Leather skirt & black cropped top

Leather skirt & black cropped top

In Nederland hebben we het wat het weer betreft best moeilijk.. Vaak moeten we het doen met een heerlijke week, die ook zo weer over is. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het een paar dagen geleden mij iets té warm was.. Die dag ging ik naar Amsterdam om een taart te versieren en had constant een bezweet hoofd. De dagen daarna was het al iets meer mijn temperatuur en dan vind ik het buiten ook echt heerlijk. Wat kleding betreft ben ik meer een winters type. Ik ben dol op truien en bedekte dingen, dus dit seizoen is best uit mijn comfort zone. Hier en daar probeer ik iets meer te experimenteren en met deze outfit voelde ik me goed genoeg. In deze outfit durf ik daadwerkelijk naar buiten.

chiquelle bestellen nederland

Faux leather skirt day

In het kader van ‘mijn angsten uitdagen door middel van outfits‘.. kon deze niet achterblijven. Eerder in een vlog vertelde ik dat ik heel erg zit met mijn eigen lichaam. Mijn extreem lage zelfbeeld helpt daar niet bepaald in mee en voel me vaak heel ongemakkelijk. Nu het weer langzaam aan warmer word, kom je er soms niet onderuit dat je iets zomers aan moet. Trust me, het liefst loop ik áltijd met bedekte benen.. Omdat ik het ergens ook een beetje zat ben om me constant voor mezelf te schamen, probeer ik steeds vaker toch een beetje schijt te hebben. Dit gaat wel gepaard met een erg misselijk en nerveus gevoel de gehele dag, maar hey.. ik probeer het wel! Omdat ik het rokje vrij opvallend over vond komen, zorgde ik er voor dat de rest van de outfit simpel bleef, zodat het wel nog bij mij zou passen. Zwart met zwart kan als je het mij vraagt altijd.

Chiquelle webshop review

Black on black with some nudes

Het moment dat ik dit rokje binnen kreeg was ik even verbaasd dat ik hiervoor had gekozen. Bij andere vind ik de leer look heel erg tof, maar bij mezelf vind ik dit vaak iets té. Daarbij komt ook nog eens kijken dat dit rokje van dat ‘wet’ effect heeft, waardoor het extra glimt. Het rokje zelf is nét een klein beetje te groot, dus daar moet ik nog een subtiel riempje voor zien te vinden. Het valt niet mega erg op, maar daardoor blijft het rokje niet echt op de juiste plek zitten als ik loop. In mijn kast heb ik al ruim zes jaar een zwarte cropped top liggen die perfect basic is en mooi aansluit. Vaak pak ik deze top erbij wanneer ik geen idee heb wat ik aan moet. Ook bij deze rok was het weer het geval. Ik merkte al vrij snel dat deze rok te druk was wanneer ik er een t-shirt in stopte en iets met print was al helemaal not done.

leather skirt outfit inspo

Sometimes it’s not about the details

Deze outfit maakte ik een soort van af met mijn meest basic schoenen die ik in de kast had. Deze ballerina’s kocht ik ooit om mee te nemen naar een bruiloft voor als ik de hakken uit wilde trekken. Hierna heb ik ze nooit meer aangedaan omdat ik ze eigenlijk te lelijk voor woorden vind. Toch vond ik ze onder deze outfit prima te doen, aangezien ik echt niet iets te opvallends aan wilde trekken onder deze rok. Met twee subtiele kettinkjes die ik al een lange tijd heb van my-jewellery vond ik het helemaal genoeg. Oké, ik voegde nog wel een rode lipstick toe omdat ik dat super sexy vond staan in combinatie met het leren rokje. Meer vond ik niet nodig om toe te voegen aan deze look. Eenmaal buiten merkte ik dat ik me er prima in voelde en dat ik thuis niet gelijk dacht ‘omg snel uit trekken’. Het rokje heb ik inmiddels twee keer aangehad en dat is voor mij al hét teken dat het wel goed zit.

Rok; Chiquelle (gekregen) – Top; H&M – Shoes; Primark – Kettingen; My-Jewellery (gekregen)

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. 1 mei 2018 / 13:57

  Ooh wat een leuke outfit, staat je prachtig!
  Liefs,
  Yara

 2. 1 mei 2018 / 18:17

  Ik ken dat ja, ik loop liever ook met truien rond. Maar je ziet er echt goed uit. En die rok is super awesome!! <3

 3. 1 mei 2018 / 19:10

  Wauw, wat ben je prachtig! Dat rokje staat je echt supergoed, zeker in deze combinatie. Ik zeg: zeker vaker doen. Je bent een mooie meid en hebt echt niets om je voor te schamen ♥

 4. 2 mei 2018 / 07:56

  Inderdaad, je weet soms gewoon niet meer wat je aan moet trekken! Omdat we natuurlijk toen twee dagen opeens super lekker weer hadden, zat ik helemaal in die zomerse vibe. Ik trok de dag erna ballerina’s aan en korte mouwen en ik heb heel de dag staan blauwbekken op mijn werk. Je ziet er zoals altijd weer prachtig uit!

 5. 2 mei 2018 / 08:31

  Wat een prachtige outfit! Ik voel mij nooit zo fijn in korte rokjes met blote benen, maar ik zou het ook wel vaker willen dragen. Het is zo mooi!

 6. 13 mei 2018 / 14:48

  Het staat je zo leuk!!! Echt een hele mooie outfit. Zo’n rok is inderdaad heel gewaagd, en daarom éxtra gaaf dat je ‘m gewoon aantrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video