Gedrogeerd & misbruikt

gedrogeerd & misbruikt

Soms heb ik geen behoefte om dingen te schrijven, maar wil ik dingen vertellen. Het voelt voor mij heel goed om bepaalde onderwerpen aan te snijden en dit keer is het misbruik. Zelf vind ik het heel belangrijk om bepaalde taboes proberen te verminderen. Een aantal weken geleden vertelde ik al dat er wat gebeurtenissen zijn geweest in mijn leven waar ik erg veel last van heb gehad. Voorheen dacht ik van niet, maar mijn therapie laat me inzien van wel. De laatste tijd heb ik veel meer behoefte om dit met iedereen te delen en na lang nadenken, is dat precies wat ik vandaag ga doen.

Gedrogeerd & misbruikt

Helaas liegt de titel er niet om en weet je nu gelijk waar de video over gaat. Ik hoop met deze video de ogen te openen van mensen die soms iets te snel vooroordelen hebben over andere. Misschien heb je altijd gedacht dat ik me een beetje aanstel, of dat het zo gek is dat ik in de loop der jaren ben veranderd. Bij deze wil ik je zeggen dat het niet zomaar is gekomen. Nu is het ook niet zo dat ik een berg aan medelijden wil. Al die jaren heb ik het zonder gered. Ik wil juist

Liefs,
Rebecca

 

13 Reacties

 1. 3 mei 2018 / 10:26

  Jeetje Rebecca, ik ben er helemaal stil van… Wat ontzettend sterk van je dat je dit met ons deelt <3 Vreselijk dat mannen (en vrouwen dus ook, achterbakse krengen) zoiets doen. Ik snap heel goed je schaamtegevoel, maar dat is helemaal niet nodig zoals je zelf al zegt. Heel veel respect voor jou en de manier waarop je dit zo aan ons vertelt!!! <3

 2. 3 mei 2018 / 11:39

  Jeetje lieverd, wat een heftig verhaal! Ik ben ook boos/ woedend dat dit soort gasten dit doen en blijven doen. Een georganiseerde bende die dit dus vaker doen, verschrikkelijk!
  Heel goed dat je dit verhaal hebt verteld, sowieso voor vrouwen die iets soortgelijks hebben meegemaakt en voor jezelf en de mensen die je volgen op social media. Want nu is het zeker duidelijk waarom jij een depressie had (of misschien nog hebt) en thuis zit. Niet dat ik dat specifiek hoef te weten, maar mensen blijven zich vaak afvragen waar zoiets vandaan komt. Er zit vaak iets achter wat in het verleden gebeurd is. (ik ben ook “geworden” wat ik ben door heel nare dingen in het verleden, en ik herken het gevoel jezelf de schuld te geven)
  En dat is niet mis met jouw verhaal, echt misdadig en ik snap dat dat altijd in je hoofd zal blijven spelen.
  Gelukkig dat het beter met je gaat, ik ben oprecht blij voor je. Je verdiend een leuk leven zonder dit soort ellende. Iedereen trouwens.
  Hebben ze overigens die gasten nog opgepakt of lopen ze nog fluitend rond? Want ik hoop dat ze echt flink gestraft worden. (ik zal maar niet typen wat ik daarvoor in gedachten heb)
  Sterkte en een dikke knuffel van mij!

 3. 3 mei 2018 / 12:17

  Jeetje Rebecca wat ontzettend heftig dit verhaal. Ik heb zo ontzettend veel respect voor jou dat jij deze video hebt gemaakt en je verhaal vertelt. Ik vind het heel goed dat je het doet ook voor andere meiden want inderdaad je denkt dat het je niet overkomt maar dat kan dus wel! Ik vind het ook echt verschrikkelijk om te horen dat die schaamte zo erg is dat je het niet durft te vertellen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je je zo voelt, maar het is uiteraard helemaal niet nodig en ik denk dat je dat met deze video goed hebt overgebracht. Echt ontzettend veel respect Rebecca en heel veel sterkte!

 4. 3 mei 2018 / 15:50

  Wat dapper dat je je verhaal durft te vertellen nu. Ik word er misselijk van en vind het vreselijk dat je dit moet doorstaan. Je bent zo’n lieve, knappe meid en vind het heel verdrietig dat je dit al die tijd alleen hebt moeten dragen. Er is niets om je voor te schamen. Ik hoop dat er een moment komt waarop het draagbaar voor je zal zijn en je het een plek kan geven. Hoe moeilijk dat ook is.

 5. Ilse
  3 mei 2018 / 16:46

  Verschrikkelijk. Ontzettend veel sterkte.

 6. Marie-Lise
  3 mei 2018 / 17:49

  Schoonzussss, ik ben zo ontzettend trots op jou dat je hier open over hebt gesproken, maar ook om te horen dat je grote stappen vooruit hebt gemaakt!!?Ik hoop dat je zo ook anderen kan bereiken/inspireren dat zij niet bang hoeven te zijn om zich kwetsbaar open te stellen. Het pad zal niet makkelijk zijn, maar uiteindelijk zal het heel veel moois brengen! Wat ik ook wil zeggen is dat ik het mooi vind om te zien dat je de tijd neemt voor JEZELF, je verdient dat absoluut! ?You are a BABE with a WARM heart and a STRONG mind. Never change. ?

 7. 3 mei 2018 / 22:31

  Ik vind het zo’n enge gedachte dat er meer dan vijf mannen in die kamer waren toen je wakker werd..
  kippenvel over heel mijn lichaam.. je bent zo sterk

 8. 4 mei 2018 / 19:28

  Bijzonder heftig verhaal over wat er gebeurd is, maar net zo heftig dat je daar al die tijd niet over hebt durven praten. Sterk en ik denk goed voor de verwerking, dat je daar nu wel zo open over kunt praten. Je komt er wel!

 9. 10 mei 2018 / 23:08

  Goed van je dat je dit deelt! Laten we dit taboe doorbreken. Ontzettend heftig wat je hebt meegemaakt. Tuurlijk ben je geen aansteller en saai ook niet. Dikke knuffel!!!

 10. 17 mei 2018 / 14:47

  Ik vind je zo knap niet normaal, heb met tranen gekeken! Ik denk dat dit heel goed is voor je proces meis! Als je ooit behoefte heb om met iemand te praten die ook zoiets heeft meegemaakt, I am there <3

 11. Lauren
  30 juli 2018 / 15:59

  Beste Rebecca,

  Ik heb je verhaal op ‘Vrouw’ gelezen. Na googlen heb ik je website gevonden en vervolgens heb ik het You Tube filmpje gekeken. Wat een heftig verhaal. Dapper en heel goed dat je het bekend maakt. Voor jezelf, maar ook als ‘waarschuwing’ in de hoop dat het andere vrouwen niet zal overkomen met de door jouw beschreven sneaky methode.
  Ik hoop dat je de kracht zult vinden om het leven wat nog voor je ligt niet door dit tuig te laten verpesten. Dat zijn de betreffende mannen en vrouwen niet waard….! Sterkte met alles.

  Groetjes, Lauren

 12. 14 oktober 2018 / 22:24

  Jeetje wat heftig lieverd. Ik wens je veel sterkte toe. Het komt goed. Zoiets had een vriendin van mij ook meegemaakt. Ze voelt zich nu wat beter na wat therapieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video