Primark face mask | Ps… Love to Glow

Primark face mask | Ps... Love to Glow

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over de beauty producten van de Primark. Ik heb al meerdere bronzers, lotions en nagellakjes van de PS. lijn, maar een masker had ik nog nooit geprobeerd. Ik zag dit masker liggen in de schappen en de verpakking sprak mij gelijk aan. Het uiterlijk deed me een beetje denken aan een Glam Glow masker. Maar dan natuurlijk lekker budget!

Primark face mask 2016

➸ Ps… Love to Glow face mask

Zoals ik al zei, deed het masker me erg denken aan een masker van Glam Glow. Dit merk kennen we allemaal wel en ook weten we allemaal dat deze maskers ontzettend prijzig zijn. Op het gebied van maskers heb ik bij de Primark nog nooit wat geprobeerd en voor het kleine bedrag wat dit masker kostte nam ik ‘m gelijk mee. Tot nu toe heb ik nog maar twee producten gehad wat mij tegen was gevallen, dus ik was erg benieuwd naar het Love to Glow masker!

Oké, je ziet natuurlijk wel duidelijk verschil met het Glam Glow masker en dit masker. Maar het idee van het glazen potje en het strakke design, doet mij er ergens wel aan denken. Laten we het dan maar gelijk over de verpakking hebben. Dit masker vind ik serieus ontzettend mooi. Het potje is van stevig glas en heeft een soort zilver/grijzig design. Het is niet een alledaags masker in een plastic zakje. In het glazen potje zit 50 ml aan product, dus volgens mij doe je hier wel een tijdje mee.

Argan olie & vitamine E masker Primarkingrediënten face mask primark

➸ Wat beloofd het masker?

Een rijk, luxe exfoliërend masker voor een soepele, zachte en heldere huid.” Het masker beloofd verhelderend en zacht te maken, met behulp van Argan olie & vitamine E. Daarbij zou je ook je huid voeden en hydrateren. Het masker breng je dun aan op een schoon gezicht en laat je tien minuten intrekken. Daarna verwijder je het masker met warm water.

Al gauw is het zo dat Argan olie vaak gebruikt word op de verpakking van producten en er dan maar 0,01% in zit. In dit geval staat de Argan olie op de zestiende plek uit de ingrediënten lijst. Hoe eerder het vermeld staat, hoe meer er in zit. Bij dit masker is het dus zo, dat er waarschijnlijk erg weinig Argan olie in zit. Wel staat shea butter vrij bovenaan en dat werkt ook goed voedend voor het gezicht.

Primark gezicht masker

➸ In het gebruik

Zodra ik het masker opende viel gelijk de geur en kleur op. Het masker ruikt heel apart. Als een geur dat ik al ken, maar het niet kan plaatsen. Het is bloemig, fris maar toch ook sterk van geur. Ergens een beetje mannelijk misschien. Persoonlijk vind ik het een fijne geur. Het masker is grijs van kleur en doet me denken aan cement. Het opbrengen van het masker gaat makkelijk. Je hebt maar een dun laagje nodig, wat ik zelf niet gewend ben. Ik houd van een flinke laag op mijn gezicht dus moest wel even opletten. Het masker is dik van structuur dus drupt niet. Zeker een pluspunt. Tijdens het aanbrengen merkte ik ook dat er stukjes in zaten, hele fijne scrub stukjes. Als je mij langer volgt dan weet je dat ik dol ben op scrubs!

Primark 2016 shoplog

➸ Na 30 minuten

Een masker 10 minuten laten in trekken doe ik niet. Het gedoe van er op smeren en er weer afhalen ga ik niet aan beginnen om een masker vervolgens maar 10 minuten te laten zitten. Daarom laat ik maskers vaak een half uur zitten en met dit masker ging dat ook prima. Het masker was al vrij snel opgedroogd, zoals een kleimasker. Na een half uur werd het tijd om het masker er af te spoelen. Met behulp van flink wat water was dit ook geen enkel probleem.

Tijdens het afspoelen merk ik eigenlijk altijd dat ik gelijk een crème nodig heb. Dit keer was dat niet het geval en voelde mijn huid heerlijk aan. Ik denk dat het kwam doordat ik tijdens het opbrengen van het masker door had dat het masker een soort olie bevat wat heel licht achterblijft op de huid. Ook zorgen de fijne scrub deeltjes er voor dat je huid extra gereinigd word. Na een uurtje voelde mijn huid toch iets trekkerig en deed ik mijn geliefde Kiehls serum op mijn gezicht.

Love to glow face mask

Dit masker is zo ontzettend fijn! Naast deze variant was er nog een andere en die wil ik zeker proberen. Als je van maskertjes houd waar kleine scrub deeltjes in zitten is dit zeker een aanrader. Ook de geur vind ik persoonlijk erg aangenaam, maar ik denk dat je daar wel echt van moet houden. Dus mocht je nou ook de luxe willen ervaren van een Glam Glow masker, maar daar geen €50,00 voor neer willen leggen.. Probeer dan gewoon dit masker van Primark, die maar €3,00 kost! Scheelt wel even een heleboel.

Liefs,
Rebecca

26 Reacties

 1. 8 oktober 2016 / 08:43

  Ik had niet verwacht dat dit masker zo fijn zou zijn. De maskers van Primark moet ik ook eens een keer gaan bekijken :-).

 2. 8 oktober 2016 / 08:52

  Dat klinkt zeker wel heel fijn inderdaad, niet verwacht eigenlijk 🙂

 3. 8 oktober 2016 / 09:44

  Dit had ik ook niet verwacht! Ziet er overigens wel leuk uit. Ik denk dat ik hem vanmiddag maar ga shoppen

 4. 8 oktober 2016 / 10:36

  Ik wist niet eens dar de Primark maskers had! Ben er nu wel erg benieuwd naar want hij klinkt erg fijn.

 5. 8 oktober 2016 / 10:52

  Ik heb wel van die dure gehoord, maar was eigenlijk even vergeten dat Primark er ook een heeft. Super leuk, al ben ik maskers aan het afbouwen!

 6. 8 oktober 2016 / 11:27

  Wat fijn dat je zo te spreken bent over dit masker. Ik had een ander product gekocht uit deze “Glow” lijn gekocht (een vloeibare highlighter) en dat product viel me zo enorm tegen. Ik kies de laatste tijd graag voor natuurlijke verzorgingsproducten maar dit masker klinkt wel fijn.

 7. 8 oktober 2016 / 11:30

  hmm uit mezelf zou ik het niet kopen maar ben na je review wel benieuwd, 3 euro is wel een leuke prijs namelijk 😀

 8. 8 oktober 2016 / 11:55

  Had niet verwacht dat ‘ie zo goed zou zijn. Ik ga als ik binnenkort weer bij de Primark ben zeker even kijken bij de maskers. Heel fijn review!

 9. 8 oktober 2016 / 12:24

  Zo’n positieve review voor zo’n goedkoop product. Dat had ik niet verwacht. Wel fijn om eens een review te lezen van Primark beautyproducten! Daar was ik stiekem erg benieuwd naar.

 10. 8 oktober 2016 / 12:53

  Ziet er leuk en betaalbaar uit! Maar ik ben toch wat voorzichtiger als het met gezichtscreme/scrubs op aan komt. Ik heb zo’n gevoelige huid!

 11. 8 oktober 2016 / 14:00

  Dit klinkt als een heerlijk masker. Die ga ik binnenkort wel een keer proberen.

 12. 8 oktober 2016 / 16:51

  Ik wist eigenlijk niet dat Primark ook zulke luxe (ogende) maskers verkoopt 🙂 Het klinkt goed!

 13. 8 oktober 2016 / 20:11

  Oooh, je hebt mij overtuigt de volgende keer wil ik deze zeker proberen!

 14. 8 oktober 2016 / 22:29

  Ziet er heerlijk uit! Al ben ik zo bang voor allergische reacties 🙁
  Liefs, Sam

 15. 9 oktober 2016 / 00:53

  Klinkt goed! En heel leuk die foto’s van jou met het maskertje op 🙂

 16. 9 oktober 2016 / 16:56

  Wat fijn dat hij zo goed werkt! Ik ben hier wel benieuwd naar. Volgens mij is het echt twee jaar geleden dat ik voor het laatst een maskertje heb genomen haha..

  Liefs,
  Dascha

 17. 9 oktober 2016 / 18:16

  Grappig want ik zou niet zo smel een masker van Primark kopen, maar nu denk ik wel: goh deze wil ik ook proberen. Nog een leuk kleurtje ook haha. Bedankt voor die goede review. Xx Laura

 18. 9 oktober 2016 / 19:08

  Nice goed om te weten dat die van de Primark zo bevalt! Hij ziet er ook goed uit dus ga hem zeker eens proberen! x

 19. 11 oktober 2016 / 14:01

  Oh dit klinkt fijn zeg! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik bijna helemaal nog geen ervaring heb met de beautyafdeling van de Primark. Op de een of andere manier loop ik er toch altijd weer langs. Toevallig ga ik morgen naar Almere, dus ik ga hier zeker even voor kijken!

 20. 11 oktober 2016 / 17:24

  Oh, wauw! Dit neem ik gelijk mee de volgende keer dat ik nog eens bij Primark kom. Ik loop de beauty normaal voorbij in die winkel uit schrik voor allergische reacties en dergelijke, dus dit is heel leuk om te lezen!!!

 21. 14 oktober 2016 / 23:09

  Oeh, ben nu ook wel benieuwd! Ben al zoooo vaak langs dit potje gelopen

 22. 16 oktober 2016 / 14:20

  Ik heb deze ook in huis, maar nog nooit geprobeerd! 🙂 Niet om je af te breken, maar er staan een aantal schrijffoutjes in je tekst (zoals het masker beloof*d* ;-)) Ik vind het wel fijn om zo’n uitgebreide review te lezen! 🙂 Ik weet niet of jouw Kiehl’s serum echt een serum is of meer een dagcrème, maar serum alleen smeren is niet zo nuttig. Een serum werkt enkel onderhuids, dus dient altijd ergens onder gezet te worden en niet op zichzelf gebruikt te worden! 🙂

 23. 16 oktober 2016 / 14:21

  Dit masker klinkt echt goed! Ziet er super luxe uit voor van de Primark te zijn. Wel wil ik je aanraden om je artikels voortaan wat beter na te lezen 🙂 Er staan een aantal foutjes in, vooral op werkwoordsspelling. Gewoon een tip 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video