Een heerlijke vrije dag! | VLOG#4

vlog5Hi! Het is weekend en dat betekend dat er weer een nieuwe video is! Ik moet nog even kijken of mijn upload dag vrijdag of zaterdag word, dat is nog even een kwestie van kijken wat beter werkt. In deze vlog neem ik jullie mee in mijn vrije dag, waarin ik weer eens een poging waag om aan mijn blog te werken en daarna het bos in ga met mijn hondje.

Ondanks dat de video best wel aan de korte kant is, hoop ik dat jullie het wel weer leuk vonden om naar te kijken! Het is even wennen om te filmen wanneer je op een dag niet heel veel mee maakt, omdat het al gauw eentonig word. Mocht je nog een tip voor mij hebben of eventuele opmerkingen, dan hoor ik het natuurlijk graag! Als je mij blij wilt maken, dan kun je je hier abonneren op mijn kanaal & een reactie vind ik natuurlijk altijd leuk!

Liefs,
Rebecca

5 Reacties

 1. Rianne
  9 juli 2016 / 09:36

  Nina wint de strijd van wie is er leuker hahahaha super leuk gedaan weer

 2. 9 juli 2016 / 20:32

  Ik geniet toch altijd weer van jouw vlogs, je doet het erg leuk!!

 3. 10 juli 2016 / 00:35

  Leuk filmpje weer!! Eigenwijze Nina! Beetje jammer dat we de bank niet hebben gezien! Hahaha.

 4. Dieuw
  11 juli 2016 / 13:34

  Nina for president !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video