De verkeerde stad, bloggersdate & mega chaos | Vlog #9

De verkeerde stad, bloggersdate & mega chaos | Vlog #9In mijn vorige artikel kon je al lezen over de workshop waarvoor ik was uitgenodigd. Samen met Kim & Britt was ik uitgenodigd en mede doordat zij kwamen, leek het me erg leuk om te gaan. We zouden elkaar voor het eerst zien na heel lang al samen in een app groep te hebben gezeten, het voelde eigenlijk een beetje als een bloggersdate. Ik zou ik niet zijn als er weer het één en ander mis zou gaan en zo ook deze keer. Want ja.. Utrecht lijkt nou eenmaal ontzettend veel op Zwolle, toch?

Meest chaotische vlog, ever!

In eerste instantie wilde ik helemaal niet vloggen, maar achteraf ben ik blij dat ik het wel gedaan heb. Ik weet zeker dat dit mijn meest chaotische vlog ooit is, maar juist daardoor erg gezellig! Na een paar uur ouderwets in de schoolbanken te hebben gezeten, gingen we gezellig met zijn drieën uiteten bij van der Valk. Het was nog een hele klus om de parkeergarage überhaupt uit te komen. Voor mij was het zeker een paar jaar geleden dat ik op school heb gezeten dus dat was erg wennen. Na verdwaald te zijn, te laat te komen, de garage niet uit te komen was ook nog eens het restaurant vol. Al met al, toch een erg leuke dag met op het eind een hele kleine preview van mijn nieuwe meubels!

Mocht je het leuk vinden, dan kun je je hier abonneren op mijn youtube kanaal. Dit waardeer ik enorm, ook omdat ik bijna de 800 abonnees behaald heb! Yaaay! Bedankt voor het kijken!

Liefs,
Rebecca

13 Reacties

 1. 12 oktober 2016 / 15:09

  Leuke vlog! Dat met de Tomtom is mij ook wel eens overkomen haha

 2. 12 oktober 2016 / 15:56

  Superleuke vlog! Ik begrijp het best dat het even wennen was om na zoveel jaren weer in een klaslokaal te zitten :’)

 3. 12 oktober 2016 / 18:53

  Leuke gezellige vlog! Moest wel lachen om je TomTom stunt ?

 4. 12 oktober 2016 / 19:19

  Hihihi dokies! Super leuke meiden zijn jullie! En de bril staat je erg goed 🙂

 5. 13 oktober 2016 / 13:19

  Super leuk dat je hebt meegedaan met een vlog. Het is net als een dagje uit voor mij. 

 6. 13 oktober 2016 / 17:27

  Haha, wat een leuke vlog! Ziet er allemaal heel gezellig uit.

 7. 13 oktober 2016 / 23:11

  Hihi wat leuk dat je in Zwolle was! Ik woon daar en ik heb heel lang in de optiek gewerkt;) Je vlog is echt te grappig. Ik ben ook echt chaotisch! En wat grappig dat jullie allemaal hetzelfde aten;)

 8. 14 oktober 2016 / 17:10

  Leuke vlog, ondanks dat jullie te laat kwamen ziet het er uit als een hele gezellige dag.
  Dat te laat komen had mij ook kunnen gebeuren.

 9. 15 oktober 2016 / 14:16

  Ik vond het echt zo’n leuke vlog! Vaak zijn vlogs echt “gemaakt” zeg maar en die van jou was ZO fijn om te zien. Echt top 🙂 en wat een avontuur haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video