OMG! Draag jij kleding van de Action!?

Action kleding 2016

Het was een doodnormale dinsdag, ik verveelde me en besloot in mijn uppie de stad in te gaan voor een lekker bakje koffie. Eens in de zoveel tijd vind ik dat nou eenmaal erg lekker om te doen en gewoon even met een tijdschrift of mijn laptop een uurtje te zitten. Het was erg rustig en dat had ik echt even nodig. Ik had mijn laptop mee en schreef het artikel over de ergernissen van werken in een winkel. De rust werd helaas al snel verstoord toen er een stel 15 jarige binnen kwam.

Action kleding, dat kan toch niet!?

Van alle lege tafeltjes, kwamen ze helaas twee tafeltjes verwijderd van mij zitten. Oké dat is natuurlijk niet heel erg want je mag zitten waar je wilt, maar helaas vonden deze meiden het nodig dat de hele zaak ze hoorde en hadden ze van ‘aanpassen aan andere’ nooit gehoord. Het volume standje waarop ze aan het praten waren was irritatie opwekkend en na meerdere blikken (mensen die mij goed kennen, weten welke blik ik bedoel) snapte ze de hint en werd ik zonder dat andere mensen het daadwerkelijk zeiden, bedankt voor deze actie. You’re welcome!

Het ging goed en ik tikte lekker door op mijn laptop, de meiden hadden inmiddels hun koffie en broodje dus die hielden zich goed stil. Ik bestelde nog maar een cappuccino inclusief verschrikkelijk mooie latte art, dat is dus een klein dingetje waar ik echt vrolijk van word. Inmiddels werd het steeds wat drukker en over iedereen die binnen kwam hadden de meiden wel wat te zeggen. Dan was het haar niet goed, dan stonden die schoenen écht niet bij die broek en die man, ja iel dat is echt een viespeuk.

”Zeker weer van de Action”

Na die hele menigte kwam er een meisje binnen samen met, naar mijn idee, een vriendin van haar. Ze gingen vlak bij mij en dus de andere meiden zitten. De twee meisjes zaten nog niet eens of de twee meiden vlak naast mij riepen ‘Hey, nieuw vest!?’. Het meisje vond het duidelijk leuk dat het te zien was dat haar vest nieuw was en kreeg een grote glimlach op haar gezicht. Nog voor dat ze antwoord kon geven, riep het meisje alweer ‘zeker weer van de Action’. De meiden begonnen te lachen en zeiden nog een hele hoop dingen die ik hier niet neer ga zetten. Het meisje, met het vest van de Action liet zich niet kennen en antwoordde dat het inderdaad van de Action kwam en dat ze deze erg leuk vond. Overduidelijk was wel te zien dat ze zich helemaal niet meer op haar gemak voelde en het liefst wilde ze gelijk weer weg.

De meiden naast mij lieten het er niet bij zitten en hadden met zijn tweeën nog een heel gesprek over hoe dat meisje alleen maar kleding van de Action en Zeeman had, want ze konden bij haar thuis niks anders betalen en dat was duidelijk te zien ook. Ik wilde er niks van zeggen want ik was al een beetje aangebrand en dat is het moment voor mij om vooral niet in discussie te gaan met iemand. Want ik win. Maar toch kon ik het niet laten. Ik vroeg aan de meisjes of ik er uit zag of ik wel wat te besteden had. Ja was het antwoord. Ik vroeg waarom ze dat dachten en het antwoord was ‘omdat je hier zit met je MacBook en je Calvin Klein tas’. Toen ik vertelde dat mijn vest, het shirt wat ik aan had EN mijn horloge van die dag allemaal van de Action vandaan kwamen omdat IK het mooi vond kreeg ik als antwoord dat ze dat niet konden zien dat het van de Action was.  Ik denk dat ik mijn punt hier wel gemaakt had.

Ment to be

Dat ik die dag zo een drie dingen om en aan had van de Action was waarschijnlijk ment to be en ik hoop dat ik deze meiden iets in heb laten zien. Het meisje met het vest van de Action zag er heel normaal uit en draagt waarschijnlijk de kleding omdat ze het leuk vind. Net als ik. Want, omdat het vest vier euro was, wilt toch niet betekenen dat het gelijk geen leuk vest meer is? Dus ja, ik heb een Calvin Klein tas, maar daarbij draag ik gewoon met trots mijn vestje van de Action. So be it.

Liefs,
Rebecca

101 Reacties

 1. 16 maart 2016 / 06:52

  Ahhhh die meiden, verschrikkelijk zeg. Ik zou er ook iets van zeggen, ik vind het juist erg als mensen dat niet doen. Dat arm meisje, pfff. De meiden hebben op die leeftijd (want ik neem even aan dat ze een bepaalde leeftijd hebben) echt niet door wat voor irritant gedrag ze veroorzaken, hoe ze overkomen en hoe ze misschien onbewust iemand pesten. Goed dat je wat hebt gezegd :-)!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:09

   Er zijn helaas genoeg mensen die er niets van zouden zeggen, en zo gek is dat eigenlijk niet. De ellende die je dan weer over je heen kan krijgen is zo onwijs groot. Maar ik ben blij dat ik er wat van heb gezegd en hoop dat het meisje zich niet al te rot voelde.

 2. 16 maart 2016 / 09:02

  Oh verschrikkelijk klinken die meiden, vreselijk verwend. Zoals veel van de jeugd van tegenwoordig helaas. Ik irriteer me soms mateloos aan dit soort figuren.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:10

   Helaas is het inderdaad bijna vanzelfsprekend dat de jeugd zo is, gelukkig niet allemaal.

 3. 16 maart 2016 / 09:06

  Super goed dat je er wat van hebt gezegd, heerlijk ook dat je ze meteen kon wijzen op jouw spullen! Ik zie ook wel eens soortgelijke dingen gebeuren en probeer er ook meestal niets van te zeggen omdat ik echt heftig reageer in zulke situaties. Zulke dingen frustreren me zo en maken me zo boos! Meisjes van die leeftijd zijn zo gemeen en snappen ook helemaal niet wat ze met zulke acties aanrichten.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:11

   Het was inderdaad zo dat ik niet wilde reageren door hoe ik het kan zeggen. Ik ben vaak nogal recht voor z’n raap en dan kan het er heel anders uitkomen dan dat ik bedoel. Gelukkig dat het in dit geval goed ging!

 4. sabrina
  16 maart 2016 / 09:08

  Aagh ja wat kunnen die 15-jarigen toch gemeen zijn tegen elkaar! Ik heb ook best wat kleding van de Action, omdat ik die net leuk vond. Goed gedaan van jou!!

 5. 16 maart 2016 / 09:26

  Amen! Applausje waard! Ik koop ook genoeg dingen bij de Action maar loop ook rond met een Michael Kors tas. So be it. Mooie dingen hoeven niet altijd heel veel geld te kosten. Ik hoop dat je ze een lesje hebt geleerd!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:11

   Juist! Helemaal niks mis mee. Ik hoop inderdaad dat ik ze wat in heb laten zien!

 6. 16 maart 2016 / 11:38

  Geweldig dat je hierop inging! Die meiden van tegenwoordig kunnen zo gemeen zijn tegen elkaar. Er is niks mis met Action kleding en waarschijnlijk kopen ze zelf ook bij Primark wat ongeveer dezelfde prijs heeft haha

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:12

   Ja, alleen dan klinkt Primark natuurlijk weer veel populairder dus dan mag het wel. Duh.
   haha nee, je hebt gelijk en dat is 9 van de 10 keer zeer zeker het geval.

 7. 16 maart 2016 / 11:39

  Oh, ik kan me daar ook erg aan irriteren aan zulke jonge meiden! Maargoed dat je er iets van gezegd had. You go girl!

 8. 16 maart 2016 / 11:53

  Oh mean! Ik zat me gewoon op te vreten terwijl ik dit aan het lezen was. En als ik me zit op te vreten kun je beter in een bunker gaan zitten…oeps. Man man man. Goed dat je hier wat van gezegd hebt! (en stiekem hoop ik dat ze dit artikel ook lezen)

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:13

   Hihi kan je na gaan als je het zelf gehoord had! Was dan maar goed dat we niet samen waren!

 9. 16 maart 2016 / 12:13

  you go girl! goed gedaan! en ik hou van de action, ook zeker met kleding!

 10. 16 maart 2016 / 12:34

  Je hebt helemaal gelijk Rebecca! Wat maakt het ook uit als je iets van de Action hebt? Action heeft tegenwoordig steeds leukere kleding en de make-up producten worden ook steeds meer en beter. Goed geschreven!!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:13

   Juist. Het vestje is net zo goed als 1 van de hm bijvoorbeeld. En soms meer dan de helft goedkoper. Niks mis mee 🙂

 11. 16 maart 2016 / 13:45

  Ugh dat soort meiden zijn gewoon het toppunt van irritatie. Ik zou denk ik ook in discussie zijn gegaan, wat een onzin zeg. Maar ondertussen shoppen ze zeker wel bij Primark waar je soms ook dingen voor 5 euro vind, hypocriet zeg.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:14

   Het mooie was dat ze dus helemaal niet in discussie gingen, anders had ik ze zeker gewezen op hun Primark jassen hihi. Het is inderdaad hypocriet.. Want waarschijnlijk hebben ze heel wat leuke accessoires thuis van de Action.

 12. 16 maart 2016 / 15:04

  Jeetje wat goed dat je er wat van gezegd hebt!! Wel leuk vest hoor! Het maakt niet uit wat je draagt en in welke winkel je het haalt… als je zelf er maar gelukkiger van word! 🙂 Goeie blog!!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:16

   Dat vind ik ook, gewoon dragen wat je mooi vind of het nou van de Action of van een high end merk komt 🙂

 13. 16 maart 2016 / 16:12

  Ik heb dit artikel gewoon echt vol walging zitten lezen. En dan niet om het artikel zelf, maar om die 15 jarige meiden. Pfff, vreselijk. Tegenwoordig zijn al die 15 jarige meiden wel zo. Ik kom ze vaak genoeg tegen. Ze doen vaak alsof ze heel wat beter zijn dan de rest en maken anderen belachelijk. Heb er geen woorden voor. Ik liep vandaag nog bij de Action en ze hebben daar oprecht leuke kleding! So be it als het maar €4,00 kost. Als het leuk én ook nog eens goedkoop is, is dat toch juist beter? In ieder geval, je hebt die koters op hun plekje gezet. Well done!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:17

   Begrijpelijk. Ik zat me ook echt op te vreten toen ze zo aan het praten waren over iedereen die binnen kwam. Het duurde lang voordat ik kalm was en toen pas heb ik er wat van gezegd. Het is zó rot dat ze geen idee hebben wat ze iemand aan kunnen doen.

 14. 16 maart 2016 / 18:01

  You go girl!!! Niks mis met de Action, je moet dragen waar je zelf blij van wordt en niet iedereen heeft veel te besteden. Ik zou er ook wat van gezegd hebben!

 15. 16 maart 2016 / 18:36

  Haha, echt geniaal dat je er ook gewoon wat van gezegd hebt. Stoer! Ben benieuwd of ze vanaf nu een beetje dimmen. Niks mis met Action kleding. Trouwens, verkopen ze dat vest nu nog? Vind hem wel tof eigenlijk haha.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:22

   Ik hoop echt dat ze dat doen en dat ik ze wat heb in laten zien!

 16. 16 maart 2016 / 19:05

  Heel goed Rebecca!! Je draagt toch gewoon dat wat je leuk vindt en wat lekker zit, wat maakt het dan uit wat het kost! Meiden van 15……… De Rebecca-blik zie ik nu precies voor me!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:22

   Hihi ja die blik werkt toch altijd weer heel goed, inderdaad gewoon lekker dragen wat je wilt!

 17. 16 maart 2016 / 19:49

  Wat een onzin inderdaad, als een kledingstuk toch mooi is, who cares de prijs toch! Ik vind het zelf juist leuk om budget met duurdere items te combineren! Goed artikel! X

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:23

   Hihi ja ik vind dat ook super leuk. Nog voordat ik weg ging dacht ik nog aan het feit dat ik een best dure tas had en toch nog gewoon een vest van de Action droeg. Alleen maar leuk!

 18. 16 maart 2016 / 20:01

  Wauw wat een goed artikel! Echt laf van die meiden dat ze iedereen zo lopen te kleineren. Je koopt gewoon wat je leuk en mooi vindt, of het nu van een designer is of een winkel als de Action. Erg goed dat je toch een soort punt hebt gemaakt naar die meiden toe!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:23

   Laf is inderdaad wel het woord voor deze meiden!

 19. 16 maart 2016 / 20:14

  Oh, wat erg dat sommige mensen hier zo veroordelend over kunnen zijn. Tof dat je er iets van hebt gezegd! En de Action heeft vaak gewoon écht leuke kleding! XOXO

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:24

   Ze hebben vaak geen idee wat ze iemand aan doen met zulke nare opmerkingen en vooroordelen. Heel vervelend!

 20. 16 maart 2016 / 20:14

  You made my day! Zoals jij zouden er meer moeten zijn!
  Ikzelf ben 29 jaar en durf op m’n werk aan bepaalde collega’s niet te zeggen dat ik iets draag van Action of Wibra.
  Wat een schande seg dat iemand iets koopt in zo’n goedkope winkels.
  En ja ik koop ook gewoon omdat ik het mooi vind én omdat het niet duur is uiteraard. Want ja ik wil niet veel geld geven aan iets wat ik na enkele keren dragen weer beu ben. Want ja zo ben ik. Ik geef liever m’n geld aan goedkoop maar vele artikelen dan 1 duur.
  Super wat jij gedaan hebt!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:25

   Dankjewel!
   Bij deze, je hoeft je dus echt niet te schamen hoor! De Action (en Wibra) hebben gewoon hele leuke dingen en het kopen van kleding in ‘zulke’ winkels is allang geen taboe meer. Ik geef ook liever weinig geld aan, aan 4 shirtjes dan dat ik 1 hele dure koop.

 21. 16 maart 2016 / 20:15

  oh wat zal dat ander meisje zich goed hebben gevoeld door jou/1

 22. 16 maart 2016 / 20:20

  Top gezegd en gereageerd!! Het maakt toch helemaal niet uit waar iets vandaan komt? Als iets mooi is, dan is het mooi.

 23. 16 maart 2016 / 20:27

  Oh ik weet dat ook nog wel van vroeger, dat er zo’n vreselijk taboe lag op het dragen van spullen die bij een winkel als Wibra of Zeeman vandaan kwamen. En nu denk ik echt waaaarom?

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:26

   Hihi ja, ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vroeger niet eens de Wibra in wilde met mijn moeder hoor. Ik was ontzettend bang dat iemand mij naar binnen zag gaan. Belachelijk ook eigenlijk!

 24. 16 maart 2016 / 21:34

  Meiden van deze leeftijd kunnen erg gemeen zijn en een scherpe tong hebben. Echt vreselijk vind ik d at. Goed dat je ze hebt aangesproken! You go girl 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:28

   Het is inderdaad vaak zo tegen elkaar. Nergens voor nodig!

 25. 16 maart 2016 / 21:58

  Wat moedig van je dat je ze hebt aangesproken, want die meiden hebben geen respect voor mensen! Vreselijk vind ik het, je bent niet minderwaardig omdat je kleding draagt van de Action! Ik heb ook kleding van de Action en ik koop ze ook omdat ik ze leuk vind :).
  X

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:29

   Het respect was inderdaad op dat moment ver te zoeken, erg jammer! Je bent zeker niet minderwaardig met ‘goedkoop’ kleding.

 26. 16 maart 2016 / 22:07

  Wat goed dat je er wat van gezegd hebt. Ik vind het wel erg triest dat iemand voor minderwaardig wordt uitgemaakt door de manier van kleden. En wat natuurlijk nog triester is dat er een opmerking wordt gemaakt over wat iemand zich kan permitteren, ik hoop uit het diepste van mijn hart dat ze er iets van geleerd hebben.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:29

   Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik hoop echt dat ik mijn punt gemaakt heb naar ze en dat ze er iets mee gaan doen. Maar natuurlijk ook als mensen dit lezen dat het ze iets doet. Misschien doen meer mensen het en als ze dit lezen zien ze in dat het niet oké is.

 27. 16 maart 2016 / 22:07

  Wat een nare meiden zeg, bah! Super dat jij er wel iets van gezegd hebt! Er is niets mis met kleding van de Action, als iemand dat leuk of mooi vindt dan is dat gewoon helemaal prima!

 28. 16 maart 2016 / 22:22

  Best erg dat dit nog steeds een punt kan zijn onder jonge mensen. Ik dacht dat we dat tijdperk allang voorbij waren. Vroeger was het een schande om naar de Aldi te gaan winkelen of met een Zeeman tas over straat te lopen, nu toch al lang niet meer. Heel laag van die meisjes, ze klinken als echte aandachttrekkers en pestkopjes. Hopelijk heb je ze inderdaad iets laten inzien maar ik vrees dat ze daarvoor te weinig hersencellen hebben ^^ Echt wel goed dat je er wat van gezegd hebt!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:30

   Inderdaad, een paar jaar geleden was het echt een winkel voor de iets minder rijke mensen en ook ik vertikte het om nar binnen te gaan met mijn moeder, ik schaamde me rot. Nu is het allang niet meer zo en is het inderdaad super vervelend dat dit nog steeds zo gezien word. Althans, door sommige mensen.

 29. 16 maart 2016 / 22:27

  Pffff, alsof alleen merk mooi kan zijn. Echt belachelijk dit en ik kan zulke meiden echt niet uitstaan. Misschien is dat de reden dat ik niet zo sociaal ben. Ik vind het sowieso belachelijk dat je iemand beoordeelt op kleding, want kleding hoeft helemaal niets te zeggen. Ik vind het super knap van je hoe je die meiden heb aangesproken en ze waarschijnlijk en hopelijk aan het denken heeft gezet.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:31

   Beoordeeld worden op kleding kan ik inderdaad al niet begrijpen en dan al helemaal wanneer je kleding ‘goedkoop’ is. Alsof je dan gelijk minder bent..

 30. 16 maart 2016 / 22:31

  Wat een nare reactie van die meiden zeg, bah. Druipt van de onzekerheid over hun eigen voorkomen. Goed dat je er wat van hebt gezegd. Mooi punt gemaakt, lijkt me.
  Ik vind trouwens wel dat we niet alle 15-jarige meiden over één kam kunnen scheren. Doe jij ook niet hoor, in dit artikel, maar in de reacties lees ik her en der wat. Ik ken namelijk ook genoeg lieve positieve en zorgzame meiden die dit gedrag net zo goed afkeuren als jou en mij ;-)!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:44

   Nee, het is zeker niet zo dat alle 15-jarige zo zijn hoor! Er lopen genoeg rond die inderdaad gewoon lief en zorgzaam zijn!

 31. 16 maart 2016 / 22:55

  Yeah, zo is dat! Goed dat je er wat van hebt gezegd ennuhhh, toffe combi: iets ‘duurs’ en iets ‘goedkoops’. Hou ik ook wel van ???

 32. 16 maart 2016 / 23:14

  Ik ga je artikel bewaren! Voor als mijn dochter straks puber is! Ijzersterk!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:43

   Hihi leuk om te lezen! Hoop dat het artikel tegen die tijd helpt!

 33. 16 maart 2016 / 23:37

  Pubermeiden kunnen zo ontzettene gemeen zijn 🙁 En jammer genoeg zijn dat kritieken die blijven hangen ;(
  Een tweetal jaar geleden was ik eens in mijn eentje aan het shoppen en naar skinny jeans aan het kijken. Vonden 2 meiden van ongeveer 15 of 16 jaar dat ze daar commentaar moesten op leveren (er was niemand anders dan wij in de winkel dus de commentaar was echt voor mij). Ze riepen voor de hele winkel dat meisjes met zo een figuur echt niet zo’n broeken moesten dragen en giechelden er op los (effe ter info: ik had op dat moment een maatje 34-36). Gelukkig stond ik toen al wat sterker in mijn schoenen en heb ik hen van repliek gediend. Maar als je zelf nog een onzekere puber bent dan is het heel moeilijk om hier op te reageren.
  Goed dat je hen een wake-up call hebt gegeven!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:43

   Ah bah, wat naar om te lezen. Goed dat het jou niet zo veel deed, maar er zijn ontzettend veel mensen die niet zo een dikke huid hebben en het blijft ze dan erg lang achtervolgen. Vervelend dat mensen die dat zeggen vaak geen idee hebben wat het met de ander doet.

 34. Merlin
  17 maart 2016 / 06:49

  Goh wat een rare meiden, zo even allerlei dingen naar een ander lopen schreeuwen. Goed dat je er wat van hebt gezegt. Powervrouw!

 35. 17 maart 2016 / 08:32

  Wauw, super geschreven ook Rebecca! Ik herken dit totaal en het is zo niet terecht dat dit gebeurt! Action heeft inderdaad super leuke dingen. Ik heb zelfs eens een vest gehad van de action, alleen had mijn moeder in die tijd andere knoppen er op gezet omdat ze niet goed waren. Op school (in die tijd ) kwam een meisje naar mij toe en zei; die is mooi? Zeker van de h&m? Ik antw me dankje! En dacht je moest eens weten haha

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:41

   Voortaan dus gewoon lekker zeggen dat het van de Action komt! Laat het ze maar gewoon weten hihi.

 36. 17 maart 2016 / 08:33

  Wat een toffe actie, het meisje zal je dankbaar zijn! Je hebt gelijk: als iets leuk is, dan maakt het niet uit 2aar het vandaan komt. Ik heb twee truien van Zeeman. Daarbij moet ik eerlijk bekennen dat ik daar vroeger weigerde naar binnen te gaan, maar hee: dat heb ik ruimschoots goedgemaakt 🙂

  -X- Max

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:41

   Hihi dit had ik ook hoor. Ik bleef altijd graag buiten wachten wanneer mijn moeder naar de Wibra ging. Ik was veel te bang dat iemand me naar binnen zag gaan. Maar, altijd als ik kinderbijslag had ging ik toch stiekem graag daar heen. Daar waar mijn zus 1 broek en 2 shirts had, had ik 2 tassen vol!

 37. 17 maart 2016 / 10:30

  Gelijk heb je! Ik draag ook echt kleding dat ik leuk vind, of dat nou van een goedkope winkel is of van een duur merk. Als je er blij mee bent, dan staat het je ook mooi. Ik kocht laatst een sport BH bij de Action, terwijl ik eigenlijk het liefst de grijze versie van Calvin Klein wilde hebben, maar geloof me die sport BH zit al zo lekker dat ik die van Calvin Klein inmiddels bijna ben vergeten. x

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:39

   Zie! En wie weet had die van CK helemaal niet lekker gezeten!

 38. 17 maart 2016 / 11:36

  Goed geschreven! Wat ontzettend naar van die meiden, zeg. Ik heb vroeger ook wel vaker wat bij de Action gekocht en was daar totaal niet verlegen om, mijn vriendinnen vonden het juist cool dat ik iets goedkoops ‘gescoord’ had, als het ware.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:39

   Haha dat heb ik dus ook, het is een soort van yes momentje wanneer een kleding stuk van 4 euro zo een goeie aankoop is geweest. Als je er dan complimenten over krijgt is het helemaal af hihi

 39. 17 maart 2016 / 12:53

  Geweldig artikel zeg! Stomme huppeltrutjes met dat uitlachen van andere mensen, wedden dat ze stiekem ook een hoop Action dingen thuis hebben hangen?!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:38

   Dat is precies hetzelfde wat ik dacht! Of is dat ook allemaal van Riviera Maison?

 40. 17 maart 2016 / 13:52

  Het is jammer dat mensen nog steeds vooroordelen met de prijs en de merk naam. Goed van je met je actie! Ik zie zo’n opmerking ook vaker als ik Action make-up review tegenkom of zelf schrijf. De comment dat dit product is niks geeft maar wat dure merken. Gelukkig denkt niet iedereen er zo over. Het zegt meer over dit persoon dan vooroordelen dat het merk het zelf, vind ik.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:37

   Het is inderdaad vaak zo dat mensen liever een duur merk hebben. Maar vaak is dat echt alleen de naam. Ik durf te wedden als ze een lipstick van Action in een MAC huls doen, het ineens een perfecte lipstick is, volgens vele dan.

 41. 17 maart 2016 / 16:40

  Geweldig artikel! Ik kan me best herkennen. Ik ben ook 15 en heb een bijbaantje, maar ook ik me geen dure spullen veroorloven. Prima, vind ik. Als dat meisje dat vest leuk vindt is het prima toch? Het maakt inderdaad niets uit waar het vandaan komt, zolang je je maar lekker voelt in die leuke outfit toch? Toen ik jonger was (niet al te lang geleden, aangezien ik pas 15 jaartjes op deze bol rondloop) is dat het niet uit maakt hoe je eruit ziet, zolang je je er maar lekker in voelt (dus ook een shirt of vest van de Action) het prima is! Want niet iedereen is een Multimiljonair!

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:36

   Kijk, dat is een gezonde mindset hihi. Helemaal gelijk heb je, het is prima als je ‘goedkopere’ kleding draagt!

 42. 17 maart 2016 / 19:23

  Mooi gereageerd! Ik draag ook dingen van de Action, als je het goed combineert ziet niemand het hoor! Ik vindt dat Action steeds leukere dingen verkoopt qua fashion artikelen!:-)

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:35

   Het is inderdaad helemaal niet te zien dat het van de Action komt. Een paar leuke andere items erbij en klaar ben je!

 43. 17 maart 2016 / 21:58

  Echt een tof gereageerd, en zoals altijd ; leuk geschreven!

 44. 18 maart 2016 / 17:40

  Slaat ook weer helemaal nergens om vooroordelen te hebben vanwege de winkel waar hun kleding vandaan komt..

 45. 19 maart 2016 / 11:19

  Mooi gesproken!!! Mijn complimenten!! Had het je niet kunnen verbeteren!!! Erger me ook suf aan zulke dingen!!

 46. 19 maart 2016 / 12:23

  Verschrikkelijk zulke mensen. En als je niets te besteden hebt, is dat zo raar? Ben je dan anders? Of ben je dan minder dan een ander? Sommige mensen hebben het hoog in hun bol en dat vind ik echt tenenkrommend. Ik koop ook kleding bij Action als ik iets leuks zie. Waarom? Het is goedkoop en leuk. Laatst kocht ik drie truien bij Zeeman, goedkoop én leuk. Je bent dan echt niet minder. Ik betaal liever niet voor een duur merk alleen voor het merk.

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:34

   Voor die drie truien bij de Zeeman kon je waarschijnlijk voor het zelfde geld nergens anders drie truien krijgen. Als je aan iemand zou vragen waar het vandaan komt, zegt waarschijnlijk ook niemand oh duidelijk Zeeman..

 47. 20 maart 2016 / 14:27

  Wat goed dat jij hier over schrijft. Iedereen koopt toch wat hij zelf wil. Tieners denken helaas een beetje anders. Sommige toch.

 48. 20 maart 2016 / 17:54

  Ik geef je groot gelijk! Ik loop er zelf ook mee rond en wat maakt het toch uit! Als je er een beetje de leuke kledingstukken uitzoekt, dan is er ook helemaal niks mee. Leuke sjaal of andere accessoires erbij en je bent ready to go!

 49. 20 maart 2016 / 18:04

  Echt top van je dat je er wat over heb gezegd! Had ik ook gedaan, zulke meiden zijn echt het ergst. -x-

 50. 20 maart 2016 / 23:26

  Hartstikke goed! Ik vind veel meiden van vandaag de dag best wel verwaand. Je kunt ten eerste niet bij een ander in de portemonnee kijken en daarnaast is het ook zo naar hoe neerbuigend anderen kunnen doen. Het heeft toch helemaal niet nodig om elkaar af te kraken om dit soort dingen? Gelukkig heb jij er wat van gezegd. Topper! XX

  • Rebecca
   Auteur
   21 maart 2016 / 17:32

   Nee, en dan nog als je bij iemand in de portemonnee kon kijken, mag die gene alsnog dragen wat hij/zij wilt. We mogen dragen wat we willen! 🙂

 51. 22 maart 2016 / 21:26

  Het zijn meiden van mijn leeftijd maar ik schaam me soms zo voor bitches van mijn leeftijd. Zoals jij al zei, draag wat je mooi vind en wat boeit het als het dan ergens anders vandaan komt dan een luxe winkel. Heel veel mensen (jongere maar ook zeker ouderen) hebben zovaak wat te zeiken over de andere. Zoo vervelend! Goede actie, ik zou er ook wat van zeggen. Kan me nooit inhouden tegen dat soort mensen haha.

 52. 23 maart 2016 / 15:42

  Vind t echt top dat je voor dat meisje opkwam, je hebt helemaal gelijk, weg met die pestkoppen! Action heeft zat leuke dingen. En dat haar ouders misschien niet veel geld hebben kan dat arme kind ook niks aandoen, ze zouden dr juist moeten helpen niet afkatten! Vond je post heel leuk geschreven!

 53. Dewi
  24 maart 2016 / 12:28

  De reacties liegen er niet om, Rebecca. De daad die jij hebt verricht is erg goed en zouden veel meer mensen moeten doen. Ik zat dit artikel echt met een soort gruwel te lezen en ben blij dat ik er niet bij was. Of nouja, ik zou er dus eigenlijk niks van durven te zeggen. Heel slecht maar daar moet ik echt nog even aan werken. In iedergeval heb jij het wel gedaan en hoop ik dat het meisje zich niet al te slecht heeft gevoeld.

 54. 28 mei 2016 / 01:33

  Pff, ik kan me zo ergeren aan mensen die overal een punt van maken. Waar bemoei je je toch mee, ga lekker van je broodje genieten en laat anderen in hun waarde. Ik vind het goed dat je er iets van gezegd hebt! Xx

 55. 20 december 2016 / 21:32

  Super goed van je dat je er wat van hebt gezegd! Zo jammer dat sommigen zo’n beetje overal kritiek op hebben. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video