Believ’in Unicorns Herbapharm

Believ'in Unicorns Herbapharm

Of ik klaar was voor het gevoel van sterren, wolken en regenboog op mijn lichaam met de geur van eenhoorns? JA! Dat is nou een vraag in het leven waar ik niet lang over na hoef te denken. Sowieso vroeg ik me heel erg af hoe dit dan voelde en waar het naar rook, maar sowieso is dit product al de moeite waard. Door alleen al de vormgeving was ik enthousiast en ik kon niet wachten om deze leuke en mooie producten te ontvangen! Van glittersnot, tot handzeep en showergel.. ik ben benieuwd of jij net zo happy word van de verpakking als dat ik werd.

Believ'in Unicorns Herbapharm

Believ’in Unicorns

Dat unicorns een hype zijn, kunnen we niet meer onderuit. Overal zie je de schattige beestjes voorbij komen en ook beautyland mag natuurlijk niet achterblijven. Het is voor mij dan ook geen verrassing dat er een hele collectie is, waarin de unicorn centraal staat. Begin augustus heeft Herbapharm het nieuwe merk Believ’in Unicorns op de markt gelanceerd. Het is een hele beautylijn die zich vooral richt op tieners en jong volwassenen. Toch denk ik dat veel meer mensen hier verliefd op zullen worden, waaronder ik. Believ’in Unicorns heeft een unieke parfum, wat beloofd te zorgen voor een onvergetelijke douchebeleving. Dit maakte mij ontzettend nieuwsgierig, want wie wilt er nou niet weten hoe een Unicorn ruikt? Ik had zo mijn ideeën, maar ik had geen idee wat ik kon verwachten.

Believ'in Unicorns bath & showergel

Believ’in Unicorns Bath & Showergel – 4,99 voor 250ml

Ik kreeg de mogelijkheid om een paar producten te testen van de Believ’in Unicorns lijn. Zodra ik het binnen kreeg kon ik niet wachten om deze producten te delen met jullie. Het eerste product wat ik testte, was de Believ’in Unicorns Bath & Showergel. Na eerst intens gelukkig te zijn geworden van de verpakkingen, was het tijd om de producten te gebruiken. De geur viel me gelijk al erg op. Wie mij langer volgt, weet dat ik dol ben op zoet en van deze geur ging mijn hart sneller kloppen. Dit is zo een onwijs lekkere en zoete geur!

Believ'in Unicorns handsoap

Believ’in Unicorns handsoap – €4,99 voor 250ml

Iets wat ik erg leuk vind aan deze beautylijn, is dat er een handzeep bij zit. Dit zie je niet snel in een beautylijn, maar is toch minstens net zo belangrijk. Zelf ben ik echt een handzeep verslaafde en voor mij kunnen ze nooit zoet genoeg. De geur is precies hetzelfde als de bath & showergel en daarom dus zeker niet vervelend. De handzeep beloofd te reinigen en te verzorgen bij elke wasbeurt. Believ’in Unicorns handsoap zorgt voor een hygiënische en grondige reiniging met een heerlijke geur.

Believ'in Unicorns handsoap

”Don’t settle for anything less than magic”

De handzeep is een beetje wit en crème van substantie. Het pompje werkt goed en er komt per pompje een juiste dosering uit waar je je handen mee kunt wassen. Ik heb wel eens pompjes gehad waar een mega lading uitkomt en dat vind ik zo vervelend. Deze zeep schuimt goed, maar niet te veel. Zodra je je handen aan het wassen bent, komt die heerlijke geur weer tevoorschijn. Mijn handen ruiken bijna een uur na mijn handen wassen nog steeds naar deze zeep. Mijn handen voelen niet zo zeer gehydrateerd, maar gelukkig ook niet droog. Er zijn maar weinig zepen die de geur van ui weg krijgen, maar de Believ’in Unicorns handsoap is het gelukt. Heerlijke geur!

Believ'in Unicorns glittersnot

Believ’in Unicorns glittersnot – €5,99 voor 150ml

Say what? Yep, dit product draagt de naam Believ’in Unicorns glittersnot. Normaal word ik niet echt enthousiast van iets wat het woord snot in de naam heeft, maar toch werd ik hier wel blij van. Ik ben dol op unieke en speciale producten en daar is deze glittersnot zeker in geslaagd. De glittersnot is geschikt voor het gezicht, lichaam en het haar. Het beloofd een sprankelende glitterlook te geven en er voor te zorgen dat je er nét wat magischer uit komt te zien. Als je er klaar mee bent, kun je dit weer heel makkelijk afwassen.

Glittersnot Believ'in Unicorns

All I see is magic ☾

Dit was het product waar ik het meest benieuwd naar was. Toch toen ik de glittersnot eenmaal binnen kreeg, had ik geen idee wat ik er nou eigenlijk mee moest. Ik zag het niet zo zitten om een gezicht vol glitter te hebben, maar had ook geen idee hoe dit in mijn haar zou voelen. Aangezien ik nu toch al roze haar heb, kon het geen kwaad de glittersnot er ook maar gewoon in te smeren. Het effect is niet vast te leggen op de foto, wat echt heel erg jammer is. De glittertjes waren heel subtiel en vooral in het zonnetje en op mijn roze haar kwam dit heel mooi over. De glitters smeerde ik ook op mijn armen en ook hier gaf het een mooi effect. Het is niet te heftig en je hebt ook niet gelijk het idee dat je er bij loopt als een discobal. Eind van de avond spoelde ik het heel makkelijk weg en had ik nergens meer een glittertje.

Believ'in Unicorns Herbapharm

Believ’in Unicorns Herbapharm

Dit is volgens mij het eerste artikel waar ik geen specifieke eindconclusie hoef te geven. Ik denk dat het vrij duidelijk is dat ik hier enthousiast over ben en dat ik erg blij ben met deze Believ’in Unicorns lijn. In deze heerlijke geur kun je ook nog een bodysplash, een douchegel en een shampoo + conditioner krijgen. Het lijkt mee heerlijk om mijn haar naar deze Unicorns te laten ruiken. Believ’in Unicorns kun je onder andere vinden bij de DA drogist. Ben jij klaar voor het gevoel van sterren, wolken en regenboog op je lichaam?

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

26 Reacties

 1. 6 september 2017 / 07:31

  Oh wat ziet deze lijn er alleen al prachtig uit! De producten staan echt te shinen op je mooie foto’s 🙂 En wat fijn dat ze nog hun werk doen ook. Je maakt me heel nieuwsgierig naar het glittersnot (die naam alleen al, haha!).

  • Rebecca
   Auteur
   6 september 2017 / 10:45

   Ah dankjewel! De producten zijn inderdaad behoorlijk fotogeniek hihi!

 2. 6 september 2017 / 09:19

  Wat een grappige producten dit! Ze zien er zo leuk uit. ‘Glittersnot’ klinkt wel een beetje viezig, haha..

 3. 6 september 2017 / 09:23

  Wat een toffe verpakking! Ik ben benieuwd 🙂

 4. 6 september 2017 / 09:25

  Oooh, die verpakking alleen al ziet er zo leuk uit! En dat glittersnot klinkt toch een beetje special… 😉

 5. 6 september 2017 / 09:54

  Wát een foto’s weer meid! Dat doe je echt zoo onwijs goed! De producten zijn ook wel érg leuk!

 6. 6 september 2017 / 10:05

  Klinkt heerlijk zoet en snoeperig! Love it.

 7. Daisy
  6 september 2017 / 10:23

  Al ruim een jaar volg ik je blog en ik wil even zeggen dat je de laatste tijd zo ontzettend gegroeid bent. Ik weet niet wat het is maar je foto’s zijn zo… magisch ofzo. Klinkt misschien heel stom maar ik geniet echt van jou artikels. Keep up the work enn geef je niet toevallig foto workshops ofzo? Ik wil al lang beginnen met een blog maar ik kan echt niet foto’s maken

  • Rebecca
   Auteur
   6 september 2017 / 10:44

   Ahh wat een onwijs lieve reactie! Dankjewel, dit geeft mij ontzettend veel motivatie. Wat betreft workshops, daar heb ik niet over nagedacht haha

 8. 6 september 2017 / 10:31

  Wat ziet het er leuk uit zeg! Lijken me fijne producten !

 9. 6 september 2017 / 10:36

  Ik vind deze lijn er zo ontzettend leuk uitzien, maar ik hou niet van zulke zoete geurtjes. Jammer!

  • Rebecca
   Auteur
   6 september 2017 / 10:45

   Je houd niet van zoete geurtjes? Hoe kan dat nou? I looove it hihi

 10. 6 september 2017 / 11:05

  Oeh, alleen al vanwege de looks zou ik het willen hebben. Oké, ook vanwege de naam. Glittersnot klinkt toch geweldig ?

 11. 6 september 2017 / 11:48

  Omg geweldig! Ik moet deze gewoon ook hebben! Hij staat ook nog is super leuk in de badkamer! Hihi!

  Liefs, Nathalie

 12. 6 september 2017 / 12:06

  Wat leuk! Ik heb toevallig gisteren mijn review afgemaakt over deze lijn, al heb ik de shampoo i.p.v de douchegel ontvangen. Ik vind het ook leuke en heerlijke producten en had hetzelfde, de glitters zijn moeilijk vast te geen op een foto. Maar wel mooi!

 13. 6 september 2017 / 12:18

  Oh wat een geweldige verpakkingen! Je hebt ook weer super mooie foto’s gemaakt, wauw <3 Ik had hier nog nooit van gehoord!

 14. 6 september 2017 / 15:22

  Oh wat super gaaf! Ziet er zo leuk uit om weg te geven ook!

  • Rebecca
   Auteur
   6 september 2017 / 22:25

   Dat vond ik ook al inderdaad! Voor die prijs kun je er echt een super gave set van maken! Ik denk dat iedereen dit leuk vind om te ontvangen.

 15. 6 september 2017 / 19:34

  Wauw! Het eerste woord dat ik kan bedenken als ik alleen de verpakking al zie! Nog nooit van gehoord, maar ben er benieuwd naar geworden haha 🙂

 16. 6 september 2017 / 20:18

  Wat een schattige producten! Hier zou ik ook erg blij van worden. De unicorn trend vind ik ook erg leuk, kocht er laatst nog kado papier van bij Primark. Ik kon het niet over mijn ♥ verkrijgen deze te laten liggen.

  • Rebecca
   Auteur
   6 september 2017 / 22:24

   Ahh kadopapier met een unicorn printje klinkt ook als iets wat ik niet zou laten liggen!

 17. 6 september 2017 / 20:22

  Deze verpakkingen zijn echt super cute! 😀

 18. 6 september 2017 / 20:47

  De verpakking ziet er wel heel cute uit! Ik had ook nog nooit van het merk gehoord trouwens 🙂

 19. 6 september 2017 / 21:33

  Leuk zijn deze producten he? Heb ze zelf ook gekregen. Ik wist eerst niet wat ik precies moest met dat glittersnot en schrok mij rot toen mijn moeder ineens wat in haar deed haha! De producten ruiken ook echt heerlijk <3

 20. 7 september 2017 / 19:52

  Ik heb het ook ontvangen, maar moet het nog testen. Die verpakkingen vind ik wel erg leuk hoor 🙂 het staat nog te shinen in de woonkamer op dit moment haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video