Win een fotoshoot t.w.v. €250,-

Picture People almere

Mitchell en ik waren uitgenodigd bij Picture People fotostudio in Almere om samen wat leuke foto’s te laten maken. Dit was zo een unieke en vooral hele leuke ervaring. Op Instagram en in de weekvlog liet ik al wat momenten zien, die vlog voeg ik hier ook even toe. De dag vloog voorbij en na drie jaar samen te zijn hebben wij dan eindelijk leuke foto’s. In de vlog liet ik al heel snel even horen dat je kans kon maken op je eigen shoot. Het idee was om drie kleine shoots weg te geven, maar toch is het idee geworden om één grotere shoot weg te geven ter waarde van €250,-! Ik laat vandaag wat leuke foto’s zien van de shoot van Mitchell en mij en vertel je ook gelijk waar je kans op kan maken en hoe.

Our love story in pictures

Op het moment dat we binnen kwamen kreeg ik een heel klein angst momentje. Ik zag namelijk de achtergronden midden in de winkel staan. Gelijk op dat moment wist ik dat we dus foto’s gingen maken terwijl iedereen ons kon zien. Eerst werd ik opgemaakt, kreeg ik wat touch ups en konden we ons omkleden. Dat moment realiseerde ik me eigenlijk dat er juist een hele gezellige en rustige sfeer hangt en al vrij snel vergat ik dat we midden in de winkel stonden. Niemand kijkt gek, want iedereen komt voor hetzelfde. Het is ook niet dat iedereen door elkaar heen loopt, dus dat is heel fijn. Na de eerst achtergrond te hebben gehad zaten Mitchell en ik er helemaal in en was het tijd om het écht naar ons zin te hebben. Andere outfits, achtergronden, lampen.. alles er op en er aan.

picture people nederland ervaringlove shoot picture people almereWin een fotoshoot t.w.v. €250,-

Add a little confetti to each day

Na de ‘normale’ foto’s, was het tijd voor het aller aller leukste van de hele shoot; confetti! We kregen de keuze uit verf, veren, confetti en nog een paar dingen. Voordat we er heen gingen wist ik al dat ik graag confetti foto’s wilde, want daar word iedereen vrolijk van. Niet alleen de foto’s zijn leuk, maar het maken van de foto’s ook. Zodra je de eerste hand confetti over je heen krijgt word je gelijk al vrolijk. Het ging niet helemaal goed in één keer omdat we iets te netjes gooide, waardoor ons confetti niet overal naartoe dwarrelde. Daarna ging het mis omdat mijn confetti al een beetje weg begon te waaien door mijn lach, waardoor ik nog harder moest lachen. Dit stukje kun je zien in de vlog en vond ik zelf echt té grappig eruit zien. Daarna ging het goed en zijn dit echt geweldige foto’s geworden!

Add a little confetti to each dayconfetti fotoshoot almere

Win een fotoshoot t.w.v. €250,-

Heel leuk om naar foto’s van Mitchell en mij te kijken, maar daar heb je zelf natuurlijk niet zo veel aan. Wat nou als je deze foto’s ziet als voorbeeld voor foto’s voor jezelf en iemand anders? Want zoals je aan de titel aan kon zien, kan jij je eigen shoot winnen ter waarde van 25o euro! Heb je altijd al leuke foto’s willen hebben met vriendinnen? Je kindjes samen? Of foto’s met je ouders? Alleen mag natuurlijk ook, net wat jij wilt.. Vanaf vandaag maak je er kans op! Meedoen is simpel, zoals altijd.

– Volg mij op Instagram (@rebeccadvg) & picture people (@picturepeoplefotostudios)
– Tag diegene met wie jij op de foto wilt onder de foto op mijn Instagram die bij deze winactie hoor
– Laat onder deze blogpost een reactie achter dat je mee doet (met geldig e-mail adres)

Geen instagram? Niet getreurd.. Je mag alsnog mee doen door middel van een reactie hieronder achter te laten dat je mee wilt doen. Wel is het dan heel lief als je de actie deelt via facebook bijvoorbeeld, maar dat is helemaal aan jezelf. Deze actie zal ik ongeveer drie weken open laten staan. Picture People zit in Almere, Amstelveen, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam. De keuze is aan jou waar je de shoot wilt laten plaats vinden. Heel veel succes!

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. 20 mei 2018 / 11:33

  Wauw, die confettifoto’s zijn echt superleuk! Wat een gave foto’s zijn het allemaal kan worden. Ik kan me voorstellen dat het eerst even spannend was, maar zo te zien voelden jullie je na een tijdje helemaal op jullie gemak.
  Ik zou heel graag meedoen en een fotoshoot winnen. Ik zou graag een fotoshoot doen met mijn opa en oma van 85 en 86. Zij zijn allebei wat ouder en het gaat niet zo goed met hun gezondheid. Ook is mijn opa aan het dementeren. Het lijkt me zo mooi om nog een keer foto’s met hen allebei te maken, zodat ik voor altijd een mooie herinnering en prachtige foto’s met hen heb. Als ik zo’n gave confettifoto met hen zou kunnen maken, krijgt die zeker een mooi plekje in mijn toekomstige huisje 🙂

 2. 22 mei 2018 / 09:17

  Ik wil alleen maar even zeggen, wat een mooie en vooral lieve foto’s, zo leuk om naar te kijken. Dat is echt een gave hoor, als je mensen zo mooi en ‘echt’ kan fotograferen, ik bedoel dus zonder dat het er geposeerd of stijf uitziet. Toevallig hebben wij gisteren een trouwfotografe geboekt voor onze bruiloft in Nederland, eigenlijk wilden we dat niet doen omdat we al een officiële trouwrapportage krijgen in Frankrijk, maar ik had toch het idee dat we later spijt zouden krijgen als we niet ook echt mooie foto’s van onze dag in Nederland zouden hebben . Je trouwt tenslotte maar 1 keer…of in ons geval, twee keer;-)

 3. 12 maart 2019 / 21:09

  Echt een super leuke actie!! Ik ben afgelopen zomer verhuisd en zie mijn beste vriendin nu een stuk minder? het lijkt me super leuk om samen een fotoshoot te doen als mooie herinnering❤️ De foto’s van jou en Mitchel zijn echt super lief? ben benieuwd naar jullie kleine jongen???

 4. 23 maart 2019 / 16:17

  Wat mooie foto’s zijn het.
  Zie jullie eens stralen echt prachtig gewoon.

 5. Willemien Meijer-Nieuwenhuis
  24 mei 2019 / 19:55

  Wat zou ik het leuk vinden deze wedstrijd te winnen, zodat ik de kinderen kan laten fotograferen op een mooie manier, en een leuk cadeau voor Vaderdag heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video