The incredible face gel van MayBeauty | Dode huid balletjes?

may1Ik ben gezegend met een ontzettend makkelijke huid. Dat is echt een gelukspuntje wat ik heb in het leven en ben er natuurlijk ontzettend blij mee. Het gaat natuurlijk niet vanzelf en ik verzorg mijn huid zo goed mogelijk. Ik maak niet gauw aanpassingen in mijn routine, maar er is altijd plek om nieuwe producten te testen. Zelf heb ik nog niet zo heel veel ervaring met face gel dus ik was erg benieuwd toen ik een mailtje kreeg of ik een face gel wilde proberen.

➸ MayBeauty The Incredible Face Gel

MayBeauty is een webshop waar je keuze hebt uit verschillende producten voor de verzorging. Producten voor je haar, huid maar ook voor je voeten. Mij werd gevraagd of ik een facegel wilde proberen die vooral de dode huidcellen beloofd te verwijderen. Omdat ik nog geen facegel in mijn routine gebruik leek mij dit een geschikte kans om uit te proberen.

The Incredible facegel maybeauty

➸ De verpakking;

De facegel komt in een iets andere verpakking dan dat je gewend bent. Het zit namelijk in een bakje, dat me erg doet denken aan mac donalds saus. Persoonlijk leek mij dit erg vervelend werken aangezien ik best lange nagels heb. Om dan een product zo ergens uit te moeten schrapen is best lastig. Het bakje gaat gelukkig wel makkelijk open door het folie laagje er af te trekken aan de bovenkant.

Maybeauty facegelmay7

➸ De werking

De werking van deze gel is eenvoudig. Je brengt de gel aan op je gezicht, wrijft het in en spoelt het weer af. De gel beloofd de dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. Daarbij beloofd de gel ook overtollig talg en olie te verwijderen. Zodra ik de gel in masseer merk ik dat er allemaal kleine velletjes ontstaan. Dit schijnen dode huidcellen te zijn die je op milde wijze er af haalt. Het ziet er grappig uit, maar ergens ook een beetje vies. De velletjes ontstaan overal en kost wel even wat moeite om er uiteindelijk af te spoelen.

The incredible face gel van MayBeauty | Dode huid balletjes?

➸ Het resultaat

Als ik dan eenmaal de velletjes en het overtollige product van mijn gezicht af heb, voelt mijn huid ZO fijn. Pas na een uur had ik behoefte om een klein beetje crème aan te brengen omdat mijn huid gelijk al heel zacht aan voelde. Ik was zo enthousiast over het resultaat dat ik gelijk het overige product aan mijn vriend gaf om ook te proberen. Na het douchen bracht hij de gel aan en alsnog kwamen er erg veel dode huidcellen af. Ik zat helemaal in mijn bubbel en was helemaal verbaasd over dit product. Mitchell kwam alleen met het idee dat het product zelf gewoon zo oprolt tot balletjes en dat het niet je dode huid is.. Zelf weet ik niet of dit het geval is.

De ingrediënten:

Aqua, Propylene Glycol, PEG-400, Glycerin, Steartrimonium Methosulfate, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Polysorbate 80, Betaine, Phenoxyethanol, CI 16185, Allantoin, Disodium EDTA

may4

Of het nou het product zelf is dat zorgt voor die gekke velletjes, of dat het wel mijn dode huid is dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat het mijn huid erg fijn en mild reinigt en dat ik een heel zacht huidje overhoud na gebruik. Met één kuipje doe ik twee keer en heb alles inmiddels al opgebruikt. Een onwijs fijn product en vooral erg makkelijk in gebruik. May Beauty heeft ook maskers en daar ben ik nu ook erg benieuwd naar geworden. Mocht je benieuwd zijn geworden neem dan zeker een kijkje op de webshop, maar vergeet vooral rebeccadenise niet toe te voegen bij de kortingscode. 30% is natuurlijk altijd leuk meegenomen!

➸ Nog wat extra informatie

Maybeauty test geen van de producten die zij verkopen op dieren, pluspunt! De producten zijn veilig in gebruik. De facegel kun je bestellen op de webshop MayBeauty.nl voor €25.00. Je krijgt dan acht behandelingen opgestuurd maar als je deze net als ik gebruik, doe je er dus zestien keer mee. Met mijn persoonlijke kortingscode rebeccadenise ontvang je 30% korting!!

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

15 Reacties

 1. 12 november 2016 / 10:19

  Ik ben ook wel benieuwd of die velletjes je huid zijn, of het product. Wel goed om te lezen dat het goed werkt voor jou 🙂

 2. 12 november 2016 / 16:17

  Hygiënisch zijn zulke verpakkingen erg fijn! Ik denk dat het product is, vaak heb ik het met bepaalde crèmes ook en ik gok dat dat het is.

 3. 13 november 2016 / 01:13

  Klinkt goed! Had er nog nooit van gehoord, maar lijkt me zeker het proberen waard 🙂

 4. 13 november 2016 / 11:13

  Ik lees steeds meer over dit merk, fijn! Ik ben er heel erg benieuwd naar, heb er zelf nog geen ervaring mee. Klinkt goed!

 5. 13 november 2016 / 11:43

  Klinkt heel fijn! Mooie foto’s ook!

 6. 13 november 2016 / 12:33

  Wat apart die velletjes. Maar zo te horen doet het wel echt iets met huid. 😀

 7. 13 november 2016 / 14:59

  Ik probeer graag gezichtsmaskers uit maar van deze heb ik nog niet gehoord!
  Wel apart hoe het in zijn werk gaat, maar als het werkt?! 🙂

 8. 13 november 2016 / 15:07

  Wat fijn dat je zo enthousiast over dit product bent! Ik ben er wel benieuwd naar geworden.

 9. 13 november 2016 / 16:10

  Ik weet niet als ik fan zou zijn van de verpakking, maar het resultaat klinkt alvast goed!

 10. 13 november 2016 / 19:46

  Wat goed dat je huid er zo zacht van wordt. Vooral met dit weer kan ik ook wel weer wat extra maskertjes gebruiken. Deze lijkt mij ook echt heerlijk!

 11. 13 november 2016 / 19:56

  Het resultaat klinkt goed! Klinkt wel gek, dode huidcel balletjes haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video