L’Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie

L'Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie

Als je aan de zomer denkt, denk je al gauw aan kokos. Het is daarom niet gek dat er in heel veel producten kokos word toegevoegd, of de geur van kokos. L’Oréal Paris blijft op dit gebied niet achter en komt met nieuwe haarverzorgingsproducten met fijne kokosolie. De collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en een masker. De geur kon niks anders beloven dan een zomerse geur, maar wat doet deze lijn nou eigenlijk voor mijn haar? Ik test het graag uit en deel mijn mening vandaag met jullie. Lees alles over mijn ervaring met de L’Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie lijn!

L'Oréal Paris fijne kokosolie haar

Mijn haar heeft het ontzettend zwaar te verduren

De laatste tijd ben ik ontzettend voorzichtig als het gaat om mijn haar. Het artikel over mijn haar roze verven is daarom misschien een beetje tegenstrijdig, maar toch is het zo. Jaren lang heb ik mijn haar elke dag met de stijltang behandelt. ELKE. DAG. Ondanks dat het helemaal niet nodig was, ging ik er alsnog overheen om het ultra stijl te maken. Als het ware had ik een soort stijltang verslaving en dit was overduidelijk te merken aan mijn haar. Sinds een paar maanden ben ik weer overgestapt op mijn favoriete shampoo merk en merk duidelijk verschil. Ook stijl ik het nu nog maar één keer per week en laatst zelfs een hele maand niet. Dit is voor mij voor het eerst sinds zes á zeven jaar geweest dat mijn haar een maand mocht ademen.

Crazy about Coco - L'Oréal Paris haarverzorging

Crazy about Coco – L’Oréal Paris haarverzorging

Ondanks dat ik niet graag afwijk van mijn shampoo en conditioner die mijn haar gered heeft, maak ik hier toch graag een uitzondering voor. De kokoslijn van L’Oréal Paris klonk mede door de kokos heel goed, maar buiten dat om vind ik de haarmaskers heel fijn van L’Oréal. De fijne kokosolie lijn is een verzorgende light textuur zonder siliconen, die het haar voedt. Het beloofd je haar soepel en luchtig te maken, zonder het haar te verzwaren. Hierdoor behoud je dus gewoon je volume! Niet dat ik daar nou echt mega veel van heb, maar het kleine beetje houd ik graag. Ik ontving de shampoo, conditioner en het haarmasker voor een totale indruk van deze lijn.

L'Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie

L’Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie shampoo & conditioner

Uiteraard begin ik deze review met de shampoo en conditioner. Bovenstaand heb ik al genoemd dat de lijn er voor zorgt dat je haar niet verzwaard word, maar luchtig en soepel aan te laten voelen. Het vreemde aan mijn haar is dat het niet snel vet word, maar juist droog. Als ik een week lang mijn haar niet was, dan heb ik echt een strobaal als haar. Voor mij is het dan ook erg belangrijk dat een shampoo en conditioner mijn haar zacht maakt. Deze shampoo en conditioner beloven oneindige zachtheid en klinkt mij dus perfect in de oren. De geur van deze producten viel niet tegen, maar ik had het beter verwacht. Althans, dat dacht ik voor dat ik de producten in gebruik had. Tijdens mijn haren wassen kwam de geur pas echt vrij en was ik helemaal in coconut heaven.

L'Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie

”Maybe she’s born with it, maybe it’s coconut oil”

De shampoo was voor mij echt een hele verrassing. De shampoo en conditioner die ik nu gebruik kosten bijna veertig euro bij elkaar en dat is niet niks. Qua conditioner ben ik niet zo moeilijk, maar een shampoo moet perfect zijn. Er zijn er weinig waarbij ik denk ‘die wil ik vaker gebruiken’, maar bij deze shampoo is het gelukt. Doordat er olie in de shampoo zit, is dit perfect voor mijn pluizige en droge haar. Na het gebruik van de conditioner was mijn haar precies hoe ik het wilde. Ontzettend zacht en een mooie gezonde glans. Eigenlijk was dit voor mij al wel voldoende, maar een masker is ook fijn op z’n tijd.

L'Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie 2 in 1 haarmasker

L’Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie 2 in 1 haarmasker

Het masker beloofd het haar te verzachten en te ontwarren met als resultaat oneindige zachtheid en een stralende glans. Het masker is op twee manieren te gebruiken, wat ik ook wel erg interessant vond. Je kunt het masker namelijk gewoon onder de douche gebruiken na je shampoo en conditioner, maar ook kun je deze gebruiken als leave-in masker. Na je normale douchebeurt smeer je een laagje van het haarmasker in en laat dit zitten, zonder daarna nog uit te spoelen. Dit kan ook op droog haar, maar was bij mijn haar echt een ramp en zag er een beetje viezig uit. Misschien als je donker haar hebt dat de glans mooi is, maar bij mij was het té. Ondanks dat mijn haar het masker niet echt nodig had na de conditioner, was het toch een erg fijn maskertje. De geur is heerlijk en als ik het masker gewoon uitspoel, blijft mijn haar nog heel lang zacht. Dit is een perfecte boost voor mijn haar om eens in de tijd te gebruiken.

L'Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie

”I did not hear the question, but the answer is definitely coconut oil”

Niks is fijner dan zulk zacht haar hebben dat je er alleen maar aan wilt zitten. Sowieso zit ik graag aan mijn eigen haar, maar als het zo zacht is word dit alleen maar meer. Buiten dat om is het natuurlijk ook erg leuk om complimentjes van vreemde mensen te krijgen dat je haar zo ontzettend lekker ruikt. Yes, I know! *hairflip*. Ondanks dat de zomer er toch wel zo goed als op zit, kun je het gevoel wel behouden met deze L’Oréal elvive extraordinary oil fijne kokosolie lijn. Deze lijn is onder andere te koop bij de Etos en het kruidvat! Ben jij ook zo gek op de geur van kokos?

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

15 Reacties

 1. 7 september 2017 / 08:56

  Dat van dat droge haar is zó herkenbaar! Mijn haar wordt ook bijna niet vet. Echt gek… Maar aan de andere kant word ik ook totaal niet blij van haarproducten die mijn haar zacht maken, want ik heb al heel slap haar van mezelf en dan wordt het nóg slapper. De geur van kokos lijkt mij trouwens wel heer-lijk! Ben daar echt gek op. 🙂

 2. 7 september 2017 / 08:56

  Ik ben erg benieuwd naar deze collectie, omdat ik ook droog en pluizig haar heb. Ik hoop alleen niet dat het mijn haar verzwaard en slap maakt. Maar ik denk dat ik het wel eens wil proberen want: kokosgeur!!!!! Mijn lievelings, haha. <3

 3. 7 september 2017 / 09:59

  Oehhh dit wil ik!!! Ontzettend mooie foto’s heb je gemaakt ???

 4. 7 september 2017 / 10:14

  Ben heel erg benieuwd naar deze producten! Ik ben de afgelopen tijd ook wat veel met de stijl- en krultang in de weer geweest, dus mag m’n haar wel weer even wat beter gaan verzorgen. Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

 5. 7 september 2017 / 10:38

  Wat een prachtige foto’s Rebecca! Ik vind de geur van kokos ook heel lekker, alleen lust ik het niet haha! Ik had deze producten gezien in de winkel – ik ben ook erg trouw aan m’n shampoo maar het masker lijkt me erg lekker.

 6. 7 september 2017 / 11:17

  Klinkt goed! Als kokos-fan moet ik deze ook gaan proberen. Ik probeer nu natuurlijke haarverzorging uit!

 7. 7 september 2017 / 11:28

  Deze lijken me heerlijk! En je foto’s!! Zo mooi <

 8. 7 september 2017 / 11:46

  Hier word ik heel blij van! Zachte haren en de geur van kokosolie! Doe mij maar een paar liter, inpakken als cadeautje hoeft niet 😉

 9. 7 september 2017 / 12:01

  Wauw Rebecca, wat een prachtige foto’s! Echt heel mooi! De producten klinken ook heel erg fijn.

 10. 7 september 2017 / 12:51

  Dit lijkt me een heerlijke lijn, klinkt als een aantal top producten! Ik hou van kokos 🙂

 11. 7 september 2017 / 14:06

  Wat een fijne review! Misschien ben ik nu raar, maar ik hou helemaal niet van kokos geur haha!

 12. 7 september 2017 / 15:18

  Een fijne review! Je foto’s zijn ook weer prachtig!

 13. 7 september 2017 / 18:46

  Mooie foto’s! De geur lijkt mij trouwens ook echt heerlijk, maar de producten zelf klinken ook goed.

 14. 7 september 2017 / 20:15

  Wat een fijn review! I NEED THIS!
  Ik heb ook altijd last van droog haar en dan in combinatie met kokos.. hmm!

  Liefs, Nathalie

 15. Daisy
  7 september 2017 / 21:01

  Zelf ben ik niet echt dol op kokos, maar het maskertje lijkt me fijn. Ik zie deze regelmatig op de reclame voorbij komen en ben benieuwd hoe het er bij mij uitziet op droog haar. Bij blond haar lijkt het me inderdaad niet heel mooi en vettig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video