Bruno Banani – Daring women eau de toilette

Bruno Banani - Daring women eau de toilette

Oh hallo, ja mijn blog leeft nog.. althans, dat hoop ik. Ik heb een mega lange break genomen, maar daar komt later nog wel eens een update over. In het begin waren er veel dagen dat ik het bloggen niet mistte. Toen ik eenmaal dit luchtje binnen kreeg, begon het toch wel weer te kriebelen. Ik ben dol op het fotograferen van parfum en ging daarom ook gelijk aan de slag. Mijn comeback begin ik met Bruno Banani – Daring women eau de toilette. Er is iets heel speciaals aan dit luchtje, dus lees zeker verder.

Bruno Banani - Daring women eau de toilette

Sensual & Feminine

Als ik even helemaal eerlijk mag beginnen, had ik gelijk al een mini vooroordeel over dit luchtje. Als ik aan Bruno Banani denk, denk ik aan luchtjes die ik vroeger op school droeg. Ik had altijd wel luchtjes van Bruno die ik op dat moment gebruikte, maar na een tijdje was ik dat helemaal zat. Toen dit luchtje spontaan binnen kwam dacht ik ook gelijk ‘daar gaan we weer’. Dat veranderde al snel toen ik de verpakking en het flacon zag. Het is allang niet meer zo kinderlijk als dat ik in mijn hoofd had. Sterker nog.. ik vond het er gelijk al heel mooi uit zien. Geen gekke kleuren, maar gewoon een mooi neutraal flesje mét duivelsoortjes.

Dare to stand out

Bruno Banani wilt met deze parfum alle vrouwen uitdagen om te durven zijn wie ze willen zijn. Als je mij volgt op Instagram dan weet je dat ik daar zelf ook een groot voorstander van ben. Het is zo belangrijk dat we leren blij met onszelf te zijn en er ons doel van te maken om dit te durven. Deze parfum is voor het zelfverzekerde en sexy gevoel, met een tikkeltje speelsheid. Het flesje zelf is schuin ontworpen en ook daar is over nagedacht. Als vrouw (en man) wil je graag je eigen stijl en is het soms heel gedurfd om er uit te springen. “To stand out”. Het flacon zelf is verder helemaal geribbeld en heeft een gouden dop. De dop vind ik helemaal geweldig door de duivelshoorntjes. Door dit kleine speelse effect, springt deze er gelijk uit tussen al mijn andere parfum.

Daring women eau de toilette bruno banani

”All glory comes from daring to begin”

Nu is natuurlijk het hele idee achter het luchtje en het design helemaal top, maar de geur zelf? Daring women beloofd een warme en sensuele geur te zijn door sandelhout, benzoë- en muskusnoten. Om daar wat vrouwelijkheid aan toe te voegen zijn er geurnoten van oranjebloesem en roosnoten. Om dit alles extra te benadrukken is er ook nog een hint van cederhout. Op de voorgrond ruik je echter bergamot (yes!), perzik en groene appel. Deze blend aan verschillende geuren zorgt voor een fruitige en bloemige geur.

time-release technologie

Iedereen kent het wel, in de ochtend vlak voordat je weggaat spray je je favoriete luchtje op. Op dat moment voel je je heerlijk fris en terwijl je loopt ruik je je eigen geurtje goed terug. Helaas duurt dit niet lang, want vroeg of laat vervliegt elke geur. Aan de Bruno Banani Daring women geur is een time-release technologie toegepast. Wat? Ja.. Hoe dit zit is best ingewikkeld, maar het komt er op neer dat de topnoten weer worden geactiveerd, waar een ander luchtje na een half uur al verdwenen is. Er is gebruik gemaakt van een inkapselingstechnologie bestaande uit een natuurlijk voorkomend suikermolecuul met een olie-aantrekkende kern en een wateraantrekkend omhulsel. Als je huid dan het buitenste molecuul oplost, komt de geur weer opnieuw vrij. Eigenlijk een beetje een instant zelfvertrouwen boost.

Daring women bruno banani

Bruno Banani – Daring women eau de toilette

Wat ik zelf van de geur vind? Laat ik het zo zeggen.. als je iemand deze geur laat ruiken die mij heel goed kent, zou diegene zeggen dat deze geur precies bij mij past. Waarschijnlijk komt dat omdat het een warme en zoete geur is. In de verte is het ook een tikkie fris, maar niet té. Ik heb een zwak voor zoete en warme luchtjes, dus Bruno Banani Daring women heeft mijn hart verovert. Nog leuker is de prijs. Voor een flesje van 20ml betaal je slechts €20,- en is onder andere te koop bij Kruidvat. Dare to stand out ladies!

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

8 Reacties

 1. 13 september 2018 / 14:43

  Wat leuk Rebecca om weer een blog van je te lezen. Ik zei natuurlijk laatst al tegen je dat ik blogs lezen nu eenmaal véél leuker vind dan Instagrammen;-) Bruno Banani is normaal gesproken niet echt een merk dat me nu in het bijzonder aanspreekt, maar zoals jij de geur omschrijft, lijkt hij me toch wel wat hebben!

  • Rebecca
   Auteur
   14 september 2018 / 14:40

   Ahh wat leuk om te horen. Klopt, dat is alweer een tijd geleden zeg. Nu ik er weer mee bezig ben merk ik hoe erg ik het gemist heb. Precies jouw gevoel heb ik ook altijd bij Bruno Banani, dus ik was extra verrast.

 2. 13 september 2018 / 21:58

  Het flesje ziet er leuk uit, ik ben benieuwd naar de geur 🙂

 3. 14 september 2018 / 12:49

  Super leuk dat je weer een blogpost hebt geschreven, ik mis je blogposts zo erg! Dit luchtje klinkt echt heerlijk, ook echt perfect voor mij! Ik ben heel benieuwd <3

  • Rebecca
   Auteur
   14 september 2018 / 14:40

   Ahhh thanks girl! Hoop dat er vanaf nu weer meer aan komt 😀

 4. 14 september 2018 / 15:29

  Je bent er weer!! 🙂 Leuk om weer wat te lezen. Dit vooroordeel heb ik eigenlijk nog steeds, denk dat ik hem even moet ruiken in de winkel 🙂

 5. 24 september 2018 / 09:38

  Deze parfum lijkt me heel erg lekker! Ik denk dat ik maar eens een keer ga ruiken in de winkel. En leuk om weer eens een artikel van je te lezen!

 6. Linda de Vries
  2 september 2019 / 13:40

  Wat leuk! Had deze in het ICI-PARIS krantje in de aanbieding gezien deze week 😀 Ik ga er gewoon een gokje op wagen en hem online bestellen, ik vertrouw op jou mening Rebecca! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video