Action haarverf proberen | Van blond naar roze

Action haarverf proberen | Van blond naar rozeDe die-hards die mij al een tijdje volgen weten dat ik lang geleden een haarkleuringsmousse heb geprobeerd. Dit werd totaal niet de juiste kleur en bleef weken, misschien wel maanden zitten. Vanaf dat moment heb ik gezworen dat ik mijn haar nooit meer een ander kleurtje zou geven. Tot nu, want ik kwam een hele goedkope verf tegen bij de Action in een hele gave roze kleur! Het was een beetje een ja/nee strijd in mijn hoofd, maar uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid en test in graag de Action haarverf uit. De kleur was bedoeld om subtiel roze te worden..

Action festival colors wash out 03 Electric Pink

In het schap kwam ik verschillende leuke kleurtjes tegen. Mint groen, lichtblauw, roze en nog een paar andere. De roze kleur sprak me gelijk heel erg aan en wilde ik al een tijdje proberen. Omdat ik nog een beetje een trauma had aan de vorige keer, durfde ik het niet helemaal. De Action haarverf nam ik mee, omdat deze super goedkoop was. In het ergste geval zou ik de kleur nooit gebruiken en na een tijdje weg doen. Uiteindelijk zei ik tegen mezelf, als ik voor een bepaalde tijd de 5000 abonnees heb behaald, ga ik het gewoon doen. Dat doel bereikte ik al vrij snel en ja, toen kon ik er niet meer omheen. Gewapend met een oud t-shirt en frisse tegenzin smeerde ik deze bloedrode kleur in mijn haar…

Eigenlijk kan ik dit helemaal niet..

Je ziet in de video al vrij snel dat ik geen idee had wat ik aan het doen ben. Ik wilde bij mezelf een mooie, subtiele ombre look maken maar ik wist niet hoe dat moest. Na een tijdje merkte ik dat de verf al veel te hoog zat en dat het niet echt mooi zou worden. Mijn vriend zou dit wel even ‘fixen’ en toen kwam het eindresultaat. Je ziet alles in de video! Met mijn blonde haar was dit ook eigenlijk wel te verwachten.

Action haarverf proberen | Van blond naar roze

Deze haarverf is in veel kleurtjes te koop bij de Action voor maar twee euro! Het effect is echt intens en vele malen beter dan die dure L’oreal haarverf. Ondanks dat dit niet helemaal het idee was, lijkt de mintgroene me ook wel leuk om te testen. Of de grijze variant, die lijkt me ook super! Ik ben benieuwd wat jullie van het effect vinden. Ondanks dat je de foto al gezien hebt, lijkt het me wel leuk als je de video bekijkt van het proces. Het was namelijk nog al een werkje.. Abonneren kun je hier doen en weer bedankt voor het kijken! Wat vind je er van?

Liefs,
Rebecca

30 Reacties

 1. 3 september 2017 / 07:53

  Whoo gaaf! Dat zou ik echt nooit zelf durven doen!

 2. 3 september 2017 / 08:46

  Ik vind dat het je echt heel erg gaaf staat! Het rode eerst is inderdaad wat heftig, maar na een keer wassen ziet het er heel mooi uit. Ik zou dit zelf echt niet durven te doen, maar bij jou staat het heel tof πŸ™‚

  • Rebecca
   Auteur
   3 september 2017 / 19:39

   Na een keer wassen ziet het er inderdaad al heel anders uit. Ik ben benieuwd hoe het er uit ziet als ik het nog een keer was! Dankjewel πŸ™‚

 3. 3 september 2017 / 09:54

  Ik was al zo benieuwd hiernaar, sinds ik het op instagram stories zag! Vind het resultaat heel tof, leuk om eens te proberen.

  • Rebecca
   Auteur
   3 september 2017 / 19:40

   Hihi ja ik had ZO veel vragen in mijn inbox, dat ik ‘m gelijk online wilde hebben!

 4. 3 september 2017 / 10:53

  Ik vind het er erg leuk uitzien! Ik vind gekke kleurtjes in het haar altijd wel tof πŸ™‚

  • Rebecca
   Auteur
   3 september 2017 / 19:40

   Ik toch stiekem ook wel.. moest erg wennen maar vind het nu ik eenmaal gewend ben toch wel gaaf.

 5. 3 september 2017 / 11:49

  Wat een tof resultaat, leuk voor een keertje πŸ™‚

 6. 3 september 2017 / 17:10

  Jaa mintgroen lijkt me héél leuk! Met de fade-out vind ik het uiteindelijk wel een leuk effect hebben, zeker voor de zomer!

  • Rebecca
   Auteur
   3 september 2017 / 19:40

   Het was inderdaad perfect geweest voor het festivalseizoen! Mintgroen ga ik zeker proberen!

 7. 3 september 2017 / 19:08

  Wat onwijs cool! Ziet er heel leuk uit!

 8. 3 september 2017 / 20:32

  Wauw wat brave van je! Ik vind de kleur ook tof geworden! Vooral na die keer wassen komt het beter tot z’n recht. Het ombre effect heeft je vriend ook beter gefixt haha. Ben benieuwd hoe het na die tweede keer wassen eruit komt te zien en of het na 10 wasbeurten er ook helemaal uit is. Ik durf mijn haar helemaal niet te verven meer. Ik haat die uitgroei ook. Al jaren niet meer geverfd. Toen ik jong was wel eens paarse en rode plukjes gehad. (Was toen hup) en daarna coupe de soleil. Maar de uitgroei ervan was zo lelijk. :’) duurde ook twee jaar voor het eens eruit was.

 9. 3 september 2017 / 21:01

  Mooi maar even wennen!! Erg goed dekkend!

 10. 3 september 2017 / 23:48

  Oh gaaf! En wat maak je leuke video’s..! Volgens mij heb ik die nog nooit eerder gezien. Heel erg leuk<3
  EN wel wennen lijkt me inderdaad, zo'n kleur in je haar. Maar het staat mooi bij je eigen kleur. Wel leuk voor de zomer!

 11. 4 september 2017 / 10:32

  Staat je best goed! Ik denk dat ik dan echt op een verlepte zeemeermin lijk.. hihi. Is wel leuk om een keertje te proberen.

 12. 4 september 2017 / 12:21

  Wow! Roze haar is gewaagd zeg, haha. Lijkt me best leuk om een keertje te proberen, maar dan moet je haar wel bij je outfit passen!

 13. 4 september 2017 / 12:35

  Wauw wat een gaaf effect! Je kunt het zeker hebben! Leuk dat je het product zo onder de aandacht brengt, hoewel ik toch de voorkeur geef om lekker naar de kapper te gaan. Vind ik altijd zo’n fijn momentje!

 14. 4 september 2017 / 15:31

  Oehh.. ben benieuwd hoe dit op mijn donkere haar zou uitpakken… :O

 15. 4 september 2017 / 16:16

  Ik vind het er wel leuk uitzien eigenlijk! Maar eerlijk is eerlijk, ik zou het zelf niet durven proberen haha

 16. 4 september 2017 / 18:03

  Ik vind het echt enorm leuk voor een festival of een Beach dag. Staat je ook goed deze kleur!

 17. 4 september 2017 / 18:58

  Ja, ik zag de foto vanochtend in de trein al op Instagram. Het staat je echt heel gaaf, maar jij kan dit soort dingen ook gewoon super goed hebben!

 18. 4 september 2017 / 23:37

  Het ziet er wel gaaf uit πŸ˜€ Leuk om te zien dat deze verf veel beter is dan die van L’Oreal.

 19. 5 september 2017 / 20:55

  Oh haha, je ziet er even een seriemoordenaar uit met al dat rood op vier en halve minuut! Ik vind wel dat de kleur je goed staat en zou graag de grijze kleur eens bij mezelf proberen πŸ™‚

 20. 6 september 2017 / 20:24

  Ik vind de kleur echt heel gaaf! Maar ik hou wel van rood.

 21. 7 september 2017 / 19:43

  Oh ik vind het er wel leuk uitzien hoor, zeker zo met die krullen πŸ™‚

 22. Kim
  16 mei 2018 / 10:47

  Gaaf!! Maar gaat het er Γ©cht goed uit ook? Vind het zo gaaf! Heb zekf geblondeerd haar en was het met zilver shampoo. Lijkt me gaaf voor festival dit weekend.

  Groetjes Kim

 23. Febe
  12 mei 2019 / 21:42

  Echt verwonderd van het resultaat. Ik heb de munt blauwe gekocht. Ik heb ook blond haar, niet echt licht, en het was nauwelijks zichtbaar. Heb niet echt zin om mijn haar expres te bleachen. Het zou wel gaaf zijn moest het ook zichtbaar zijn op donker blond.

 24. 5 februari 2020 / 15:08

  Wie had dat gedacht! Deze kleur en dat effect. Wat gaaf dat je dit hebt uitgeprobeerd. Ik ben benieuwd of ze nog zoiets verkopen bij de action, voor het festivalseizoen is dit natuurlijk ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video