De eerste week van de Uzuma sapkuur

Uzuma slim sapkuur

Zo zag mijn vriezer er uit toen ik op maandag 19 september begon aan mijn Uzuma slim sapkuur. Een sapkuur die er voor zorgt dat je een paar kilo kwijt raakt, maar vooral je lichaam een goeie reinigingsbeurt geeft. Ik was super benieuwd hoe de sapjes zouden smaken en kon daarom niet wachten tot de kuur zou beginnen! Dag bij dag heb ik het bijgehouden en vandaag deel ik de eerste week!

De eerste week van de Uzuma sapkuur

De eerste dag aan de sapkuur..

Op dag één begon ik vol goede moed aan de sapkuur, ik was heel enthousiast om te beginnen. Het eerste sapje herinner ik me nog heel goed. Het was de Rise variant en deze was heel erg lekker. Als elk sapje zoals deze zou zijn dan had ik het echt niet erg gevonden. Het tweede sapje was ook niet verkeerd en zo begon dag één dus best lekker. Helaas kwam daar verandering in bij sapje nummer drie. Op de ingrediënten lijst zag ik al bieten staan en dat is één ding waar ik echt van walg. Toch heb ik de dag afgemaakt en was ik stiekem best trots op mezelf dat ik de eerste dag zo makkelijk door was gekomen.

De rest van de dagen..

De rest van de dagen besloot ik het anders te doen, hoe en wat leg ik uit in de video. Gedurende de dagen was ik vooral erg snel moe en had ik vrij weinig energie om leuke dingen te doen. Ondanks het warme weer van die week, had ik het toch best wel koud. Of ik het allemaal volgehouden heb, zie je in de video!

‘Dagboek’ week 1..

Zoals ik in de video vertel komt er nog een eindconclusie. Daarin ga ik verder in op het feit of ik ben afgevallen, hoe ik het achteraf ervaar en of ik de kuur zou aanraden. Mocht je nog vragen hebben kun je ze altijd stellen in de comments, zodat ik deze in de volgende video ook kan beantwoorden. Na deze kuur ben ik verder gegaan met de steady kuur, wat er voor zou zorgen dat mijn gewicht die ik kwijt ben geraakt met deze kuur ook weg zou blijven. Of dit ook echt zo is laat ik in mijn volgende video zien! Mocht je ook benieuwd zijn naar een sapkuur, kun je meer informatie vinden op Uzuma.nl waar je verschillende kuren & werkingen kunt vinden.

Liefs,
Rebecca

14 Reacties

 1. 6 oktober 2016 / 12:33

  Ik heb zo een kuur ook een keer gedaan. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat

 2. 6 oktober 2016 / 16:30

  Het lijkt me zo ontzettend moeilijk! Ik hou te veel van eten denk ik haha

 3. 6 oktober 2016 / 16:45

  Pfoeeeh het lijkt me maar heftig hoor! Ik weet niet of ik het wel zou kunnen 😉

  • Rebecca
   Auteur
   7 oktober 2016 / 11:54

   Het is ook best heftig! Ben blij dat ik het gered heb.

 4. 6 oktober 2016 / 18:11

  Ik weet niet of ik dit zou kunnen, lijkt me ontzettend moeilijk!

  • Rebecca
   Auteur
   7 oktober 2016 / 11:54

   Het is ook ontzettend moeilijk, maar ergens wel tof als je het een hele week red hihi

 5. 6 oktober 2016 / 20:29

  Ik ben stiekem wel benieuwd hoe dit voor mij zou uitpakken. Maar ergens ben ik bang dat ik vast voedsel teveel ga missen hihi.

  • Rebecca
   Auteur
   7 oktober 2016 / 11:55

   Dit was ook mijn punt waarom ik het niet wilde proberen. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan 🙂

 6. 7 oktober 2016 / 07:28

  Hier was ik al benieuwd naar! Ik ben benieuwd naar je eindconclusie.

  • Rebecca
   Auteur
   7 oktober 2016 / 11:55

   Hihi nog heeel even wachten! Komt er snel aan 🙂

 7. 7 oktober 2016 / 12:47

  Ik ben echt heel benieuwd naar je conclusie. Het lijkt me echt zo een lastige kuur maar het lijkt me ook wel fijn om een keer gedaan te hebben!

 8. 7 oktober 2016 / 19:23

  Heel benieuwd naar je eindconclusie. Ik zou ook echt graag zo’n kuur willen proberen, maar de prijs houdt me wel tegen. Wel lijkt het me lastig, vooral als je net als jij sommige dingen niet lust. Wel leuk om op deze manier met je mee te kijken 🙂

 9. 9 oktober 2016 / 13:38

  Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw eindconclusie en ik kijk uit naar de volgende video! Ik vind het knap dat je dit doet.

  Ik heb twee keer een detox van 9 dagen gehad maar dan zonder sapjes en dit beviel mij goed. Zo een sapkuur spreekt mij zeker aan. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video