Win een red velvet taart van A La Marie!

Win een red velvet taart van A La Marie!

In dit harde wereldje vind ik dat we allemaal wel wat liever voor elkaar mogen zijn. Niet alleen liever zijn, maar elkaar ook wat meer helpen. Het lijkt tegenwoordig wel of we niks meer voor elkaar over hebben, maar daar doe ik niet aan mee. Mijn lieve schoonzusje heeft sinds een tijdje haar eigen bedrijf gestart en maakt ontzettend mooie en lekkere taarten. Omdat het mij een mooie kans leek om haar nieuwe bedrijf op deze manier iets meer onder de aandacht te krijgen, leek het mij leuk om een taart weg te geven. Leuk hoor haar en lekker voor jullie!

a la marie taart winactie

”Life’s too short to say no to cake”

Nog niet zo heel lang geleden besloot mijn lieve schoonzus een eigen bedrijfje te starten. Ze was altijd al bezig met taarten en cupcakes bakken en besloot het een upgrade te geven. Ze schreef zich in bij de KVK en vanaf hier ging het toch wel snel. Op dit moment word er gewerkt aan een website en krijgt zijn regelmatig bestellingen binnen. Super leuk! De taarten worden gemaakt door Marie-Lise, vandaar de naam A la Marie. Om haar bedrijfje nog een beetje meer onder de aandacht te brengen, leek het ons leuk om een winactie te organiseren.

A la marie taarten win

Win een red velvet taart van A La Marie!

Het leuke aan deze winactie, is dat dit niet bepaald vaak voor komt. Juist daarom leek het mij een leuk idee. Nog leuker is dat ze een voorbeeld taart moest maken voor mijn foto’s en dat wij deze die avond met z’n alle opgegeten hebben. Het is een heerlijke Red Velvet taart met prachtige -en lekkere- versiering. Een plaatje om te zien, maar ook echt heerlijk om op te eten. Om een kans te maken op deze red velvet taart hoef je maar een paar dingen te doen.

✖️ Like de Facebook pagina van A La Marie en/of de Instagram pagina van A La Marie
✖️ Laat in een reactie achter dat je mee doet met daarin ook je woonplaats
✖️ Optioneel is om mijn Facebook pagina dan ook gelijk een like te geven
✖️ Suuuper leuk als je de bovenstaande foto even deelt op je social media. Hoeft niet, mag wel! Vergeet ons dan niet te taggen.

Waarom moet je je woonplaats achter laten? Dit willen wij graag weten omdat de taart persoonlijk door Marie-Lise gebracht word. Wie weet als het te doen is, komen wij de taart samen wel brengen, who knows.. Doe jij mee?

Liefs,
Rebecca

22 Reacties

 1. 2 september 2017 / 07:51

  Wat een super leuke winactie en wat lief dat je dit doet! Ik doe graag mee, want ik ben over 5 weken jarig, dus dat lijkt me perfect! Ik woon wel helemaal in Maastricht.. ik weet niet of dat een probleem is.. Ik volg de instagrampagina van je schoonzus (en van jou ook natuurlijk)!

 2. Marian
  2 september 2017 / 10:16

  Wat een bijzonder lekkere actie! En een mooie taart ook, knap gemaakt.
  Helaas geen FB en IG en waarschijnlijk woon ik niet in de buurt 😉

 3. 2 september 2017 / 10:36

  Lekker! Ik doe mee! FB en Instagram een like gegeven en mijn woonplaats is Tiel 🙂

 4. Daisy
  2 september 2017 / 11:24

  Ik doe heel heel graag mee met deze mooie en lekkere winactie! Ik woon in Almere en heb de fb pagina geliked en op instagram ook! Originele winactie

 5. Eline
  2 september 2017 / 11:24

  Leuk, ik doe graag mee en ik woon in Purmerend? Eline

 6. 2 september 2017 / 15:17

  Ohh wat zou ik graag meedoen! Maar ik woon echt te ver weg ben ik bang. Succes iedereen!

 7. 2 september 2017 / 15:47

  Superleuk/lekker!!! Ziet er heerlijk uit!
  Ik doe mee
  Lelystad!!

 8. Rowanne Jekel
  2 september 2017 / 16:49

  hee hee
  deze kans laat ik natuurlijk niet liggen!
  wie wilt er nou geen heerlijke taart winnen
  overigens ben ik ook binnenkort jarig dus extra mooi (hoef ik zelf geen taart meer te halen)
  vanuit hoofddorp!
  liefss

 9. Yvette
  2 september 2017 / 22:30

  Hoe leuk is dat! Ik doe graag mee, m’n dochter en ik zijn beide bijna jarig dus dat zou goed uitkomen! Wij wonen in Deventer ???

 10. Willy
  3 september 2017 / 10:39

  Leuk dat ik dit via je blog ontdek. Ik woon in Deventer … Wat zien haar taarten er prachtig uit! Red Velvet is onze favoriet.

 11. Tiffany Hacquebard
  3 september 2017 / 13:00

  Jaaaa.. Hele lekkere taarten!
  Ik woon in Lelystad. Ik doe graag mee 😀 !

 12. Imre
  3 september 2017 / 18:49

  Jaaaaa dit zou GEWELDIG zijn, voor mijn verjaardag op 1 oktober als grooooteee RED VELVET LOVERRR

 13. 3 september 2017 / 19:52

  Do i have to say more? I mean.. red velvet OMG zo lekker! Leende of all places daar mag de taart heen Haha (bij Eindhoven) hopelijk binnenkort lekker smullen ! Liefs

 14. 4 september 2017 / 15:12

  Oh lord, hij ziet er niet alleen onwijs lekker uit maar ook nog eens onwijs fotogeniek! Al weet ik niet of ik mezelf in zou kunnen houden hoor haha! Ik woon in Rotterdam – en het is altijd een feestje om z’n heerlijke taart op te mogen eten met mensen waar je om geeft! (Of toch stiekem alleen)! Liefs, Ileenja Marina

 15. 4 september 2017 / 16:25

  Wat een plaaatje! Ziet er echt heerlijk uit. Ik woon in Tilburg, dus dat lijkt me een beetje ver voor jullie! Ik hoop dat jullie er iemand anders héél blij mee gaan maken!

 16. Anita H.
  7 september 2017 / 09:30

  Heerlijk. Ik woon in Sittard (Zuid-Limburg) en ik ding heel graag mee.

 17. 9 september 2017 / 21:31

  Je hebt helemaal gelijk, elkaar helpen en liever zijn voor elkaar. Hoog tijd! Tell ’em! Lief dat je dat voor haar doet. Wat ziet de taart er prachtig uit zeg…Lijkt wel uit een high end magazine te komen, goed gedaan! Ik doe heel graag mee. Ik volgde jou al en ben Marie-Lise net gaan volgen op FB en Insta.

  Zou heel leuk zijn om jullie beiden te ontmoeten! Ik woon in Zoeterwoude-Rijndijk, ligt bij Leiden.

  Liefs,
  Amina

 18. Patricia de crom
  12 september 2017 / 09:41

  Superleuk!amsterdam

 19. Iris
  12 september 2017 / 09:59

  Oei, oei, oei, mijn lievelingstaart! Ik doe natuurlijk graag mee, kom je hem in Wognum brengen?

 20. 12 september 2017 / 12:03

  Wauw wat een prachtige taarten maakt ze. Mooie naam ook Marie-Lise.
  Ik woon in Venlo in Limburg, wel een beetje ver weg.
  Ik maak toch graag kans op deze heerlijke taart.
  Ik volgde jou al op facebook (lieke van veen) en ik volg Marie-Lise vandaag ook op facebook en instagram (liekevv24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video