Mijn haar routine & win de mooiste stijltang

Mijn haar routine & win de mooiste stijltang

De laatste tijd ben ik erg bewust bezig met mijn haar. Mijn haar is dun, heel dun. Dit heb ik altijd al gehad, maar dat maakt het niet zo dat ik er nu wel gewend aan ben. Een aantal jaar geleden stijlde ik mijn haar ELKE dag, dat was echt mijn verslaving. Als ik uit school kwam, ging ik er weer met de stijltang overheen. Waarom? Ik heb echt geen idee, want het was al stijl. Nu is het zo dat het lang niet zo erg was geweest áls ik maar een hittebeschermend product had gebruikt. Ook dat deed ik natuurlijk niet, want dat was zo veel werk. Nu ik meer bewust bezig ben met mijn haar, merk ik zo veel verschil met de gezondheid van mijn haar.

keune so pure natural balance shampoo conditioner

Wassen, verzorgen & drogen

Iets waar mensen vaak vraagtekens bij krijgen, is wanneer ik zeg dat ik mijn haar één keer per week was. Soms zelfs per anderhalve week en dat gaat prima. Mijn haar word (niet meer) zo snel vet en word eigenlijk eerder droog. Dit is niet altijd zo geweest en heb mijn haar echt moeten ”trainen” hierin. Er is veel vraag naar, dus ik wil er binnenkort wel het één en ander over vertellen. Als het dan de dag is om mijn haar te wassen gebruik ik vaak dezelfde shampoo en conditioner. Ik vind het fijn om een set te gebruiken wat echt bij elkaar past, zodat de geur lekker lang blijft hangen. Op dit moment gebruik ik de So Pure-range van Keune Haircosmetics. Deze shampoo en conditioner zijn speciaal voor volume, voor het haar wat wel een extra boost kan gebruiken.

keune so pure mousse conditioner

So Pure-range van Keune Haircosmetics

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze lijn, is de formule van het product. Nog nooit eerder heb ik een foam haar conditioner gehad en wist überhaupt niet dat dit bestond. Natuurlijk moet er meer zijn dan alleen een leuke foamie substantie en dat is er zeker. Deze shampoo en conditioner zijn sulfaat- en parabeenvrij en veganistisch. In deze lijn zitten veel natuurlijke actieve ingredienten zoals arganolie en provitamine B5. De lijn beloofd te verzorgen, volume te geven en de haarstructuur te verdikken. De geur van de producten zijn hemels. Het is een mix van citroen/limoen en nog iets wat ik niet kan omschrijven, ik gok de subtiele geur van argan olie. Een warme geur in combinatie met de frisse citrus geur.

So Pure Volumizing Shampoo 250ML € 20,50
So Pure Volumizing Conditioning Foam 185ML € 21,25

haar 1 keer per week wassen

After care & styling

Na het wassen met mijn nieuwe shampoo en conditioner laat ik het ongeveer voor de helft opdrogen aan de lucht. Dit doe ik een paar minuten in een handdoek, maar hier wil ik na een tijdje ook vanaf. Hier en daar hoor ik namelijk dat je haar kan afbreken door het in een handdoek te rollen, dus hier kan ik maar op één manier achter komen. Dan is het tijd om mijn haar te drogen met een fohn, die ik volgens mij ooit eens kocht van bij de Lidl. Als je hier goed om je heen kijkt kun je hele goede producten vinden en zo vond ik ook mijn Babylis fohn. De volgende dag stijl ik mijn haar pas, aangezien ik altijd in de avond mijn haar was. Ik vind het een prettig idee dat ik niet gelijk na het fohnen mijn haar stijl, aangezien mijn haar dan een soort van ‘bij kan komen’. Aardig, toch?

Chi G2 Blush stijltang

Chi G2 Blush stijltang

Nog niet zo heel lang geleden mocht ik een nieuwe stijltang ontvangen van CHI en was hier zó blij mee. Zelf heb ik altijd al een CHI gebruikt en die ik hiervoor gebruikte is al meer dan twaalf jaar oud. Er is nog niet heel veel mis mee, maar ik merk dat deze hier en daar een paar kuurtjes krijgt. Nu ik deze beauty in mijn bezit heb, ben ik er oprecht helemaal verliefd op. De stijltang word ontzettend snel warm (40 seconden) en mijn haar stijlen gaat heel snel. Voor het stijlen doe ik er wel een hittebestendig serum in, die ook gelijk verzorgd en beschermt tegen de warmte van de stijltang. Ook deze is van CHI en is de Silk Infusion die -als je het mij vraagt- iedereen in huis zou moeten hebben. Dit serum maakt je haar niet vet of zwaar, maar geeft juist een mooie glans met een heel subtiele geur.

hair routine 2018

 

Win your own beauty

In samenwerking met John Beerens mag ik deze prachtige Chi G2 Blush stijltang weggeven. Een samenwerking waar ik zelf heel erg enthousiast van werd, aangezien ik al zo veel jaar zweer bij Chi producten. Vandaag kun je rond de middag een foto verwachten op mijn Instagram pagina hoe je mee kunt doen. Officieel zal de winactie hier om draaien, maar voor de mensen die écht geen Instagram hebben mag je ook hier mee doen. Vergeet dan niet even te reageren onder dit artikel, met daarbij een geldig email adres. Je gaat zeker geen spijt krijgen als je hieraan mee doet en wie weet ben jij binnenkort in het bezit van de Chi stijltang.

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

8 Reacties

 1. 24 april 2018 / 06:59

  Oh wat een mooierd!! Ben er zo benieuwd naar en ga zeker meedoen via instagram!! ??

 2. 24 april 2018 / 11:31

  Ik ga sowieso mee doen, ik zweer bij CHI stijltangen! Ik stijl zelf mijn haar ook dagelijks, dat doe ik al jaren maar gebruik ook al jaren goede producten voor het beschermen van mijn haar. Net als jij heb ik mijn haar getraind en ik kan het nu één keer in de 5 dagen wassen, dan heeft het toch wel weer een wasbeurt nodig.

  • Rebecca
   Auteur
   24 april 2018 / 16:32

   Ahh ideaal he! Ik kan me echt geen leven voorstellen waarin ik ELKE dag mijn haar zou moeten wassen haha. Ik hoop dat de foto vanavond nog online komt en anders morgen ochtend/middag. Er is even iets verkeerd gegaan met mijn eigen planning..

 3. Marian B
  24 april 2018 / 21:59

  Daar wil ik mijn haar wel mee temmen!

 4. 24 april 2018 / 22:12

  Wauw wat een prachtige tang en kleur zeg ik doe mee, hehe daar kan toch niemand nee tegen zeggen?!

 5. 25 april 2018 / 08:12

  Oh wauw oh wauw, wat een mooie stijltang. Ik stijl mijn haar ook (te….) vaak. Niet omdat ik krullen heb , maar gewoon om het pluizige er af te krijgen. Zelf heb ik ook een CHI tang, maar dan oranje. Maar oh, deze ROZE….

 6. 1 mei 2018 / 17:49

  Ik heb veel positieve verhalen gehoord over Chi stijltangen. Ik doe heel graag mee om kans te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video