ECOTOOLS | Limited Edition anniversary collection

ECOTOOLS | Limited Edition anniversary collection

Is het vreemd als ik zeg dat ik nog nooit écht goede kwasten heb gehad? Ik doe het al jaren lang met essence kwasten en een knock off kwasten set van real techniques. Op het gebied van kwasten ben ik niet mega kieskeurig en ben al snel tevreden. Toch kon ik het niet laten om dit kwastensetje aan te vragen toen ik een persberichtje ontving. Het was een beetje liefde op het eerste gezicht en kon niet wachten tot ik de kwasten binnen had.

over ecotools cosmetics kwasten

Ecotools kwasten

Het merk Ecotools ken ik van horen zeggen maar verder ben ik er niet bekend mee. Zoals ik al zei ben ik niet kieskeurig met kwasten en daarom had ik me ook nooit echt verdiept. Omdat ik de laatste tijd toch iets meer tijd in mijn make-up steek, leek het mij verstandig om toch eens andere kwasten te proberen. De kwasten van Ecotools staan er om bekend dat alle kwasten cruelty free zijn. Persoonlijk ben ik daar een voorstander van en vind dit een groot pluspunt. De uiteindes zijn van bamboo gemaakt, dat zorgt voor een stevige grip. Alles bij Ecotools dat gemaakt is van plastic of aluminium is gerecycled en daarom beter voor het milieu. Kortom, alleen maar pluspunten!

Ecotools limited edition kwastenset Ecotools for an airbrushed and illuminated glow

ECOTOOLS | Limited Edition anniversary collection

De kwasten kwamen in een vrolijk, doorzichtig doosje binnen en gelijk viel mij het prachtige kokertje op. Ik denk dat ik even gemist had dat deze kwasten met een houder kwamen, maar ik ben er heel blij mee. Het kokertje is rosé goud en zoals we allemaal weten ben ik daar dol op. Het is een leuk extraatje als je de kwasten besteld, zodat je ze hier ook in kan opbergen. De set bestaat uit zes kwasten die er stuk voor stuk heel mooi uit zien. Niet teveel poespas en precies waar ik dol op ben. Ecotools bestaat tien jaar en daarom is deze limited edition lijn uitgebracht.

Ecotools limited edition Nederlands reviewNederlands Ecotools review

”For an airbrushed and illuminated glow”

Zoals ik hierboven al had vermeld bestaat de set uit zes kwasten. Op het gebied van kwasten ben ik een echte leek en heb ik vaak geen idee wat ik waar voor moet gebruiken. Gelukkig hebben ze bij Ecotools ook rekening gehouden met mensen zoals ik en staat er op elke kwast waar het voor is. De set is bedoeld om een airbrushed effect te krijgen op je gezicht met een mooie glow. Met het airbrushed effect ben ik niet zo bekend, maar een mooie glow houd ik wel van.

De set bestaat uit een spoolie voor de wenkbrauwen, een kwastje voor eyeliner, een kwastje om je oogschaduw of lipliner te vervagen, een schuin afgesneden kwastje voor je crease, een ‘controlled setting’ kwast voor highlighter en een airbrush kwast voor je foundation. Zelf ben ik alleen nog maar in het bezit van een spoolie, dus alle kwasten komen goed van pas.

Ecotools review Nederlands

De kwasten heb ik nog niet geprobeerd, op de highlighter kwast na. Er opent nu gewoon een hele nieuwe wereld voor mij wat betreft highlighter aanbrengen. Ik deed dit altijd met zo een waaier kwast (hoe heet dat?) en vond het effect altijd erg hard. Het effect met dit kwastje is prachtig en ben dol blij met deze kwast. Als ik hier al zo blij mee ben dan denk ik ook wel dat de overige kwasten mij goed bevallen. Uiteraard zul je deze kwasten nog wel eens tegen komen in vlogs of andere artikels. Iniedergeval is het setje prachtig en ben ik heel blij met deze kwasten. Zijn ze niet prettyyyy!?

Ecotools anniversary collection nederlands

Deze prachtige limited edition kwasten set is onder andere te koop bij Ecotools in de online webshop en Etos.Deze set is te koop voor €20,46 en als je het mij vraagt is dat een hele mooie prijs. Ik ben blij met mijn beslissing om toch eens af te wijken van mijn oude kwasten. Ben jij al bekend met dit merk?

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

16 Reacties

 1. 25 april 2017 / 07:00

  Oh, dat klinkt als een prachtige en handige set! Je bent trouwens niet de enige: ik heb zelfs maar één Essence-kwast liggen en dat is het, haha. Verder moet ik echt nog eens leren om met kwasten te werken en er een paar mooie van te kopen. Deze set ga ik zeker eens overwegen 🙂

 2. 25 april 2017 / 08:02

  Ze zijn fijn he?! Prachtige foto’s heb je trouwens weer ?

 3. 25 april 2017 / 11:05

  Ik heb deze set ook zien liggen in de winkel en vind ‘m prachtig! Ik heb sinds kort twee kwasten van Ecotools en ben er heel blij mee. Ze liggen heerlijk in de hand en hebben lekkere zachte en toch stevige haartjes.

 4. 25 april 2017 / 18:13

  Oeeeeh so pretty. Het kokertje alleen al is mooi (team rosé goud!)

 5. 25 april 2017 / 18:35

  Wat een mooie set! En zeker vind ik je foto’s weer prachtig!!!! <3

 6. 25 april 2017 / 18:57

  De kwasten zien er heel erg mooi uit. Leuk dat kokertje ook!

 7. 25 april 2017 / 19:29

  Wat een prachtige kwastenset! Ik ben zelf ook niet zo kieskeurig met kwasten, maar ik ben hier zeker benieuwd naar!

 8. 25 april 2017 / 19:53

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik kende dit merk al, maar heb er nog nooit iets van gekocht. Hoor er altijd goede dingen over!

 9. 26 april 2017 / 13:18

  Ze zien er echt fijn uit, en de prijs valt ook zeer goed mee! Leuk artikeltje x

 10. 26 april 2017 / 14:02

  Wat een prachtige set! Niet alleen mooi, maar ook vriendelijk voor mens, dier en milieu. Ik heb ook nog geen degelijke kwastenset, enkel oogkwastjes.

 11. 26 april 2017 / 23:01

  Prachtig!! En weer hele mooie foto’s.

 12. 11 mei 2017 / 11:56

  Wauw dit is zo een mooi setje! Je hebt er ook echt prachtige foto’s van gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video