Een hele mooie dag | Scheveningen & eerste pakketje!

Een hele mooie dag | Dagje Scheveningen

Mijn vakantie is nu al een tijdje aan de gang. Toch kan ik het niet helemaal vakantie noemen. Mijn vriend en ik zijn pas verhuist en er is nog ontzettend veel te doen. Daarbij komt ook dat ik geopereerd ben en ik zes weken rustig aan moet doen. Ondanks dat we nu ineens een stuk meer op ons centen moeten letten, hadden we toch erg zin om van het zonnetje te genieten. We hadden gehoord dat het de laatste zomer dag was & daarom besloten we alles te laten voor wat het was en gezellig samen op pad te gaan.

In de ochtend moesten wij al om half zeven de deur uit. Ik moest om half acht in Hilversum zijn voor een litteken controle, daarna had ik fysio. Alles was goedgekeurd en zo begon de dag al goed! Gelukkig maar, want je wekker om zes uur in je vakantie is natuurlijk nooit leuk.

mooi1

Eenmaal thuis hadden we nog geen plannen. Mitchell ging de laatste muren in ons huis verven en ik besloot wat te gaan rommelen in de keuken. Er moest toch een manier zijn om alles mooi neer te zetten.. Terwijl ik op de achtergrond vlogs aan had gezet van vloggloss werd de keuken steeds netter. Ik ben natuurlijk een beetje beperkt in wat ik mag en kan, dus het duurde wel een tijdje. Voor nu ben ik tevreden over de keuken, maar dat is bij mij zo weer anders.

sacha shoes pakketje

Tijdens het opruimen ging de deurbel. Het was een pakketje van Sacha met schoenen die ik uit mocht kiezen op de webshop. Ergens vond ik het heel bijzonder, dit was namelijk mijn eerste pakketje in mijn nieuwe huis. Misschien is dat gek, maar ik vond het stiekem erg leuk. Meer over deze schoenen zien jullie uiteraard nog voorbij komen in een ander artikel! Kun je raden wat ik heb besteld? Hint: een echte fall-musthave!

gezonde kalkoen wrap

Rond elf uur hadden we beide ontzettende trek. We kwamen er achter dat we nog helemaal niet hadden ontbeten -op een plak ontbijtkoek na-. Heel slecht natuurlijk, maar des te meer reden voor een goed vullende lunch. Ik maakte wraps met pesto, sla, kalkoen en ei. Heel lekker en goed vullend!

dagje Scheveningen

Rond een uur of één besloten we dat het wel erg zonde was dat we al die tijd binnen waren. We zijn al anderhalve week verder in ons vakantie maar we zijn amper buiten geweest. Zonder echt veel te overleggen besloten we naar Scheveningen te gaan. Lekker spontaan, maar een uitstekende keuze. We hadden gehoord dat dit de laatste dag was waarin het écht lekker was dus het feit dat we ruim anderhalf uur moesten rijden was het helemaal waard. We liepen wat over de pier en over de boulevard en uiteindelijk gingen we naar een leuke strandtent.

peukie beach club

Eigenlijk wilde we alleen wat drinken, maar na een super lekkere peach bellini kregen we toch wel weer trek. De menu kaart had te veel lekkere dingen er op staan dat we het niet konden laten. Ik bestelde een Mexican burger en Mitchell ging voor de spareribs. We namen nog één drankje en het was super gezellig. We zaten bij Peukie Beachclub en dat is zeker een aanrader als je een gezellige middag wilt met lekker eten. Hierna liepen we nog wat rond en besloten rond 7 uur weer naar huis te gaan. Het was kort maar krachtig, ik had namelijk net iets te veel last van mijn littekens dus naar huis gaan was het beste om te doen.

jack daniels honey

Eenmaal thuis keken we nog een paar (4) afleveringen van ons favoriete serie. De afgelopen dagen hebben we heel wat series bekeken, die allemaal helaas maar één seizoen hadden. Deze avond keken we Between, die nu ook alweer afgelopen is. Zo sloten we ons gezellige dag af. Achteraf was ik erg blij dat we zijn gegaan en hebben we echt genoten van het zonnetje. Zou het nu echt afgelopen zijn met het mooie weer?

Liefs,
Rebecca

27 Reacties

 1. 21 september 2016 / 08:02

  Heerlijk!! Ik ben benieuwd naar je nieuwe schoenen!!

 2. 21 september 2016 / 08:08

  Gezellig zo’n ‘van alles en nog wat dagje’. Snap wel dat het bjizonder is, je eerste pakketje op je nieuwe adres. Ben heel benieuwd wat daar in zit hihi 😉

 3. 21 september 2016 / 08:45

  Wat een leuk verslag, het is altijd heerlijk om zo’n stranddagje te doen! En ik ben zo jaloers op jullie mooie eigen plekje hihi!

  • Rebecca
   Auteur
   22 september 2016 / 11:15

   Ja was echt een heel goed besluit dat we waren gegaan!

 4. 21 september 2016 / 09:21

  Wat onwijs gezellig lieverd. Fijn dat jullie nog even de deur uit konden! Ik ben benieuwd wat er in je pakketje zit trouwens, ik denk namelijk laarzen!

 5. 21 september 2016 / 09:58

  Ooh dat lijkt mij ook speciaal hoor! Het eerste pakketje in je nieuwe huis. Ook leuk dat het dan meteen schoenen van Sacha zijn, haha. Mijn vriend en ik zijn ook van plan om binnenkort te gaan samenwonen!

  • Rebecca
   Auteur
   22 september 2016 / 11:16

   Dat was inderdaad een nog leuker aspect, dat het dan ook nog eens schoenen waren! Oh succes! Ik verhuis niet graag nog een keer.

 6. 21 september 2016 / 10:14

  Top dat je nog zo hebt genoten van de laatste echte zonnestralen! Ik ben heel benieuwd naar de schoenen.
  XO, Kelsey

 7. 21 september 2016 / 11:20

  Leuke foto’s, ziet er uit als een heerlijke dag en dat eten.. Jammie!

 8. 21 september 2016 / 13:36

  Kan me voorstellen dat je het leuk vind dat je in je nieuwe huis je eerste pakketje ontvangt 🙂

 9. 21 september 2016 / 20:22

  Wat een mooie foto’s!! Ziet er erg goed uit al dat lekkere eten <3

 10. 21 september 2016 / 21:16

  Gezellig zo! Klinkt als een heerlijke dagje!

 11. 21 september 2016 / 22:51

  Wat een leuke foto’s! En dat eten… jum! Ik ben benieuwd naar de schoenen 🙂

 12. 22 september 2016 / 00:11

  Leuke post! Gaat snel met jullie huisje 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   22 september 2016 / 11:16

   Gaat zeker snel! Al kan het voor je idee altijd sneller hihi

 13. 22 september 2016 / 18:52

  Ziet eruit als een heerlijk dagje! Ik krijg wel trek als ik die burgers zie, hihi. Ik ben zo benieuwd naar je nieuwe schoenen!

 14. 22 september 2016 / 22:26

  Wat een prachtige foto die eerste! Heerlijk hoor zo’n dagje Scheveningen. Het eten ziet er ook echt te lekker uit hahaha!

  Love,
  Dascha

 15. 23 september 2016 / 22:34

  Klinkt alsof jullie een lekkere dag hebben gehad. Die burger ziet er goed uitzeg! Ik ben benieuwd naar de schoenen:) xx Laura

 16. 24 september 2016 / 08:04

  Leuk! Ik vind Schevenigen zo fijn 🙂 Mag ik vragen waar je te leuke tafeltjes vandaan komen?

  • Rebecca
   Auteur
   24 september 2016 / 18:26

   Dankjewel.
   Die komen allemaal van de Kwantum 🙂

 17. 25 september 2016 / 02:04

  Leuk! Die burger ziet er zoo lekker uit! En stiekem ben ik ook wel benieuwd naar wat voor schoenen er in het pakje zitten, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video