Ik ben beroofd! | VLOG #6

Beroofd Apenheul ApeldoornZondag zeven augustus gingen we dan eindelijk naar de Apenheul. In deze vlog hadden we de planning om te gaan maar helaas werkte het weer niet echt mee. Gelukkig beloofde deze dag mooi te worden en zo vertrokken we, na wat auto problemen, richting Apeldoorn! Vlak voor sluit werd ik beroofd, maar gelukkig staat de dader goed op beeld en word er nader onderzoek gedaan.

hotspot tip spicebrushHotspot tip!

Via mijn instagram (volg jij mijn nieuwe al?) vroeg ik om goeie restaurants in Apeldoorn. Al snel kregen we de tip om naar Spicebrush te gaan en we zijn blij dat we zijn gegaan. Je krijgt daar een normale menu kaart voor je maar in plaatst van één gerecht, kies je er drie. Zowel als voor, hoofd en nagerecht. Je gerechten krijg je dan op één bord, maar dan in een kleiner formaat. Handig als je net als ik bent en vaak niet kan kiezen. Het eten was heerlijk en het restaurant zag er ook nog eens erg mooi uit. Ik kreeg het restaurant als tip en bij deze geef ik jullie deze ook als tip!

Heel erg bedankt weer voor het kijken naar mijn nieuwe vlog, ik begin het echt steeds leuker te vinden! Mocht je nog niet op bij geabonneerd zijn, dan kan dat door hier te klikken. Binnenkort ga ik ook een leuke giveaway doen op youtube en zo weet je zeker dat je deze niet mist!

Liefs,
Rebecca

6 Reacties

 1. dieuw
  10 augustus 2016 / 08:15

  stelletje apen!

 2. 10 augustus 2016 / 18:34

  Jeetje, zelfs ik schrok toen je je vriend liet schrikken haha!

 3. 10 augustus 2016 / 20:52

  Hahah wat een leuke vlog. Wat een apenstreek, geniaal dat je het gefilmd heb.

 4. Rianne
  11 augustus 2016 / 00:08

  Super leuk filmpje

 5. 11 augustus 2016 / 20:14

  Super leuke vlog. Ik ben je direct overal gaan volgen heel leuk 🙂

  Liefs, Sam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video