Acht vragen aan mijn moeder..

vragen aan je moeder

Op de blog van Renee las ik ooit een artikel met acht hele leuke vragen die zij aan haar moeder stelde. Sinds ik dat artikel had gelezen kon ik niet wachten om de vragen eens aan mijn moeder te stellen. Ik stelde mijn moeder voor om het op camera te doen en dat leek haar super leuk! Natuurlijk een beetje ongemakkelijk om zo voor het eerst op beeld te komen, maar ze heeft het goed gedaan hihi. Ondanks dat ik meer dan de helft uit de video moest knippen omdat we in een deuk lagen, vind ik het een erg leuke video geworden en ik hoop jullie ook!

De gestelde vragen;
– Wat was mijn naam geweest als ik een jongen was?
– Hoe zag jij vroeger mijn toekomst voor je?
– Wat is mijn beste eigenschap?
– Wat is mijn slechtste eigenschap?
– Wat is het leukst dat wij samen gedaan hebben?
– Wat zou je graag nog eens samen willen doen?
– Wanneer was je echt trots op mij?
– Wat herken je het meest in mij, van jou?
* extra vraag;
– Wat vind je er van dat ik blog?

Mama, ontzettend bedankt dat je deze video met mij op wilde nemen <3 i love you

Liefs,
Rebecca

Related Post

35 thoughts on “Acht vragen aan mijn moeder..

  1. Originele video! Wat leuk dat je moeder gewoon samen met je een video wilde maken! Mijn moeder zou ik echt nooit zover krijgen haha! Samen koffie drinken en lunchen is altijd gezellig. Ennuh..Zit er een huisje boompje beestje aan te komen?? 🙂

  2. Wat een leuke video met je moeder! Knap trouwens dat je het geheim kon houden voor je ouders dat je ging afrijden, ik had mezelf sowieso al verraden haha. Leuke foto’s ook met je mams!

  3. Ik.lag helemaal blauw om jullie 2 , wat lijken jullie in je doen en katen toch op elkaar . Was weer vreselijk leuk om te zien ..ga zo door !

  4. Ik was altijd erg fan van je video’s met Renee (wanneer weer??) maar moet nu toch eerlijk zeggen dat ik deze video met je moeder ook erg leuk vind! Ik vind jullie qua uiterlijk niet echt op elkaar lijken maar volgens mij qua innerlijk zijn jullie 1 pot nat. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *