schat.

Leuk & aardig maar wat is er gebeurd?

Ok. Toen mijn vorige blog (wie weet nog hoe die heette?) een jaar bestond kreeg ik van mijn moeder de meest mooie cactus die ik ooit had gezien. In een mooie witte pot met allemaal roze parel achtige steentjes. Ik was helemaal in de wolken met deze cactus, maar hier zit het probleem niet. Ik plaatste deze boven mijn bed want het stond perfect op mijn witte plank met mijn witte kaarsen. Een paar weken geleden gaf ik al mijn cactussen & mijn aloë vera plant weer wat water, gelukkig hoeft dat niet vaak. De geur die van deze cactus kwam was niet te harden, hij was langzaam aan het dood gaan.

& toen?

Omdat de plank nogal hoog is, haal ik de cactus altijd naar beneden om water te geven. Toen ik dit deed viel er een stukje op de grond doordat deze niet meer ‘gezond was’. Geen probleem, ik gooide het stukje met een papiertje weg en zette het stink ding weer terug. Nu ik dit typ, besef ik me dat het niet het aller schoonste was om te doen. Anyhow, boven op die plank rook ik het toch niet en deed gewoon weer mijn geur brander aan. Problem solved, right?

& toen?

De avond dat het gebeurde sliepen we allebei ontzettend slecht door de hitte. We waren allebei al een beetje chagrijnig maar eindelijk merkte ik dat Mitchell even aan het wegdromen was. Op één of andere manier slaap ik dan ook veel lekkerder. Uit het niets hoorde ik een keiharde bonk op mijn kastje en het eerste wat ik dacht was ‘ha-ha, leuk hoor maar dat werkt bij mij niet’. Ik zei niks en bleef stug liggen, tot het punt dat ik de schuld kreeg. Hij vroeg wat het was en hij was niet echt heel blij met me. Ik vertelde dat ik het echt niet was en toen schoot ineens die cactus door mijn hoofd. Dat was het enige wat nog op het plankje stond want de rest was al ingepakt voor de verhuizing.

Deze cactus is recht op zijn hoofd gevallen. Door de schrik pakte hij het op en gooide dit als een honkbalspeler die vastberaden is een homerun te maken door de kamer. Ik lag inmiddels helemaal krom van het lachen omdat zijn reactie echt geweldig was.

Maar toen kwam de échte narigheid..

Als snel kreeg Mitchell overal jeuk en steken en al snel volgde ik ook. Het lachen werd al snel irritatie omdat we überhaupt al niet geslapen hadden. Wat ik al die tijd niet wist is dat het een cactus was met piep kleine stekeltjes, die nu o-ve-ral in bed lagen. Doordat deze ook nog eens door de helft van de kamer is gegooid, was mijn kamer één grote, pijnlijke, irritante, oase geworden. We zaten onder de stekeltjes en zelfs nu, ruim een week later, komen we ze nog tegen. Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens prik van een cactus gehad. Kun je dan nagaan hoe pijnlijk het is om onder de mini stekeltjes te zitten, die je met je blote oog amper kunt zien? Let me tell you, it ain’t funny!

Dus bij deze, twee tips voor jullie!

➸ Als een cactus ruikt naar een riool put, gooi het weg! Ik had de hoop dat deze nog beter zou worden, maar dat gebeurd niet. Hoe mooi deze misschien nog is (of niet want het leek wel een cactus die te lang in Chernobyl heeft gestaan).
➸ Plaats een cactus alleen boven je bed op eigen risico. Ik weet dat ik het nooit meer doe, of laat ik het zo zeggen, ik mag het niet meer.

Ik hoop dat ik jullie kan helpen met deze, niet alledaagse tips. Misschien red ik je van een heel vervelend incident, waar je dagen lang last van kunt hebben. You’re welcome!

Liefs,
Rebecca

26 Reacties

 1. 25 september 2016 / 12:26

  Hahaha, ik moest hier wel om lachen stiekem, al was het natuurlijk voor jullie enorm vervelend. Weet je dat ik van plan was om boven mijn bed op een plankje mini cactusjes neer te zetten? Serieus, ik ben blij dit te lezen want hier had ik nooit over nagedacht. :’)

 2. 25 september 2016 / 12:58

  Haha, awhhhh bedankt voor het delen van je ervaring. Ik moest wel lachen toen ik het las maar het is natuurlijk erg naar! xxx

 3. 25 september 2016 / 13:12

  Hahah oh wat vreselijk :’-) ik heb een schuine muur boven het bed, daar worden dus geen cactussen of andere voorwerpen geplaatst.

 4. 25 september 2016 / 15:51

  Oh wat erg haha! Dat moet echt verschrikkelijk geweest zijn. Nu moet ik ook even mijn verhaal kwijt hoor. Ik heb zo’n kastje met 3 lades, en die kast valt om als de lades alle 3 tegelijk open zijn. Nou dat gebeurde: mijn 3 cactusjes werden een soort van “afgevuurd” en overal lagen stekeltjes! Echt verschrikkelijk.

  En nog een tweede verhaal over iets dat boven m’n bed stond, en dat ik er ook nóóit meer neerzet: zo’n klein plastic menselijk lichaam, dat ik van de Hema had, stond boven m’n bed. Geen idee waarom ik dat interessant vond wat ik heb echt niks met dat soort dingen. Maar om een gegeven moment waren die darmen enzo (en wat er nog meer inzat) in m’n bed gevallen en ik schrok me dood haha!

  Maar goed. Ik zal m’n cactussen in ieder geval ook niet boven m’n bed zetten, haha. Die blijven lekker op m’n kastje staan, in de hoop dat die niet nog eens omvalt. Wat is dit artikel leuk geschreven trouwens!

  Liefs 🙂

 5. Rianne
  25 september 2016 / 16:11

  Hahahaha lig helemaal in een deuk hier. En iedereen zit me dom aan te kijken hahahaha

 6. 25 september 2016 / 16:39

  Hahaha jeetje wat een verhaal! Lijkt me echt heel pijnlijk en vervelend, allemaal van die kleine cactusnaaldjes in je.. Sterkte!

 7. 25 september 2016 / 16:53

  ahh arm ding maar ik vind het zo hilarisch dat jij helemaal stuk aan het gaan bent als je vriend een plant of eigenlijk een cactus op zijn kop krijgt hahh

 8. 25 september 2016 / 17:45

  Whahahahaha, jammer dat je er zo’n last van heb gehad maar
  op zich wel erg grappig!!

 9. 25 september 2016 / 18:16

  Whahahahahaha. (Sorry!) Zelden zo gelachen om een blogpost en ik zag het ook echt voor me. Wel rot dat jullie er achteraf zoveel last mee hadden.

 10. 25 september 2016 / 19:27

  Haha oh ik ga stuk. Wel mega vervelend trouwens! Hopelijk kunnen jullie er later alleen maar in een scheur over liggen. 🙂

 11. 25 september 2016 / 19:33

  Hahaha! Dit is nou echt een goede tip van de dag, ik zou het zeker niet 1,2,3 bedenken maar daarom juist heel handig!! Hopelijk ben je gauw van de mini stekeltjes af!

 12. 25 september 2016 / 21:22

  Oh no! Bij de titel had ik alles verwacht behalve een cactus, hahah! Arme Mitchell!

 13. 25 september 2016 / 21:23

  Oh jeetje, terwijl ik dit lees moet ik toch ook wel een beetje lachen hoor! Dit is echt zoiets wat mij ook zou kunnen gebeuren. Op dit moment hangt er niets boven mijn bed, ik heb trouwens niet eens een bed haha daar ben ik doorheen gezakt (dit bedoel ik dus) Maar toen ik nog aan de andere kant van mijn kamer sliep, sliep ik onder 4 planken vol met spullen. Ik heb vaak gedroomd dat de alle planken naar beneden vielen en ik zo plat was als een dubbeltje maar gelukkig is dat nooit gebeurd 😉

 14. 26 september 2016 / 08:33

  Hahaha, oh jeetje! Wat een verhaal haha. Heb stiekem wel een beetje moeten lachen…

 15. 26 september 2016 / 20:56

  Oh jeetje hahaha. Ik weet dat het bij ook mis zou gaan daarom heb ik niks boven het bed hangen. Ook boven de commode van de kinderen had ik nooit iets. Veel te eng toch?!

 16. 26 september 2016 / 21:40

  Oh wat toffe blogpost! Ik vond het heel leuk om te lezen! 🙂

 17. 27 september 2016 / 08:18

  Oh neee!!! Goede tip hoor! Bij mij staan me cactussen nu in de woonkamer. En daar blijven ze ook 😉

 18. 27 september 2016 / 09:04

  Noooo ai ai ai, niet prettig hihi! We zullen maar denken dat je er van hebt geleerd!

 19. 27 september 2016 / 10:47

  agos hahah dat is alles behalve fijn! goed geschreven!

 20. 27 september 2016 / 18:39

  Die titel trok me gelijk aan en ik had niet verwacht dat dit het zou zijn. Een erg goed geschreven artikel, je blijft doorlezen. Helaas minder leuk wat er nu echt is gebeurd!

 21. 27 september 2016 / 22:39

  Ik moest zo lachen om deze blog haha. Dat zou mij ook gebeuren;) Te lui om de plant weg te gooien en dat dit, omg! Niet leuk maar wel hylarisch. Ik heb een aloe vera plant die ik verwaarloos. Niet dat deze zoveel schade aan kan richten, maar hij staat onder mijn raam en ik vergeet hem vaak als ik het raam open doe. Elke keer weer de hele vloer onder de uiteraard droge modder en toch gooi ik hem niet weg;)

 22. 27 september 2016 / 23:05

  Haha, wat een toestand was dat! Goed om te weten om dit nooit boven mijn bed te gaan zetten 😀

 23. 28 september 2016 / 08:34

  Ah neee wat kut! Vind 1 zo’n prikje inderdaad al naar. Niet zo handig nee 😉

 24. 28 september 2016 / 12:49

  Hahahah, wat heerlijk geschreven dit!

 25. 29 september 2016 / 16:32

  Haha ik kan het me zo voorstellen. Het zal wel nog een tijdje duren voordat al die kleine stekeltjes allemaal weg zijn. Goede tip dus, geen cactus boven je bed plaatsen.

 26. 7 oktober 2016 / 15:18

  Lijkt me eerlijk gezegd ook geen perfecte locatie 😉
  Maar bedankt voor de waarschuwing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video