Ps… CC Colour Corrector van Primark

Ps... CC Colour Corrector Primark review

Zoals bijna iedereen inmiddels wel weet, gebruik ik geen foundation of dergelijke. Ik vind het simpel weg te veel gedoe en ik heb het idee dat ik mijn oneffenheden juist alleen maar meer laat zien. Ook heb ik erg veel last van schilfertjes en (dons)haartjes in mijn gezicht wat een foundation niet bepaald mooier maakt. Toch heb ik één rood vlekje in mijn gezicht waar ik me zó ontzettend veel aan stoor, dat ik de Colour corrector van Primark maar eens een kans wilde geven.

Ps... CC Colour Corrector Primark review

Zoals algemeen bekend is, werkt een groene concealer camouflerend bij rode plekjes. Het groene stoot de rode kleur als het ware af. Aangezien ik al meerdere ‘huidkleurige’ concealers heb geprobeerd bij dit hardnekkige rode vlekje, leek het me nu wel eens tijd om een groene te proberen. Kort na dit besluit kwam ik deze stick tegen bij de Primark. Het was de CC Colour Corrector, voor twee euro. De swatches op mijn hand waren goed, de kleur was behoorlijk groen en een dikke substantie. Het aanbrengen van de concealer ging in dit geval erg makkelijk en glijd echt over mijn hand.

Ps... CC Colour Corrector Primark review

Excuus voor de te erge onderwimpers. Ik testte een nieuwe mascara en die is niet best. Als ik jullie nu niet zou vertellen welke before is en welke after, zouden jullie het denk ik niet raden.. En dat is dus het effect van deze colour corrector. Niet best dus. Op de foto lijkt het plekje trouwens amper op te vallen, maar in het echt is deze echt wel wat meer aanwezig. Links is trouwens before, om het dan toch even aan te geven. Eenmaal de concealer aangebracht op de huid smeert deze ontzettend lastig uit en blijf je nog heel lang een groene waas zien. Not pretty..

Ps... CC Colour Corrector Primark review

Helaas nog steeds geen oplossing voor het mysterieuze rode plekje, die mij nu al meer dan een half jaar bezig houd. Ik vind het toch ergens wel vreemd hoe dat zo ineens kan opduiken en niet meer weg gaat. Anyhow, de Ps… CC colour corrector is te koop bij de Primark voor twee euro. Ik ben benieuwd of jullie hier misschien ervaring mee hebben, of nog beter; tips voor dat ene rode vlekje.

Liefs,
Rebecca

40 Reacties

 1. 21 maart 2016 / 06:53

  Helaas. Essence en catrice komen nu ook met concealer palette met ook een groene corrector, misschien is dit iets?

 2. 21 maart 2016 / 07:08

  Wat jammer dat het niet werkt. Ik zie inderdaad geen verschil op de foto.

 3. 21 maart 2016 / 07:17

  Zo’n colour corrector op je huid gebruiken zonder daar foundation overheen te gebruiken vind ik nooit werken. Ik vind namelijk dat zo’n product altijd een beetje een groene waas achterlaat. Toch jammer dat het niet goed werkt. Misschien dat je moet kijken naar huidverzorgingsproducten die goed tegen rode vlekjes werken?!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 16:56

   Misschien is het inderdaad zo dat het alleen werkt met foundation. Maar ik ga me daar niet aan wagen haha. Ik zal inderdaad eens gaan kijken naar andere opties..

 4. 21 maart 2016 / 07:38

  Misschien ie Sudo Crem wat voor je. Dese crème gebruik ik S avonds altijd op mijn rode plekjes en deze worden duidelijk minder. Het is een hele dikke crème (en eigenlijk bedoeld coor babies) maar ik zweer erbij, niets werkt beter ?

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 16:57

   Daar ga ik eens naar kijken! Volgens mij hebben we dat wel in huis, proberen kan altijd.

 5. 21 maart 2016 / 09:34

  Ai, klinkt niet erg goed. Wellicht dat je het in de verzorging moet gaan zoeken? Iets wat rode vlekjes tegengaat? En anders misschien de camouflage cream van catrice?

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 16:58

   Ik ga inderdaad toch even kijken of ik iets in mijn huidverzorging kan veranderen.. Het is alleen zo gek dat ‘ie er nu al maanden lang zit.

 6. 21 maart 2016 / 10:02

  Wauw, hij doet dus letterlijk niks eigenlijk? Jammer! Weer opzoek naar iets anders dan maar, stom!

 7. 21 maart 2016 / 11:04

  Wat vervelend zulke vlekjes, wellicht kun je wat aanpassen in je gezichtsverzorging? Hema heeft ook zo’n groen product, maar ik gebruik liever een ‘gewone’ concealer!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 16:58

   Die van de Hema heb ik helaas ook al eens geprobeerd.. Deed ook vrij weinig en bleef je echt heel erg het groene zien. Misschien werkt het echt alleen goed als je er foundation bij gebruikt.

 8. 21 maart 2016 / 12:28

  Balen dat het weinig/tot niets voor jou heeft gedaan.. Misschien op zoek gaan naar een product om dit vlekje minder opvallend te laten worden. Fijne review!

 9. 21 maart 2016 / 16:22

  Wat stom dat dit product niks doet. Die laten we lekker liggen dus. Dit soort groene concealers vind ik wel altijd eng om zonder foundation te gebruiken, omdat je altijd wel een groene/grauwe waas blijft zien. Misschien een dekkende concealer proberen? Al weet ik natuurlijk niet wat je al geprobeerd hebt.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 16:59

   Yep, bij deze bleef je die ook zien! Maar ik vertik het om voor dat ene plekje een foundation te gaan gebruiken haha. Dat vind ik zo zonde! Helaas werkt deze inderdaad alleen bij foundation.

 10. 21 maart 2016 / 18:45

  Het leek zo leuk als hij ook goed zou werken, maar helaas. Wel een fijne review Rebecca! Ik gebruik toch liever een ‘normale’ huidkleurige concealer, de groene gaf bij mij altijd een raar effect haha.

 11. 21 maart 2016 / 21:51

  Jammer dat ‘ie zo slecht is… Misschien kun je een beetje concealer van jouw huidskleur gebruiken? Xx Kira

 12. 21 maart 2016 / 22:18

  Jammer dat hij niet zo goed is, op de eerste foto zag hij er zo goed uit! Ik heb een groene concealer van de action, die werkt echt wel goed, vooral als je er de goede kleur concealer weer overheen doet. Misschien kun je die proberen? 🙂

 13. 22 maart 2016 / 09:18

  Jammer idd dat het niet goed werk. Ik wil zelf ook litteken verberg op mij gezicht en zoek ook een goed concealer en nog steeds moet blijft zoeken. Corrector heb ik nog nooit geprobeerd, dus kan ik niet veel over praten. Mooi rozen trouwens.

 14. 22 maart 2016 / 11:27

  Wel jammer dat het niet werkte, zonde! Ik heb echt geen idee helaas wat je met zo’n vlekje moet. Blijven proberen?

 15. 22 maart 2016 / 12:09

  Jammer dat hij niet helemaal zo werkt als je had gehoopt! Je ziet inderdaad totaal geen verschil, jammer zeg. Een match met een foundation zou het misschien oplossen..

 16. 22 maart 2016 / 16:21

  Jammer dat het niet werkt MAAR je hebt wel echt prachtige foto’s 😉

 17. 22 maart 2016 / 18:05

  Vreemd kleurtje!! Ik kan het wel voor je fotoshoppen ! Hahaha.
  Nu maar hopen dat je iets vindt waarmee je het wel goed kan camoufleren.

 18. 22 maart 2016 / 20:32

  Wat stom dat hij helemaal niks doet op het plekje. Ik denk dat als je niet van de foundation bent, je misschien beter in de huidverzorging kunt zoeken naar iets dat rode plekjes verminderd en anders zou je er een klein beetje gewone concealer op aan kunnen brengen, maar ik weet niet of je dat al te dicht bij foundation vind komen qua resultaat.

 19. Jen
  22 maart 2016 / 21:25

  Hoi,
  Ik denk dat jouw rode plekje couperose is.
  Een aantal jaren terug kwam er bij mij een gelijksoort rood plekje. Ik irriteerde me er enorm aan en het ging maar niet weg. Heb het rode plekje weg laten laseren en tot op heden is het niet meer terug gekomen.

  • Rebecca
   Auteur
   22 maart 2016 / 21:30

   Daar heb ik inderdaad zelf ook aan gedacht, ik moet er misschien toch maar eens naar laten kijken.

 20. 22 maart 2016 / 22:07

  Jammer dat het niet werkte. Ik ga meestal voor tips naar een dermatoloog. Hopelijk vind je snel een oplossing.

 21. 22 maart 2016 / 22:50

  Jammer dat hij niet werkte. Bij de primark is alleen de brush cleanser erg goed. De rest valt best tegen.

 22. Naomi
  22 maart 2016 / 22:56

  Hoi!
  Ik heb van P2 de perfecte face anti-red base, omdat ik altijd een behoorlijk rode huid heb. Ik vind deze erg fijn en laat mij echt minder rood lijken. Nadeel is wel dat er glitters in zitten, alhoewel dit alleen van heel dicht bij (lees 10 cm ofzo) opvalt, en dat je, als je iets te veel neemt; bij mij is een pompje al te veel, een beetje groen ziet, maar dit is makkelijk weg te werken met poeder 🙂

 23. 23 maart 2016 / 12:44

  Jammer! Was een goedkope oplossing geweest :).
  Ik heb een tijdje Clinique redness soloution primer gebruikt! Gaat super lang mee is wel iets duurder maar zeker een aanrader!

 24. 23 maart 2016 / 22:15

  Al dit soort concealers stellen mij teleur.. k heb dan toch t liefst een nude vloeibare

 25. Dewi
  24 maart 2016 / 12:25

  Precies deze heb ik ook gehad van Primark en uiteindelijk na een paar maanden toch maar weggedaan. Je ziet de groene waas echt heel erg goed en dat is zo niet de bedoeling. Het effect was in mijn geval precies hetzelfde en dan MET foundation..

 26. 26 maart 2016 / 14:53

  Wat raar dat het vlekje op je gezicht maar niet weg wilt gaan.. misschien even langs de dokter ervoor of is dat te overdreven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video