Eindelijk weer eens sporten! | VLOG #7

Eindelijk weer eens sporten! | VLOG #7

Oh nooo, nog een vlog!? Ja echt! Guys, ik denk dat ik echt de smaak heb te pakken want ik vind het echt leuk nu! Het liefst pak ik overal mijn camera bij en elk moment van mijn vrije tijd wil ik alles filmen. Het is gewoon zo leuk! In deze vlog ging ik eindelijk weer sporten na twee weken niks te hebben gedaan. Dit kwam onder andere door mijn pijn, waar ik in de video ook het één en ander over vertel. Ook had ik een heel serieus gesprek met mijn nichtje van 10 maanden <3

Vlog;

Als je hier klikt, ga je direct naar mijn youtube kanaal. Daar kun je abonneren op mijn kanaal en daarmee maak je mij heel blij. Bedankt weer voor het kijken naar mijn nieuwe vlog. Ik hoop dat jullie het niet te ééntonig vinden worden. Als dit wel het geval is dan hoor ik het graag.

Liefs,
Rebecca

3 Reacties

  1. 14 augustus 2016 / 19:50

    Een leuke vlog ! Ik vind het ook fijn dat je korte stukjes laat zien en niet zoals sommige andere vloggers ellenlang over hetzelfde onderwerp doorgaan. Mooie lipstick heb je ook op trouwens.
    Normaal kijk ik nooit vlogs ook eigenlijk, alleen die van kelly caresse dus dat is positief 🙂

  2. Tamara
    14 augustus 2016 / 20:01

    Whahaha wat een onwijs leuk filmpje wederom lady…. indd mooie lipstick… vond ik ook. Weltrusten of Goedemorgen hahaha.. Kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video