Nieuwe Bourjois make-up testen

Nieuwe Bourjois make-up testen

Een tijdje geleden kwam er een heel leuk pakketje binnen met nieuwe producten van Bourjois. Ik werd erg enthousiast want dit make-up merk vond ik ‘vroeger’ altijd erg fijn, maar koop ik nu nog amper. Een dag na het ontvangen begon ik gelijk met foto’s maken en kon niet wachten de producten te testen. Toch kwam het er maar niet van en bleef het gebruik van de producten lang wachten. Uit het niets kreeg ik nog twee producten toegestuurd van Bourjois en gelijk kreeg ik een leuk idee. De producten waren namelijk geschikt voor een complete look.

Full face met BourjoisBourjois paris makeup testen

Full face met Bourjois Paris

Laat ik gelijk maar even uitleggen dat ik niet de beste ben als het gaat om make-up. Ik draag niet veel en ook niet echt vaak. Het werd voor mij dus wel een uitdaging om de nieuwe City Radiance foundation te proberen. Zelf heb ik geen sponsjes of speciale kwasten dus ik moest het doen met wat ik had. Daarbij ontving ik een maxi delight bronzer, een blush, een mascara en een wenkbrauw poeder. Genoeg voor mij om een hele look mee te creëren, aangezien ik toch al niet meer dan dat gebruik.

☾ All the memories came back

Zodra ik de producten eindelijk kon testen kwamen er een hele hoop herinneringen terug. Ik weet niet of je bekend bent met de make-up van Bourjois, zo wel dan weet je vast wel dat er een hele lekkere geur aan dit merk zit. De bronzer en de blush ruiken zó ontzettend lekker, dat ik gelijk weer moest denken aan een aantal jaar geleden. Bourjois droeg ik een aantal jaar geleden heel veel en de geur is niks veranderd. Oh wat ruikt die bronzer toch heerlijk! Net als toen, ben ik nu ook geen held met make-up en wil je daarom ook vast waarschuwen voor mijn geklungel. De look is zeker niet spectaculair en zorgt ook niet voor een wauw effect, maar daar gaat het ook helemaal niet op. Gelukkig ging het om de producten en niet om mijn uiteindelijke look, hihi.

Nieuwe Bourjois make-up testen

Ondanks dat mijn look ontzettend simpel is, past deze wel helemaal bij mij. Het leek mij niet leuk om iets compleet anders te doen, want dat is normaal ook niet wat ik doe. Ik heb een duidelijke mening over deze nieuwe make-up producten en ben benieuwd wat jullie van Bourjois vinden! Heb jij nog veel van Bourjois in je stash? Ik hoop dat de video weer leuk was en ben je nog niet geabonneerd, dan kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

12 Reacties

 1. 1 september 2017 / 10:16

  Ik ruik bijna de geur van die bronzer haha! Herinner me het heel goed. Ik kan helaas niet het filmpje kijken mét geluid op kantoor maar ik moet zeggen dat je ondanks dat je het geklungel noemt, een hele mooie look hebt gemaakt, lekker fris staat het!

  • Rebecca
   Auteur
   1 september 2017 / 11:15

   Ah dankjewel! Ik ben er zo niet goed in, maar uiteindelijk is het eindresultaat te doen hihi.
   Heerlijk he die geuren van Bourjois! Ze zijn zo typisch!

 2. 1 september 2017 / 10:16

  Wat een leuke video! Vind de look die je gemaakt hebt mooi hoor, past inderdaad goed bij je. Leuk dat je zo enthousiast bent. En wat draag je een mooie top!

 3. 1 september 2017 / 11:35

  Wat een mooie producten, en de look ziet er ook goed uit. Lekker subtiel! 🙂

 4. 1 september 2017 / 12:06

  Wat een mooie producten! Ik ben heel erg benieuwd, ga dit weekend even lekker je video bekijken <3

 5. 1 september 2017 / 13:39

  Hele leuke video Rebecca!! En je subs gaan zo snel nu!! Je video met Kristina was echt heel gezellig haha!!

 6. 1 september 2017 / 18:18

  Die bronzer vind ik mooi en jouw MAC lipstick ook.

 7. 1 september 2017 / 19:51

  De producten staan je mooi! Ik vind vooral de bronzer en de blush prachtig. Die glans ook in de blush, zo mooi!

 8. 1 september 2017 / 20:50

  Die mascara lijkt me super!! Die wil ik zeker!
  Mooie foto,s, goeie vlog/blog.

 9. 2 september 2017 / 21:01

  Mooie producten, die blush ziet er supermooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video