Wij zijn 1 jaar samen | Overnachting in Utrecht! | VLOG #3

vlog3

Als je mijn vriendinnen vraagt of ze het aan hadden zien komen dat ik ooit met iemand een relatie zou hebben, dan roepen ze allemaal nee. Het is niet dat ik een anti-relatie persoon was, maar het trok me gewoon nooit aan om een relatie aan te gaan.. Al helemaal niet met iemand die ik al bijna 9 jaar ken. Toch is het gebeurd en vierde we maandag 20 juni dat we samen een jaar verder zijn! We besloten een hotel te boeken in Utrecht, waar we het super gezellig hebben gehad. Ondanks dat het niet liep zoals gepland -like always- was het een geslaagd weekend.

Hopelijk vonden jullie het weer een leuke video om naar te kijken en vinden jullie het niet vervelend dat er tegenwoordig bijna alleen maar vlogs komen. Ik beloof dat ik snel weer tijd heb voor blog artikels! Abonneren kun je hier doen!

Liefs,
Rebecca

11 Reacties

 1. Dieuw
  25 juni 2016 / 10:11

  Gefeliciteerd jullie 2! Zag er lekker en gezellig uit ! Op naar de 10jaar

 2. 27 juni 2016 / 23:15

  Gefeliciteerd! 😀 Leuk filmpje en je vriend is echt grappig. Ik ga mijn vriend denk ik ook eens filmend wakker maken 😛

 3. Tamara
  28 juni 2016 / 07:42

  Hahahaha super leuk filmpje van jullie 2tjes samen! En nog gefeliciteerd met jullie jaartje samen zijn. Op naar nog vele jaren en happy moments!!! X Tamara

 4. 29 juni 2016 / 10:28

  Gefeliciteerd met jullie jubileum <3 Super leuke dat jullie een nachtje in Utrecht verbleven. Het eten bij Broadway ziet er te lekker uit, daar wil ik ook eens samen met mijn vriend eten. En balen dat jullie maandag zulk vies weer hadden, ik word daar ook altijd zo verdrietig van, gelukkig hebben jullie nog kunnen genieten van een fijn dagje Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video