Hello Kitty facemask, Primark & sneak peak nieuwe bank! | VLOG #8

Hello Kitty facemask, shoppen bij Primark & sneak peak nieuwe bank! | VLOG #8

In deze vlog neem ik jullie mee in een heel chaotisch dagje in mijn leven. Mijn dag startte heerlijk ontspannen met een Hello Kitty gezichtsmasker, die te cute is! Van een vriendin had ik gehoord dat de rosé gouden hangers weer bij Primark waren. Omdat ik daar al erg lang naar opzoek was, ging ik samen met Dieuw richting Almere. Sleutels kwijt, samen onder een mini paraplu én geen saldo tijdens het afrekenen.. Het kan allemaal als wij met z’n tweetjes op pad gaan.

Hello Kitty face mask Primark 2016 vlog

Vlog;

Ik hoop dat jullie de video weer leuk vonden om te zien. Natuurlijk liet ik nog niet veel van de bank zien, aangezien ik het leuker vind als niemand nog weet hoe ons huisje er uit komt te zien. Mocht je ooit in Lelystad zijn en ‘even snel’ ergens wilt eten. Ga dan vooral naar Anytime (zuiderpoort 37) en bestel daar de burger met kipfilet. HE-MEL! Mocht je nog niet op bij geabonneerd zijn, doe dat dan snel, zo mis je geen één video. Abonneren kun je hier doen. Als we eenmaal in ons huisje zijn ingetrokken hoop ik een hele leuke DIY te kunnen doen met de kledinghangers van de Primark!

Liefs,
Rebecca

 

4 Reacties

 1. 18 augustus 2016 / 08:19

  Bij het zien van je ochtendritueel word ik zelfs helemaal ontspannen van! Gezellig dagje hebben jullie gehad en die bank, top!!

 2. Dieuwertje
  18 augustus 2016 / 10:50

  Still waiting for the salary !!!
  Leuke vlog en grappig hoe je neefje je stoort op de bank :p

 3. 18 augustus 2016 / 19:35

  Weer niks voor mij gekocht?? Hahahaha! Als het maar gezellig was!

 4. 2 september 2016 / 16:12

  Je vlogs zijn altijd een feestje om te kijken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video