Mijn favoriete plekje in het huis | Home update

Mijn favoriete plekje in het huis

Kort geleden vertelde ik op mijn blog dat wij gingen beginnen aan een kleine huis make-over. Stiekem waren we er toen al een beetje aan begonnen, maar ik vond het leuk om het wel eerst aan te kondigen. Het leek me ook wel grappig om te lezen of er iets gezegd werd wat wij al hadden gekozen. Ondertussen hebben we een hele andere kleur op de muur en daarbij uberhaupt dingen áán de muur. De muren in ons huis zijn allemaal zo groot en waren (tot nu) altijd leeg. Ik werd dit echt een beetje zat en dan kan je maar één ding doen; de muren opvullen. Nu is het niet zo dat ik gelijk een hele showroom wil creëren aan posters, maar een paar kon geen kwaad.

A never ending process

Volgens mij is het huis net zoiets als mijn eigen lichaam.. ik zal er nooit 100% klaar mee zijn of tevreden over zijn. Voor nu begin ik het echt heel erg leuk te vinden, maar waarschijnlijk wil ik over een tijdje toch weer dingen anders. Wat ik leuk vind is dat we door kleine dingen aan te passen al een heel ander gevoel hebben bij de woonkamer. Door de nieuwe kleur op de muren en wat meer accessoires toe te voegen is het zo veel gezelliger. Vanaf het begin hadden we al wel wat plantjes, maar nu staan er flink wat meer bij. De twijfel tussen groen en blauw is inmiddels wel duidelijk, groen!

britse korthaar in huis

Every room needs a touch of black

Sinds een paar maanden ben ik helemaal fan van meer zwart en goud in huis. Waar het voorheen helemaal ging om rose goud met wit, is het nu alleen maar zwart en goud. Het leek mij mooi om dit hier en daar in het huis terug te laten komen, maar dan moesten we wel een kleur hebben wat hier bij zou passen. De twijfel tussen blauw en groen was zo lang bezig, totdat we een krukje tegenkwamen bij Kwantum. De gouden kleur van de poten in combinatie met het groene kussentje was zó mooi, dat ik gelijk verkocht was. Eenmaal in huis neergezet werd deze gelijk geclaimd door Mia en ondanks dat ik het liever niet wil, ligt ze er erg vaak op. Op dit moment wisten we zeker dat de muren en meerdere accessoires groen zouden worden, zonder het dan weer te groen te laten worden.

Let there be green

De zoektocht naar een mooie groene verf was dra-ma-tisch. Ik wist dat er veel kleuren bestonden, maar waarom bestaan er nou weer 9000 verschillende groen kleuren? We namen ellendig veel kleuren mee naar huis waarvan we dachten dat het leuk was, maar eenmaal thuis was het ‘t niet. Een vriendin van mij raadde de kleur early dew aan van Flexa. Na wat rondgekeken op pinterest (doe ik serieus nooit) was ik om en tijdens de Pasen kochten we een emmer met hele fijne korting. Eerste Paasdag besloten we om gelijk aan de slag te gaan. Binnen een paar uurtjes waren alle muren die we wilde doen helemaal klaar. Inmiddels was het al wat donkerder geworden en konden we het resultaat niet gelijk zien. De volgende ochtend kwamen we beneden en toen pas zagen we hoe mooi het echt was geworden. Nog steeds ben ik er elke dag enorm blij mee en word ik ook echt heel vrolijk van de kleur.

scandinavian home inspirationdesenio home inspiration

Little & small details

De meeste aanpassingen wilde we voornamelijk klein houden. Zoals je op bovenstaande foto’s hebt gezien is het niet met elk ding gelukt. Bij Desenio mocht ik posters uitkiezen en op het moment dat ik een mega waterbuffel zag wist ik al zeker dat dit dé eyecatcher zou worden. Voorheen was ik meer van de bloemen posters, maar dit keer wilde we juist een poster met een dier erop. Rondom de buffel wilde ik nog wat andere posters, die er qua kleur wel bij zouden passen en dat was nog een hele klus. Het mooist vond ik om hier posters met natuurmotief bij te gebruiken. Met ontzettend veel hulp van vriendin Sharon is het uiteindelijk gelukt en ik vind de combinatie van posters heel tof.

Vanaf vandaag -dinsdag 24 april- heb ik voor jullie een kortingscode! Met de code REBECCADENISE25 krijg je 25% korting. De korting is niet geldig op lijsten of op posters uit de categorie handpicked & collaboration. Deze code is geldig tot en met donderdag 26 april, dus wees er snel bij!

Lily heilige birmaan

So much more to come..

Voor nu zijn er al heel wat kleine aanpassingen gedaan. De kussentjes op de bank hebben dezelfde kleuren gekregen als andere items in het huis. De keuken hebben we mee geschilderd in dezelfde kleur als de woonkamer en hier en daar staat wat meer accessoires. Nu zouden we nog heel graag een andere lamp boven de eettafel willen en dan het liefst ook iets wat te maken heeft uitgaven. Ik hoop snel weer een huis update te kunnen geven met weer een hoop mooie items om te laten zien. Ben benieuwd wat je er tot nu toe van vind! Nogmaals: vergeet de code REBECCADENISE25 niet als je ook posters gaat bestellen bij Desenio.

Liefs,
Rebecca

13 Reacties

 1. 24 april 2018 / 18:20

  Ik kwam hier voor de foto’s van je poezenkindjes xxx
  Haha nee nu even serieus. Ziet er superleuk uit!

 2. 24 april 2018 / 19:24

  Heel mooi. Die posters van Desenio steken mijn ogen altijd uit. Echt wel ideaal om een grote, lege muur mee te vullen. En wat zien je poezen er toch lief uit! Echte modellen. Die van mij krijg ik nooit zo mooi op foto gezet hoor. Haha.

 3. 24 april 2018 / 21:22

  dat krukje van de kwantum vind ik echt te gek! wat hebben jullie een grote hoekbank zeg, heerlijk! Desenio heeft zoveeeeel tofs

 4. 24 april 2018 / 22:14

  9000 kleuren groen!? ? Dat zou je echt niet verwachten nee. Toch heb je een goede keuze gemaakt, want wat staat het mooi! Ook in combinatie met die posters. Love it! 🙂

 5. 25 april 2018 / 08:10

  Meid wat heb je het gezellig in huis! Ik heb ook blauw en groen en ben dan natuurlijk ook helemaal weg van dat krukje. Was ik Mia, dan had ik mezelf er ook direct op geparkeerd! Ik heb ook net als jij het gevoel dat het huis nooit af is en ik blijf ermee bezig. Héérlijk!

 6. 25 april 2018 / 08:29

  Wauw wat is jullie muur mooi geworden! Toffe kleur en ik vind de posters ook erg mooi <3 Ben benieuwd wat jullie verder nog willen/gaan aanpassen!!!

 7. 25 april 2018 / 12:49

  Wauw, super mooi! Ik hou van fotowanden <3 Die plankjes aan de muur zijn ook super leuk trouwens!

 8. 25 april 2018 / 21:15

  Jouw huis ziet er zo cosy uit!! Super gezellig. En wat maak je toch mooie foto’s!

 9. 27 april 2018 / 18:30

  Wauw wat heb jij een mooie kwaliteit camera zeg, je foto’s zijn zo enorm mooi! Ik vind het plekje er ook zo mooi uitzien, echt een inspiratie!

 10. 13 februari 2020 / 00:57

  Aaaww dat poesje ziet er zo schattig uit op dat het kussentje. En die waterbuffel is echt een eye catcher. De muur siert het geheel gewoon. Mooi hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video