Outfit ➸ Leopard x Love Moschino

new

Iets langer dan een jaar geleden kreeg ik mijn eerste designer tas. Nooit snapte ik waarom je meer dan €50,00 zou uitgeven voor een tas, totdat ik er zelf 1 kreeg. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Het was drama om een tas uit te zoeken want het leek wel een snoepwinkel, zo veel keuze! Toen ik de tas ontving maakte mijn hart een sprongetje! Zo. Mooi. Vandaag show ik graag mijn nieuwe aanwinst.

Love Moschino shopper Avoriolove

 Love Moschino Shopper Avorio

Ik ga er geen verhaal om heen bedenken, ik wil de tas gelijk laten zien. De dag na bestelling kwam de tas al binnen en kon niet wachten om het uit te pakken. De tas die ik heb uitgekozen is de Love Moschino shopper Avorio van Moschino. Zelf had ik nooit gedacht dat ik ooit een tas zou uitkiezen van Moschino, omdat de stijl van die tassen allemaal nét wat aparts heeft. Zo ook deze tas, zoals je ziet op de foto links. De tas kwam met een heel fout, maar toch erg schattig sjaaltje van een kat. Natuurlijk kun je dit sjaaltje er af halen en zo heb je een prachtige basic tas. Do you love it, or do you love it?

9

Ik werd uitgedaagd om een outfit te maken met de tas die ik uit zou kiezen. Nou zeg ik heel eerlijk, ik ben niet bepaald goed in fashion en sla best vaak de plank net mis. Toch wist ik vanaf de seconde dat ik de tas uitpakte wat voor outfit ik hier bij aan wilde. De kleur van de tas is perfect te combineren en je kan er alle kanten mee op. Zoals ik al zei wist ik wat ik wilde en dat was een luipaard print blouse in een gebroken witte kleur. Vast beraden ging ik op zoek en gelukkig vond ik vrij snel wat ik wilde. Vaak is het zo als je iets zó graag wilt je het niet kan vinden, maar dit keer was ik bij de eerste winkel geslaagd. (echt waar, vraag maar aan mijn vriend)

love100

Zoals ik al eerder verteld heb ben ik dol op rokjes, ik draag het steeds vaker en voel me er ook iets gemakkelijker in. Het blousje en rokje kocht ik allebei nieuw. Bij elkaar gecombineerd vind ik het erg leuk staan, maar met tas nóg leuker. De kleur is net niet hetzelfde als de blouse, maar dit stoort mij niet. Doordat de tas beige van kleur is, past deze bij heel veel andere kleuren. Beige is als je het mij vraagt een tijdloze kleur en past goed bij het aankomende seizoen. Beige match goed bij bordeaux rood en bordeaux rood past mooi bij de herfst.

18love333

➸ Over de tas;

De tas is van kunstleer en voelt ontzettend stevig aan. Wel is het even wennen, want bij deze shopper zit geen schouderband waardoor je deze altijd om je arm heen moet hebben. Gelukkig is dat niet heel erg en is het meer een luxe probleempje. De tas zit niet dicht met een rist, maar met een magneet. Ook zit er nog een riempje over de tas, waardoor je het leuke effect krijgt dat de zijkanten van de tas naar binnen gaan. De tas heeft een groot rits vak aan de zijkant, met daarvoor nog een vakje zonder rits. Ondanks dat de tas niet heel groot is, past er toch ontzettend veel in.

12

Doordat ik deze tas zo leuk vond staan bij mijn outfit, hebben mijn moeder en ik iets te veel foto’s gemaakt. Dankjewel mams voor de mooie foto’s, het was weer ouderwets gezellig om samen foto’s te maken. Hierdoor werd het wel ontzettend moeilijk om ze uit te kiezen. Het liefst wil ik deze allemaal delen, maar volgens mij hebben jullie nu wel gezien wat een prachtig exemplaar deze Moschino tas is. Deze tas bestel je bij Duifhuizen tassen en koffers voor €185,00.

Liefs,
Rebecca

*Betreft eens samenwerking

35 Reacties

 1. Dieuw
  4 oktober 2016 / 08:38

  Heerlijk fout zo’n sjaaltje, maakt het toch specialer dan een gewone tas. En idd staat die outfit je super leuk !!

 2. 4 oktober 2016 / 09:01

  Ik zag het al op je Instagram, hele toffe outfit, je ziet er leuk uit <3

 3. 4 oktober 2016 / 09:31

  Ik kom binnenkort langs en steel je hele outfit + tas want dit is echt zó mijn stijl! Je missie is goed geslaagd haha!

  • Rebecca
   Auteur
   5 oktober 2016 / 11:24

   Haha oh no, dan houd ik die outfit dus lekker verstopt als je komt!

 4. 4 oktober 2016 / 10:56

  Wat een mooiers! De foto’s zijn ook goed geworden 🙂
  Ik geef eigenlijk ook niet zoveel geld uit aan tassen. Terwijl de kwaliteit dan natuurlijk wel beter is, waardoor je er weer meer aan hebt! Toevallig kocht mijn vriend wel laatst een tas voor me die van 200 naar 100 was afgeprijsd 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   5 oktober 2016 / 11:25

   Wauw dat is dan wel heel goed afgeprijsd! Je merkt inderdaad vaak flink verschil tussen een iets duurdere tas hoor.

 5. 4 oktober 2016 / 12:04

  Bij de eerste winkel al slagen. Dan heb je echt mazzel. 😉 Fijn dat je zo enthousiast bent over je nieuwe rok en blouse. Het staat je erg goed. Dan ook nog gezellig met je moeder een fotomoment samen. 

  • Rebecca
   Auteur
   5 oktober 2016 / 11:26

   We hebben het inderdaad ontzettend gezellig gehad. Helaas denk ik dat het een eenmalige actie was om in 1 keer te slagen hihi. Gebeurd echt niet vaak.

 6. 4 oktober 2016 / 13:08

  Wat een mooie tas ! Ik vind trouwens je outfit ook echt leuk, die rok staat je super.

 7. 4 oktober 2016 / 13:18

  Prachtig! Ik mocht er ook een tas uitkiezen, en deze is het bijna geworden!

 8. 4 oktober 2016 / 13:49

  Wat heb je het super met elkaar gecombineerd! De tas is echt heel mooi!<3

  • Rebecca
   Auteur
   5 oktober 2016 / 11:27

   Dankjewel! Het was even een gokje of het bij elkaar zou passen maar gelukkig is het goed uitgepakt!

 9. 4 oktober 2016 / 15:13

  Mooi artikel geworden! Super leuke outfit en prachtige tas! De foto’s mogen maken was weer ouderwets gezellig!

 10. 4 oktober 2016 / 16:49

  Wat een leuke outfit!! Ik vind je tas echt prachtig. Heel praktisch ook.

 11. 4 oktober 2016 / 18:43

  Wauw, wat een mooie tas zeg! Super tof dat je hem mocht uitkiezen. De outfit staat je ook erg leuk. Persoonlijk vind ik rokjes ook erg fijn om te dragen 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   5 oktober 2016 / 11:28

   Ben ook nog steeds helemaal verbaasd dat ik die mocht uitkiezen hihi. Dankjewel!

 12. 4 oktober 2016 / 19:24

  Het is inderdaad een prachtige basic tas! En toffe outfit heb je ook aan <3

 13. 4 oktober 2016 / 20:06

  Wat ontzettend gaaf deze samenwerking! De tas is prachtig <3

 14. 4 oktober 2016 / 22:06

  Goed geslaagd, zowel met de tas als de outfit. Je rok is prachtig.

 15. 5 oktober 2016 / 06:29

  Wat een super mooie tas. Met sjaal is hij voor mij wat te maar maar zonder… heel mooi!

 16. 5 oktober 2016 / 19:27

  Ik vind de tas ontzettend tof, leuk dat het net iets anders dan anders is, ik vind je outfit trouwens ook fantatsisch!

 17. 5 oktober 2016 / 19:47

  Mooie outfit en mooie tas ook! Ik vind het sjaaltje ook heel schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video