Life of Pie taart versieren & nieuwe eos lancering

Life of Pie taart versieren & nieuwe eos lancering

Op de meest warme dag van dit jaar was ik uitgenodigd in Amsterdam bij Life of Pie om een taart te versieren. Zelf ben ik nog nooit verder gekomen dan een cupcake versieren met balletjes, dus dit werd een hele unieke ervaring. Dit alles is rondom een nieuwe lancering van eos. Eos komt uit met een nieuwe lipbalm waarin alles in het teken staat van holocraphic, glitter en een hele unieke lipkleur. Wij werden uitgedaagd om een taart de decoreren in dit thema. De dag ervoor was ik ook in Amsterdam voor Vichy en La Roche Posay en ook dat was enorm gezellig. Vandaag laat ik mijn te mooie én lekkere taart zien, want stiekem was ik er best een beetje trots op.

Life of pie Amsterdam

Om tien uur ‘s ochtend werden wij verwacht bij Life of pie in Amsterdam. Met wij bedoel ik Kristina en ik. Kristina bleef bij mij slapen, aangezien we allebei de dag ervoor ook in Amstedam moesten zijn. Lelystad is dan iets dichterbij dan Groningen, dus voor haar was dat makkelijker. We gingen natuurlijk veel te laat slapen en daar hadden we een beetje spijt van toen ons wekker om zeven uur af ging. Het is voor mij lang geleden dat ik zo vroeg moest opstaan, dus even had ik een klein beetje tegenzin. Gelukkig moest ik mijn bed uit, aangezien ik een linkje ergens vergeten was te plaatsen en dat moest echt. Hierdoor was ik gelijk wakker omdat ik naar beneden moest. We maakte ons klaar, gingen weer richting Amsterdam en hadden verder géén idee wat ons te wachten stond.

taart decoreren life of pie

Welcome to candy heaven

Gelukkig was Life of Pie heel makkelijk te vinden en waren we er ook nog eens optijd. Bij binnenkomst werd ik gelijk iets té enthousiast want letterlijk overal waar ik keek lag snoep. Zo veel soorten en zoveel kleurtjes, allemaal binnen handbereik en álles mocht worden gebruikt. Na een uitleg hoe Life of Pie hun taarten maakt, was het tijd om zelf aan de slag te gaan. We begonnen met een prachtige zilveren taart met mega gave zwarte en donker grijze spetters. Het was een red velvet taart met daarin oreo vulling. Do I need to say more? Nu was het de bedoeling dat we de EOS lippenbalsem gingen verwerken in de taart, samen met een hele hoop snoepjes en lekkere dingen. Het was vooral de bedoeling dat je een beetje de hoogte in ging werken en dat was nog best lastig. Je denkt soms wel eens dat er gewoon een hele hoop snoep op een taart word gelegd, maar er komt echt wel denkwerk bij kijken.

Life of pie workshop taart decoreren

Een georganiseerde chaos

Eerlijk, is het geen beauty van een taart? Nu kan ik zeggen dat het bijna zonde was om op te eten, maar ik wist dat deze taart te lekker was om te laten staan. Thuis hebben we dan ook gelijk een stukje genomen. In het begin leek het me leuk om alles een beetje dezelfde kleur te houden als het eos lippenbalsem balletje, maar na een tijdje vond ik het toch leuker om kleuren te combineren. Uiteindelijk is het echt een regenboogkleurige taart geworden waar ik heel vrolijk van word als ik er naar kijk. Ik noem mijn taart dan ook; een georganiseerde chaos. Het lijkt een chaos, maar er is wel over nagedacht.. een beetje zoals mijn leven nu is dus, hihi. Ook had ik geen idee dat het me zo goed af zou gaan om dat drip effect aan de zijkant te creëren. Al met al ben ik heel blij met deze taart en vond ik het een unieke ervaring om mee te maken. Helaas is deze op één mini stukje na al bijna op.. Kan natuurlijk ook niet anders met twee taart liefhebbers in één huis.

Kristina blijft slapen & de verjaardag van Charlotte vieren

Sinds twee maanden ongeveer ga ik echt goed om met Charlotte. We hebben het idee dat we elkaar een beetje gevonden hebben en dat voelt erg goed. Er is bijna geen week voorbij gegaan waarin we elkaar niet zagen. Ook afgelopen week heb ik haar gezien, omdat ik was uitgenodigd op haar verjaardag. Zondag ging ik die kant op en ben ik ook blijven slapen samen met Kristina. Die had ik daarvoor al twee keer gezien, maar alsnog vond ik het super om haar weer te zien. Dit zegt voor mij heel veel, aangezien ik ze dus nog steeds niet zat ben na iemand zo vaak te zien. Het is echt leuk om nu vriendinnen te hebben met dezelfde passie voor video’s en Instagram.

Normaal deel ik een weekvlog puur alleen als video, maar dit keer vond ik het toch leuker om er een artikel om heen te maken. Dit was zo een fijne week en de taart workshop wilde ik nog even iets meer uitgebreid laten zien. Het gebeurd niet elke week dat je zo een taart mag maken, toch? Voor nu hoop ik dat je het weer eens leuk vond dat ik een weekvlog deel op mijn blog. Als je nu denkt dat ik bijna geen video’s meer maak, omdat ik ze niet deel.. dan heb je het mis. Ik heb er voor gekozen om niet alles meer te delen op mijn blog qua video’s, zodat ik het iets meer gescheiden kan houden. Op mijn youtube kanaal vind je elke week minstens één video. Uiteraard kun je daar abonneren om zo geen één video meer te missen.

Liefs,
Rebecca

4 Reacties

 1. 26 april 2018 / 07:20

  Wat een onwijs mooie taart zeg! Superleuk dat je deze tijdens het event kon maken. Ik kan me zo voorstellen dat de taart héérlijk was 🙂
  Ik ga je vlog vanavond even in alle rust bekijken. Ben benieuwd!

 2. 26 april 2018 / 10:36

  Oh geweldig vind ik hem, jouw regenboogtaart! Dat vind ik altijd zo leuk aan creatief bezig zijn, dat je van tevoren iets in je hoofd ben maar gaandeweg tijdens het proces toch andere dingen bedenkt. En oh. Wat zou hij fantastisch gesmaakt hebben….

 3. 30 april 2018 / 12:02

  Oh die taart ziet er echt zo lekker uit! Lijkt me heel leuk om hem zo te versieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video