A day in Amsterdam in my fave sweaterdress

A day in Amsterdam in my big sweaterdress

Afgelopen dagen ben ik flink geraakt door de griep. Althans, ik denk dat het de griep was. Ik heb vijf dagen niks kunnen doen, niks kunnen eten en uberhaupt nergens aan willen denken. Op donderdag had ik een leuk event in Amsterdam en ik moest en zou er heen gaan. Gelukkig was ik woensdag rond de middag wat opgeknapt, heb nog meer rust gepakt en zo kon ik gelukkig naar Amsterdam. Ik had al een hele outfit in gedachten met mijn nieuwe crossbody tas van Lui Jo waar ik helemaal verliefd op ben. Eenmaal in Amsterdam dacht ik; yes, het word weer tijd voor een outfit artikel! Dit blijven toch écht mijn favoriete artikels.

lui jo crossbody tas brandfield

Comfy sweaters, warm drinks and pretty colors

Voor iedereen die mij langer volgt is het geen verrassing; ik HOU van truien. Ik ben denk ik één van de weinige personen op aarde die niet kan wachten tot de herfst er is en dan eindelijk mezelf weer elke dag in een trui kan verstoppen. Truien zijn ontzettend makkelijk te combineren en dit jaar heb ik ook de sweaterdresses voor mezelf ontdekt. Zelf was ik altijd van mening dat ik dit niet kon hebben, maar laten we eerlijk zijn.. iedereen kan dit hebben. Als je het wilt dragen, kan je het hebben. Begrijp me niet verkeerd, ik vind die laatste zonnige dagen heerlijk.. maar ik vind het nóg fijner wanneer ik dan wel mijn trui aan kan. Gelukkig kon het deze dag en was ik helemaal happy. Vaak denk ik over mijn eigen outfits ‘meh’, maar deze outfit vind ik helemaal geweldig en past precies bij mij.

Lui jo handtas review Brandfield review lui jo tas

Let’s take a look at the details

Op deze dag dat ik naar Amsterdam ging moest en zou ik mijn nieuwe tas mee nemen. Sinds ik de tas had binnen gekregen van Brandfield ben ik al ziek en kon ik er niks mee doen. Voor iemand die tassen zo leuk vind als dat ik dat vind, is dat erg lastig. Ondanks dat ik al flink wat handtassen heb, is deze toch weer uniek. Zeg ik dat alleen omdat ik een excuus zoek om nóg een tas te hebben? Nee, echt niet. De meeste tassen die ik heb zijn perfect qua formaat wanneer ik geen camera mee neem. Vaak laat ik mijn camera dan toch maar thuis en halverwege de dag heb ik daar al spijt van. In deze ‘ticinese studs’ tas van Lui Jo past letterlijk alles wat ik nodig heb, zonder te proppen. Camera, telefoon, portemonnee, zonnebril en nog zo een 6 lipsticks.

Dit is mijn eerste tasje van Lui Jo en eigenlijk snap ik daar niks van, van ik vind het een prachtig merk. De tas voelt ontzettend stevig aan en heeft amazing veel details. Een tas met zo veel studs heb ik nog niet in mijn collectie en is op dit moment stiekem mijn favoriet. De tas gaat open door de twee zijkantjes van de gesp naar elkaar te drukken, waardoor de sluiting open gaat. Ik moest zelf wel even wennen aan de lengte van de tas, want voor mijn gevoel valt de tas nét te hoog.. al is dat misschien gewoon even wennen.

rimmel bourjois event

Rimmel & Bourjois event

Het event wat ik had samen met Kristina en Anna was van Rimmel & Bourjois. Twee make-up merken waar ik zelf altijd erg tevreden over ben. Rimmel komt met een speciale lijn voor halloween, wat helemaal perfect is voor mijn halloween party volgende week. Bourjois liet prachtige producten zien en ik kan niet wachten om de eye catching mascara te proberen. Die kregen we mee in de leuke goodiebag, dus dat is altijd goed. Het event zelf was echt prachtig en alles wat onwijs mooi gedecoreerd. Iets wat mij echt een blij ei maakte is dat ik een prachtig bosje bloemen mee naar huis kreeg. Over de make-up komt denk ik nog wel een apart artikel.

sweaterdress outfit inspiratie 2018

A good outfit can really make your day

Ondanks dat het op woensdag weer redelijk goed ging, vond ik het toch spannend om gelijk een hele dag weg te gaan.. wat als ik er nou nog niet klaar voor was? Daarom vond ik het erg belangrijk dat mijn outfit volledig comfortabel moest zijn en dat is gelukt. Even een riempje om de sweaterdress voor wat meer taille, een panty en boots eronder en ik was ready to go. Er was geen moment op de dag dat ik me niet goed in de outfit voelde, dus wat dat betreft is de outfit geslaagd. Ik ben nu ook wel benieuwd of ik de enige ben die niet kan wachten om weer volop truien te dragen..

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

5 Reacties

  1. 5 november 2018 / 21:59

    Hahaha heerlijk om de foto’s terug te zien van die populaire foto-locatie! 😀 We hebben er even goed gebruik van gemaakt met z’n drieën. Je tasje is echt super leuk en je riempje maakt de outfit echt helemaal af, love it <3!

  2. 9 november 2018 / 17:55

    Leuke foto’s. Je outfit staat je erg goed <3

  3. 23 november 2018 / 11:48

    Echt een tof jurkje! en met die tas maak je jouw outfit echt compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video