Een dikke kus voor jullie & laatste operatie update

Dikke kus

Ik ben trots! Mag dat eigenlijk wel, of heb ik dan een hele hoge eigendunk? Nee, ik vind dat het mag. Vanaf het moment dat mijn nieuwe blog online is gekomen, heb ik niets anders dan leuke reacties en feedback gehad. De bezoekersaantallen schoten omhoog en daar ben ik ontzettend blij mee.

Ergens was ik bang dat ik erg veel bezoekers kwijt zou raken, omdat ik nu toch lastiger te vinden ben. Gelukkig is het tegendeel waar en ben ik op een paar bloglovin’ volgers na, niemand kwijtgeraakt. Dit was een mega geruststelling en kan ik ergens nog steeds niet helemaal geloven.

Nog steeds word ik erg blij van elke reactie en elk bezoekje die ik krijg en daarom wil ik jullie via deze weg bedanken. Bedanken voor de moeite die je neemt om een reactie achter te laten, of om überhaupt mijn blog te komen bezoeken en lezen wat ik te zeggen heb. De mensen die mij hielpen wanneer ik ze lastig viel via instagram omdat ik niets van WordPress snapte, elke vraag werd beantwoord. Maar natuurlijk ook mijn vriend die zo een beetje mijn hele blog gemaakt heeft, zonder hem had ik deze stap nooit genomen!

Dankje dankje dankje! Ik ben zo blij!
Bedankt dat ik de bevestiging heb gehad dat dit geen verkeerde keuze is geweest.

Operatie Update
Qua operatie update gaat het nu goed met mij. De hechtingen zijn er nu ongeveer twee weken uit en de wond is zo goed als dicht. Nog heel even wachten en dan mag ik weer beginnen met sporten, YAY! Nooit gedacht dat ik het ooit zou missen, maar het is echt zo! Ik ben er weer helemaal klaar voor en ook de zoektocht naar een baan is gestart! Mocht je leuke vacatures zien en denken hey, dat is wat voor Rebecca. Let me know!

DIKKE KUS VOOR JULLIE! 
Rebecca

41 Reacties

 1. 23 maart 2016 / 06:28

  Wat fijn dat je wond nu begint te herstellen, daar helpen die goede bezoekersaantallen vast ook wel aan mee.

  • Rebecca
   Auteur
   23 maart 2016 / 19:22

   Dat denk ik wel ja! Het doet me heel goed 🙂

 2. 23 maart 2016 / 06:46

  Wat fijn dat het nu zo goed gaat! Je mag zeker zeggen dat je trots bent, je hebt ook een super leuke blog en ik lees je artikelen met veel plezier.

 3. 23 maart 2016 / 07:10

  Fijn dat het zo goed gaat :-)! Je nieuwe site is ook heel mooi geworden dus ik snap wel waarom je volgers stijgen hoor!

 4. 23 maart 2016 / 09:01

  Goed dat het allemaal zo lekker loopt. Nu nog die baan en dan is alles op de rit 🙂 Heel veel succes met de zoektocht naar een baan.

  • Rebecca
   Auteur
   23 maart 2016 / 19:23

   Dat hoop ik wel, daar ben ik nu echt klaar voor!
   Heel erg bedankt <3

 5. 23 maart 2016 / 09:34

  Goed om te horen! Super dat het juist beter gaat dan verwacht! Ik kan me goed voorstellen dat je nu weer toe bent aan een normaal leventje, nog een paar weken volhouden 🙂 Succes ook met het zoeken naar en vinden van een leuke baan.

  • Rebecca
   Auteur
   23 maart 2016 / 19:24

   Dat is inderdaad ontzettend fijn en een nieuwe baan is nu de volgende stap!
   Dankjewel 🙂

 6. 23 maart 2016 / 10:07

  Echt goed nieuws dat alles goed is gegaan met de operatie en herstel process! En ook nog fijn van het aantal bezoekers natuurlijk. Je mag best trost zijn. 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   23 maart 2016 / 19:25

   Daar ben ik inderdaad heel erg blij mee, was toch wel even een gokje.

 7. 23 maart 2016 / 10:12

  Ik ben trots op je lieverd! Echt goed van je dat je de stap eindelijk hebt gezet. Je blogje ziet er prachtig uit. Ook fijn om te horen dat alles genezen is!

 8. 23 maart 2016 / 11:36

  Jaa, zo fijn dat het zo goed gaat. Mag je best trots op zijn hoor!

 9. 23 maart 2016 / 13:26

  Je mag daar inderdaad trots op zijn! En wat fijn dat de wond nu volledig dicht is, voordat je het weet ben je weer lekker aan het sporten

 10. 23 maart 2016 / 13:59

  Leuk om te horen dat het allemaal zo goed gaat! Je mag zeker trots zijn, ik vind je blogs altijd heel leuk! ^^ -x-

 11. 23 maart 2016 / 15:21

  Fijn dat je ‘nieuwe blog’ zo goed wordt ontvangen en dat het goed gaat na de operatie! <3

 12. 23 maart 2016 / 15:51

  Natuurlijk mag je hartstikke trots op jezelf zijn, dat is juist goed 🙂 Fijn dat de wond dicht is en je weer bijna mag gaan sporten.

 13. sabrina
  23 maart 2016 / 16:43

  Super fijn voor je! En wees maar trots op jezelf, helemaal niet erg, juist goed!

 14. 23 maart 2016 / 19:16

  Liefde voor jou en je blog, Rebecca! <3 En fijn dat het zo goed met je gaat, you go girl

 15. 23 maart 2016 / 19:37

  Awh ik word helemaal blij van jouw blije artikel! Ik lees je blog vaak met veel plezier! Ik vind je zo’n leuk, enthousiast, vrolijk persoon! Je kan gewoon echt merken dat je energie in jouw posts en video’s stopt, heel leuk vind ik dat! Jij bedankt voor alle leuke dingen die wij mogen lezen en zien ♡

 16. 23 maart 2016 / 19:41

  Trots mag je zeker zijn, ik ben ook heel erg trots op je! Superleuk dat je al zover bent gekomen met het Blogger, je ziet ook wel aan je artikelen dat je er een hoop lol in heb!
  Dikke kus terug!

  • Rebecca
   Auteur
   24 maart 2016 / 12:31

   Wat liefff!
   Ik heb er zeker een hele hoop plezier in en ben blij dat dit word gezien.

 17. Rianne
  23 maart 2016 / 20:21

  Terecht dat je trots bent op jezelf, je doet het hartstikke goed en je gaat altijd door en ziet overal het positieve van in. Suces met het vinden van een baan. En als je ergens gaat solliciteren wel zeggen dat ze mij dan ook erbij moeten aannemen he!

 18. 24 maart 2016 / 09:38

  Je mag inderdaad gewoon trots zijn op jezelf! Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat en dat het herstel van de operatie spoedig gaat!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 19. Dewi
  24 maart 2016 / 12:23

  Wat super fijn dat het goed met je gaat! Dat had je wel echt even nodig hé. Wat betreft de vraag of je trots mag zijn op je blog, JA!! Kijk wat je in korte tijd alweer hebt bereikt en hoe veel plezier je hebt in het bloggen. Je blog is strak, netjes en lekker actief. Ik houd er van en ben super blij dat ik je blog een paar maanden geleden ben tegen gekomen! Ik blijf je volgen hoor.

 20. 24 maart 2016 / 17:07

  Fijn dat het nu beter gaat <3! En gelukkig blijf je die volgers houden. Je verdient dat ook gewoon!

 21. 24 maart 2016 / 18:38

  Wat fijn dat het herstel goed gaat en je al bijna weer mag gaan sporten. Ik ben ook blij voor je dat je bezoekers gebleven zijn, maar ik had dat stiekem ook wel verwacht 🙂 Heel veel succes met het vinden van een leuke baan!

 22. 24 maart 2016 / 19:02

  Ah wat fijn dat het allemaal zo goed gaat! Je blog ziet er ook echt goed uit!

 23. 24 maart 2016 / 19:21

  Wat fijn dat het goed gaat! 🙂 En ik houd mijn ogen open voor een Rebecca functie hihi

 24. 24 maart 2016 / 20:22

  Wat ontzettend fijn voor je Rebecca, ik gun het jou echt zo erg! Je steekt zoveel tijd en liefde in je artikelen. Ik ben ook heel blij dat het op het gebied van de operatie nu goed met je gaat. <3

 25. 24 maart 2016 / 21:01

  Wat goed dat het met jou goed gaat na de operatie. Goed rusten en dan komt alles goed.
  Daarnaast mag je best trots zijn en ik vind het super leuk dat je je volgers bedankt.

 26. 25 maart 2016 / 18:56

  Wat leuk is het, leuk dat je nog steeds zo veel volgers hebt meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video