Wat wil ik dit jaar graag voor mijn verjaardag? | Birthday Wishlist?

wish

Op 18 november ben ik jarig en word ik vijfentwintig jaar oud! Say what? Ja, ik word een kwart eeuw en dat is echt bizar. Vorig jaar vierde ik mijn verjaardag in Halloween stijl, maar dit jaar vier ik het iets simpeler. Voor het eerst vier ik mijn verjaardag terwijl ik niet meer thuis woon en combineer ik deze gelijk met ons housewarming. De optie staat open of de visite iets voor mijn verjaardag koopt, of voor het huis. Beide mag natuurlijk ook en stiekem hoop ik op verjaardagscadeautjes, ghehe

Ik weet niet of het bij iedereen zo werkt, maar de periode rond mijn verjaardag heb ik geen idee wat ik wil hebben. Het hele jaar door denk ik oh, dit ga ik vragen, dat ga ik vragen.. Maar zodra ik bijna jarig ben weet ik niks te verzinnen. Dit jaar heb ik het anders gedaan en heb ik her en der wat dingen opgeschreven die ik graag wil. Oh yes, voorbereid. Tenminste, dat zou je denken.. Tijdens de verhuizing ben ik dat blaadje kwijtgeraakt en heb ik dus weer geen enkel idee wat ik wil vragen. Toch heb ik het één en ander verzonnen en heb ik mensen beloofd om wat dingen te delen op mijn blog wat ik zou willen voor mijn verjaardag.

➸ My Birthday Wishlist 

wish4

➸ Never enough watches

Als ik ergens een liefde voor heb, dan zijn het wel horloges. Mijn collectie is nog niet zo heel groot en wil deze dus graag uitbreiden. Er zijn meerdere horloges die op mijn wishlist staan maar het horloge rechts boven van Triwa is een groot favoriet. Deze is ook nog eens onwijs afgeprijsd, maar alsnog erg duur voor een verjaardagscadeau. Een nieuw merk voor mij is Paul Valentine. Dit horloge merk ben ik tegen gekomen op Instagram en ik werd gelijk verliefd. De rosé gouden variant vind ik prachtig. Het horloge links onder is van Christian Paul, daar heb ik zelf al een horloge van. Deze variant met zilver, wit en een blauw marmer plaatje is ook zeker een horloge die ik wil toevoegen aan mijn horloge stash!

➸ Parfum

Ik heb de regel dat ik pas een nieuw luchtje mag kopen als ik er twee heb opgemaakt. Gelukkig betekend dat niet dat ik geen luchtjes mag krijgen. Toen ik het luchtje van Ariana Grande rook, sweet like candy, was ik helemaal verliefd. Het design en het mierzoete luchtje zijn helemaal Rebecca. Miss Dior droeg ik ‘vroeger’ altijd en ik mis deze geur echt wel in mijn stash. Jimmy Choo – Illicit deed ik altijd stiekem van mijn moeder op, maar ook dat gaat nu niet meer. Chloé vind ik ook een heel lekker luchtje, alleen weet ik even niet meer welke variant, haha.

wishlist

➸ More MAC Lipsticks please!

Wat betreft MAC lipsticks heb ik er nog lang niet genoeg. Het lijkt altijd of ik er heel veel heb, maar eigenlijk heb ik er ‘maar’ vijf. Valt reuze mee, toch? Er is één kleur die ik al ontzettend lang wil en dat is Diva. Een donker rode kleur, die ik mezelf niet gun. Om de één of andere reden ben ik bang dat deze kleur mij niet staat en daardoor bestel ik deze nooit, terwijl ik ‘m ZO graag wil. Een andere die ik al een hele lange tijd wil is Velvet Teddy. Een heel bekende lipstick die eigenlijk iedereen wel mooi staat. Syrup is nieuw voor mij, maar lees ik de laatste tijd steeds meer over. MAC lipsticks zijn te bestellen bij Douglas. *hint hint*

➸ Accessoires 

Omdat ik net samen woon met mijn vriend, hebben wij nog wel wat leuke spulletjes nodig. Oké, nodig is een heel groot woord, maar een beetje aankleding kunnen wij nog wel gebruiken. Bij de Xenos zag ik een onwijs leuke cactus staan die ik echt MOET hebben! Vooral die ik links heb afgebeeld, maar de rechter is ook niet erg hoor ; ) Een cactus mag best een vriendje er bij hebben. Omdat deze ook nog eens geen stekels hebben mag deze wel bij ons thuis. Who remembers this story?

wish7

➸ Let’s get cozy!

Een onmogelijke zoektocht voor ons, zijn kussens. Ons bank is nog erg leeg en eindelijk zag ik twee leuke kussentjes bij de Intratuin. Helaas was dit van de oude collectie en waren dit ook gelijk de twee laatste exemplaren. Deze twee kussenhoesjes vond ik online bij H&M Home en zijn ontzettend leuk. Alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar grijs tinten, vind ik dit ook echt wel wat hebben. Mijn wishlist zou niet compleet zijn zonder kaarsen! All is Bright van Yankee Candle wil ik super graag en die kaars in het midden van H&M vind ik gewoon super mooi.

➸ Cadeaukaarten, geld of wees zelf creatief

Uiteraard snap ik dat het lastig is om aan mijn wensen te voldoen. Een grote hoeveelheid is alleen maar online te koop en ik weet dat de meeste dat niet heel fijn vinden. Uiteraard mag een cadeaukaart ook. Intratuin, Xenos, H&M, Douglas.. eigenlijk vind ik bijna alles leuk. Alleen niet van Ici Paris want daar kom ik nooit, haha. Iets wat ik ook leuk vind is een cadeautje samengesteld uit meerdere cadeautjes in een leuk mandje. Ik noem dit altijd Jessica cadeautjes omdat zij dit als de beste kan!

Liefs,
Rebecca

37 Reacties

 1. 10 november 2016 / 06:31

  Wat een leuke wishlist! Je zal vast wel wat moois krijgen. En natuurlijk alvast gefeliciteerd

 2. 10 november 2016 / 07:42

  Wat een leuke spullen vraag je! Van woonaccessoires word ik ook altijd onwijs blij voor mijn verjaardag, vooral zo’n heerlijk fluffy kussen.
  Alvast een hele fijne dag!

  • Rebecca
   Auteur
   10 november 2016 / 20:35

   Jaaa, woonaccessoires doen het altijd goed! Heb nog wel decoratie nodig dus het is van harte welkom 🙂

 3. 10 november 2016 / 07:53

  Leuke wishlist! Ook bijzonder dat je je verjaardag tegelijk met de housewarming viert. Kussens en andere accessoires zijn dus voor beide gelegenheden goed.

  • Rebecca
   Auteur
   10 november 2016 / 20:36

   Het is inderdaad even iets heel anders, maar zo kwam het wel goed uit hihi.

 4. 10 november 2016 / 07:54

  Wat een mooi lijstje! Hier zou ik serieus ook alles wel van willen 🙂

 5. 10 november 2016 / 08:08

  Leuk lijstje hoor! Dat Triwa horloge vind ik echt prachtig! Ben benieuwd wat je krijgt!

 6. 10 november 2016 / 08:33

  Wat een leuke wishlist! Ik hoop natuurlijk dat je lekker verwend wordt en je veel van dit lijstje mag krijgen! Nog een weekje wachten, hihi!

  • Rebecca
   Auteur
   10 november 2016 / 20:36

   Oeeh ja, een weekje nog! Ben zo benieuwd hihi

 7. 10 november 2016 / 09:17

  Oeh wat heb je veel mooie items op je lijstje staan! Ziet er goed uit hoor!

 8. 10 november 2016 / 09:46

  Parfum is altijd goed, haha! Die horloges zijn stuk voor stuk echt prachtig. Leuke wishlist 🙂

  • 10 november 2016 / 10:12

   Ho, ik drukte al op versturen.
   En MAC lipsticks zijn altijd goed! Ik wil er ook nog steeds eentje. :).Het is inderdaad herkenbaar dat je rond je verjaardag niets weet te vragen. :p

 9. 10 november 2016 / 10:40

  Superleuke wishlist! Ik heb hier ook vosjes op de bank, ben er dol op!!!

 10. 10 november 2016 / 10:41

  Mijn uiterlijk is redelijk hetzelfde als dat van jou (qua kleuren enzo) en ik heb net Diva aangeschaft! Zelf vind ik dat ‘ie me goed staat dus jij rockt ‘m vast! Ik hoop dat je leuke dingetjes gaat krijgen voor je verjaardag 🙂 x

  • Rebecca
   Auteur
   10 november 2016 / 20:37

   Ohhh, dan moet ik ‘m dus zeker gewoon eens nemen! Nou eerst hopen dat ik ‘m voor mijn verjaardag krijg en anders dan toch maar zelf kopen..

 11. 10 november 2016 / 11:33

  Leuke items heb je op je wishlist staan! De items van de Xenos zijn tof, die hebben tegenwoordig steeds meer leuke dingen.

 12. 10 november 2016 / 16:18

  Heerlijke wishlist heb je! Hopelijk krijg je leuke dingetjes er van voor jouw verjaardag! 🙂

 13. 10 november 2016 / 16:58

  Wat een leuke wishlist ik ben ook bijna jarig!

 14. 10 november 2016 / 17:38

  Hele leuke spullen allemaal! Ik vind wishlists altijd leuk en om die mierzoete parfum na, zou ik bijna alle items ook wel willen hebben :-)!

 15. 10 november 2016 / 19:16

  Oehh die horloges! So pretty!! Xx

 16. 10 november 2016 / 20:25

  Mooie wishlist! Die horloges zijn echt prachtig<3 En ik weet inderdaad ook nooit wat ik moet vragen voor mijn verjaardag. Ik heb me eens voorgenomen om het ook op te gaan schrijven als ik gewoon wat tegenkom, maar zelfs dat vergeet ik:-p

  • Rebecca
   Auteur
   10 november 2016 / 20:37

   Dat moet je zeker doen en dan vooral niet je lijstje kwijt raken haha

 17. 11 november 2016 / 13:22

  Ik ben zelf ook bijna jarig. Al weet ik al wat ik wil hebben voor mijn verjaardag. Parfum, Cadeaukaarten en geld dat is ook altijd handig en kan mooi van pas komen. 🙂

 18. 11 november 2016 / 19:28

  Mooie wishlist! Diva van MAC zou ik ook nog wel graag willen, maar eigenlijk heb ik al wel een paar kleuren die erop lijken en daarom probeer ik mij in te houden haha! Yankee Candle vind ik ook altijd leuk.

 19. 11 november 2016 / 19:40

  Zeker een heeft leuke lijst heb je gemaakt 🙂 die lipsticks vind ik mooi!

 20. 12 november 2016 / 13:26

  Wat een heerlijke wishlist heb je samengesteld.
  Die mac lipsticks staan ook hoog op mijn wistlist.

 21. 12 november 2016 / 14:15

  Hele mooie wishlist heb je! Die luchtjes wil ik ook!

 22. 13 november 2016 / 08:29

  Wat een SUPER MOOIE dingen heb je staan, er zijn echt heel veel spulletjes die ik ook wel wil hebben… en ja ik weet eigenlijk ook nooit wat te vragen voor m’n verjaardag terwijl ik op zich wel heel goed weet wat ik al dan niet mooi en leuk vind!

 23. 13 november 2016 / 16:08

  Wat een leuke dingen allemaal! Luchtjes zijn altijd fijn om te krijgen en lipstick ook. Leuk dat je het meteen combineert met een housewarming, ben benieuwd wat je allemaal gaat krijgen. Toen ik jarig was had ik een “verlanglijstje” op m’n blog gedeeld en het grappige was dat heel veel visite dat had gezien en er inspiratie uit had gehaald.

 24. 13 november 2016 / 19:32

  Wat een super leuke wishlist heb je gemaakt! Toffe collage met leuke items.
  Mijn wishlist bestaat veel uit nieuwe dingen voor onze nieuwe woning binnenkort…

 25. 13 november 2016 / 19:45

  Wauw die wishlist zou ik zou van overnemen hihi, echt prachtig! Mac Diva heb ik toevallig net, en hij is echt zo mooi! Zeker een aanrader, maar dat wist je waarschijnlijk wel;) Ik hoop dat je alles krijgt op je wishlist!

 26. 14 november 2016 / 22:46

  Wat een mooie wishlist! Ik heb altijd hetzelfde probleem, zowel rond mijn verjaardag als rond de feestdagen, haha. Daarom houd ik het nu bij door een notitie te maken op m’n telefoon! MAC Velvet Teddy is heeeel erg mooi.

 27. Willianne
  2 april 2020 / 13:43

  Wat een leuke dingen staan er op dat lijstje. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video