Bij deze dingen heb ik hulp nodig met kiezen!

shoe1

Hoe meer ik mijn geld moet bewaren voor mijn eigen huisje, hoe meer ik leuke spullen zie. Normaal ben ik helemaal niet zo van het shoppen, maar de laatste tijd is het echt niet meer leuk. Ik zie zo ontzettend veel spulletjes die ik wil hebben -niet eens allemaal op interieur gebied- dat ik mezelf soms bijna niet in bedwang heb.. Sommige dingen heb je niet echt nodig, maar wil je gewoon zo graag hebben dat je allerlei smoesjes voor jezelf gaat bedenken om het toch te mogen kopen.

shoesnuSchoenen!

Sinds een kleine paar maanden lijkt het wel of ik een kleine schoenverslaving op heb gedaan. Ik heb drie paar nieuwe schoenen in een hele korte tijd gekocht, waaronder nieuwe Nikes. Voorheen had ik niet zo veel met schoenen, maar de laatste periode zie ik zo ontzettend veel leuks. Voor sneakers ben ik nu geslaagd, althans dat hoop ik want ze moeten nog binnenkomen. Nu ‘moet’ ik nog leuke, zwarte enkellaarsjes vinden die overal bij passen. Deze twee komen van Sacha maar aangezien twee paar iets te gek wordt, moet ik kiezen. Ze hebben er echt té veel leuke schoenen en ja, ik heb het écht nodig. Want zwarte enkellaarsjes moet iedereen in haar schoenencollectie hebben! Am I right?

my jewellery suede

Nog meer suéde jurkjes?

In een artikel van een tijdje terug vertelde ik al over mijn suède jurkjes verslaving. Die verslaving was bijna over, tot dat ik kennis maakte met de nieuwe kleuren. Via My Jewellery zag ik drie nieuwe kleurtjes, die ik nog niet ergens anders had gezien. Aangezien ik binnenkort weer een bruiloft heb, heb ik ook dit écht nodig. Het model staat goed bij mijn figuur én via acties.nl vond ik een kortingscode voor gratis verzending. Scheelt weer geld en volgens ons vrouwenlogica bespaar je dus eigenlijk! Woehoe!

hanglamp rose goud

Lampen en nog meer lampen.

Wist je dat er echt té veel leuke lampen zijn? Zelf had ik er eigenlijk nooit bij stil gestaan want een lamp boeide me niet echt. Als het maar een beetje gezellig licht was en geen felle tl-verlichting vond ik het al gauw prima. Toch is het nu langzaam aan tijd om aan lampen te denken en vind ik er echt te veel leuk. Boven de eettafel willen we het liefst een rosé/koper kleurige hanglamp. Deze twee lampen spoken al een paar dagen door mijn hoofd en ik denk dat het er één van deze wordt. Maar welke…. Sowieso willen we de overige lampen pas kopen wanneer alles klaar is, aangezien we dan pas kunnen zien hoe alles echt staat.

Al met al is het voor een goed doel om even -tijdelijk- minder geld uit te geven. Deze items mag ik nog wel halen, maar daarna moet ik mijn prioriteiten toch echt ergens anders gaan leggen. Help je me alsjeblieft met kiezen?

Liefs,
Rebecca

9 Reacties

 1. 15 augustus 2016 / 09:15

  Die lampen zijn echt geweldig! Mag ik vragen waar die vandaan komen? Wij zijn precies op zoek naar dit soort lampen :). En die Sacha laarsjes zijn ook echt super, ik zou voor het linker paar gaan.

 2. 15 augustus 2016 / 09:52

  Herkenbaar! Ik probeer ook altijd smoesjes te verzinnen zodat ik het toch kan kopen.
  Liefs,
  Elles

 3. 15 augustus 2016 / 11:12

  Dit is zo herkenbaar! En als ik dan besloten heb dat ik wel uitgebreid wil gaan shoppen, dan kan ik niets vinden. Ik vind de jurkjes allemaal tof, vooral die groene. En die lampen zijn ook heel gaaf, ik zou voor de linker gaan.

 4. 15 augustus 2016 / 11:49

  Ik ken je gevoel meis. Het is lastig! Ik ben nu aan het sparen voor mijn uitzet maar alles is leuk inderdaad. Ik vind de linker schoenen het leukst, de grijze jurk én linker lamp haha. Helpt dat je een beetje?! Haha.

 5. Martine
  15 augustus 2016 / 20:17

  Dat gevoel is heel herkenbaar! Altijd alsnike en maand krap zit zie ik super veel, en als je dan gaat shoppen weer niks 🙁
  Ik vind de rechter laarsjes en de linker lamp leuker, de jurkjes zijn allemaal leuk, vooral de rode is gaaf!

 6. 16 augustus 2016 / 14:26

  Lastig is dat altijd, ik ben hier ook heel slecht in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video