Blogtube beauty party & drie uur bij de kapper | Vlog #10

Blogtube beauty party & drie uur bij de kapper | Vlog #10

Of ik zin had om naar een super mooi huis te komen om met een heleboel bloggers & youtubers een beauty party te hebben? Je begrijpt wel dat ik niet heel lang na hoefde te denken. Op 18 oktober was er een beauty en fashion party in een prachtig pinterest huis. De party was georganiseerd door Julia ter ere van haar verjaardag. Ik ontmoette een hele boel andere meiden en neem jullie nog mee naar de kapper.

Het lijkt wel een traditie te worden, maar ook in deze vlog ben ik weer helemaal de weg kwijt. Niet op de weg, ook niet in een verkeerde stad .. maar heel simpel op een tankstation. Excuus alvast word het stuk dat ik scheld, maar op zo een eng weggetje waar ik reed kon het niet anders dan dat ik schrok van die mensen. Zelf vind ik het weer een hilarische vlog geworden en ik hoop jullie ook, hihi. Ik heb een zeer boeiend gesprek met mijn hond en zit drie uur lang bij de kapper terwijl het niet eens voor mijzelf is.

➸ Bloggers beauty party & drie uur bij de kapper

Ik ben ontzettend blij dat ik zo veel lieve meiden eindelijk in het echt heb gezien. Omdat de avond iets te gezellig was heb ik amper gevlogd en ik hoop dat je dit begrijpt. Daarom nam ik twee andere dagen nog mee in deze vlog om er toch nog iets van te maken. Onlangs heb ik de ACHTHONDERD abonnees behaald op youtube en om mij op weg te helpen naar de 900, kun je je hier abonneren. Ben jij wel eens verdwaald op het terrein van een tankstation?

Liefs,
Rebecca

18 Reacties

 1. 26 oktober 2016 / 09:19

  Wat jammer van je vriendin der haren! Heb er zelf helaas ook slechte ervaring mee. Heb een x €170,- betaald en je zag er bijna niks van. Nu ga ik tegenwoordig bij een meisje uit de straat die mijn haren doet en het is supermooi (en ook nog stukken goedkoper!).

 2. 26 oktober 2016 / 09:30

  Super leuke vlog Rebecca! Zo gezellig met alle meiden. Jammer dat ik er niet bij kon zijn!

 3. 26 oktober 2016 / 12:02

  Erg leuke vlog heb je gemaakt en ook leuk om naar te kijken. Ik hou persoonlijk ook van wat diep decolleté bovenstuk. Weet ook niet waarom. 😉 Jammer dat zij grijs i.p.v. blonde kleur krijgt.

 4. 26 oktober 2016 / 12:07

  wat een super leuke vlog! ik zit al een dik jaar te appen met kristina en samatha! echte lieverds, jammer dat ik er niet bij kon zijn!

 5. 26 oktober 2016 / 12:47

  Leuke vlog! Ik herken het rijden door van die half verlichte enge weggetjes haha, vind het zelf ook heel eng en heb bijna heel de weg dan mijn grote licht aan.

 6. 26 oktober 2016 / 13:38

  Leuke vlog hihi! 🙂 En zooo tof dat feest, ik kon helaas niet 🙁

 7. 26 oktober 2016 / 16:37

  Leuke vlog! Mooie kleding heb je ook geruild 🙂

 8. 26 oktober 2016 / 18:33

  De foto ziet er super leuk uit 😉 en wat jammer van haar haar ! Ik ben afgelopen zomer in Brooklyn naar een héél duur salon geweest maar ik was echt heel erg blij met hoe het geknipt was, exact hoe ik het wou.

 9. 26 oktober 2016 / 19:04

  Verdwaald bij een tankstation? Wat vreselijk echt een nachtmerrie.

 10. 26 oktober 2016 / 21:54

  Balen dat je vriendin niet goed blond haar heeft na zo een lange zit. Dat verdwalen met de auto is zo herkenbaar. Leuke vlog!

 11. 26 oktober 2016 / 22:49

  Leuke volg weer!! Jammer dat Dieuw haar haarkleur niet is geworden wat je hoopte maar ik vimd het toch leuk staan zo! Die rode nagellak mag wel hier naartoe!!! ❤

 12. 26 oktober 2016 / 22:50

  Wat een leuke vlog! Tof die kledingruil! Jammer van die haren, al vind ik dit ook heel mooi! Ik ben geabonneerd hoor 😉

 13. 27 oktober 2016 / 08:39

  Leuke vlog heb je gemaakt! En wat gezellig dat je met al die meiden afgesproken hebt! Dat zag er leuk uit!

 14. 27 oktober 2016 / 18:08

  Leuke vlog weer, en wat een leuke items heb je geruild! Jammer dat de nieuwe haarkleur van je vriendin niet is waar ze op hoopte..

 15. Dieuw
  28 oktober 2016 / 14:41

  Je bent de beste die ik me kan bedenken <3. Gelukkig is het grijze er zo goed als uitgewassen, maar volgende keer echt een andere kapper whaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video