What’s on my mind #2 | Niet meer bloggen & uit huis!?

What's on my mind?Ik zal gelijk maar even beginnen met het uitleggen van mijn titel en dan voornamelijk het stukje ‘niet meer bloggen’. Bij deze kan ik zeggen, het is niet wat je denkt. Voorlopig zal ik nog lang niet stoppen met bloggen en dat heeft meerdere factoren, daarover later meer. Verder wil ik gewoon weer even lekker kletsen en had ik erg zin om een artikel te schrijven, dus wat beter dan mijn rubriek ‘what’s on my mind’ te gebruiken?

Ik heb er geen zin meer in.

OkΓ©, eerlijk is eerlijk .. ik heb de laatste tijd echt geen zin gehad om artikels te schrijven en om foto’s te maken. Zowel mijn blog als mijn instagram stond stil en ergens vond ik dat helemaal niet erg. Natuurlijk is het vervelend als je bezoekersaantallen op je blog shockerend laag zijn, maar het deed me even vrij weinig. Zoals iedereen inmiddels wel weet heb ik een nieuwe baan, waar ik sinds kort ook de rol van supervisor aangeboden heb gekregen. Deze kans grijp ik natuurlijk aan, alleen is het wel zo dat er even onwijs veel op mijn bordje komt. Het bloggen moest ik daarom links laten liggen en hoe langer ik dat deed, hoe minder zin ik er in kreeg om het weer op te pakken. Toch is er wel een lichtpuntje…

current desk situation

Samenwerkingen en schuldgevoelens.

Ik kreeg een mailtje over een samenwerking en voor het eerst sinds tijden bedankte ik het bedrijf en gaf aan datΒ ik tijdelijk even niet meer blog en het dan niet eerlijk zou zijn om mij alsnog wat toe te sturen. Het bedrijf waardeerde mijn eerlijkheid en wie weet dat wij in de toekomst nog samen zouden werken. Al snel daarna volgde er nog een mailtje met een uitnodiging voor een openingsborrel. Omdat dit mij heel gezellig leek ben ik daar wel heen gegaan en heb ik een super gezellige avond gehad. Ik kreeg een goodiebox mee en de samenwerkingen die hierna volgde greep ik allemaal aan. Al snel had ik een bak vol met items die ik nog moest reviewen maar hier simpelweg geen zin in had, noem het gerust een luxeprobleem. Mijn mailbox verwaarloosde ik compleet en na een maand had ik nog steeds niks met de items gedaan. Vandaag, donderdag 7 juli ben ik weer een beetje begonnen en voel ik me ontzettend schuldig tegenover alle bedrijven die ik zo lang heb laten wachten. Het is ontzettend onprofessioneel en hoop dat ik het snel met iedereen goed maak. Dit mag niet meer gebeuren en is echt wel een leer momentje geweest voor mijzelf.

Motivatie!

Toch geven al die samenwerkingen mij onwijs veel motivatie om door te gaan en het plezier weer terug vinden van artikels maken, al heb ik nu best moeite met verwoorden wat ik wil zeggen.. Zelfs nu dat ik niks meer post hebben bedrijven nog steeds interesse in mij en mijn blog. Dat, samen in combinatie van mailtjes, reacties en instagram berichtjes van jullie doet mij zo goed dat ik weet dat ik eigenlijk helemaal niet wil stoppen en dat ik het stiekem toch wel mis.

Niet meer bloggen & uit huis?

De laatste tijd droom ik steeds vaker weg bij het idee dat ik toch anytime soon wel op mijzelf wil wonen, de tijd is er nou eenmaal voor. Hier en daar koop ik kleine losse dingen die ik nodig heb, van (wok)pannen tot aan badmatten en scherpe mesjes. De tassen stapelen zich op en zelfs in mijn auto liggen al spullen voor als ik dan ooit mijn eigen plekje heb. Toch zijn dat vooral hebbedingen inplaats van nuttige dingen. Van een simpele zout & peper set (via yourlookforless) tot aan bestek (ikea), eigenlijk heb ik alles nog wel nodig. Echter weerhoud mij dit er niet van om op mijzelf te gaan en hoop ik binnenkort leuk nieuws met jullie te delen! Zijn er nog dingen die ik echt niet mag vergeten? Je weet wel, zoals sokken op vakantie.. van die kleine, maar toch belangrijke dingen. Laat het me weten want je helpt me er ontzettend mee!

Liefs,
Rebecca

25 Reacties

 1. 11 juli 2016 / 09:23

  Wat balen dat je niet meer zo’n zin had in het bloggen. Ik heb zelf toen mijn camera kapot was gedwongen een tijdje niet echt wat kunnen doen en daar voelde ik mij ook al schuldig over tegenover bedrijven en als je dan weer wat kunt doen, moet je wel weer even in de flow komen zeg maar, maar bij mij ging dit wel vrij snel gelukkig. Hopelijk krijg je straks weer meer zin om te bloggen! Leuk ook dat je uit huis wil!

  • Rebecca
   Auteur
   11 juli 2016 / 22:32

   Ah dat is ook een heel vervelende situatie zeg.. Ik hoop dat het bij mij ook snel zal komen!

 2. 11 juli 2016 / 09:28

  Altijd jammer om even een blogdipje te hebben. Goed dat je dit verwoord in een artikel. Hopelijk krijg je binnenkort weer enorm veel zin en inspiratie. πŸ™‚

 3. Kim
  11 juli 2016 / 16:25

  Jammer dat je een dipje hebt Rebecca, maar dat kan iedereen gebeuren toch? Ook al denk ik niet dat mensen je het kwalijk nemen, is het toch fijn dat je het even in een artikel zet zodat mensen weten waar ze aan toe zijn.
  Xx Kim

  • Rebecca
   Auteur
   11 juli 2016 / 22:31

   Gelukkig weet ik dat mensen het me inderdaad niet kwalijk nemen, al voelt het soms gewoon vervelend dat ik het zo verwaarloos. Toch is het fijn om bevestiging te krijgen dat het helemaal niet erg is!

 4. 11 juli 2016 / 20:34

  Wat heb je dit hier netjes neer gezet Rebecca! Ik vind je video’s altijd zo leuk, als je daar maar niet mee stopt hihi! Maar soms is de motivatie er even niet, ik denk dat iedereen wel eens een blogdip heeft. Ik vind het leuk dat je toch door gaat!

  • Rebecca
   Auteur
   11 juli 2016 / 22:30

   Ah wat lief om te horen! Daar wil ik inderdaad voorlopig niet mee stoppen πŸ™‚

 5. 11 juli 2016 / 21:05

  Zo’n blogdipje hoort er af en toe gewoon bij πŸ™‚ Helemaal niet erg. Vooral niet als je druk bent met je nieuwe baan natuurlijk. Je komt vanzelf wel weer in de flow.

  • Rebecca
   Auteur
   11 juli 2016 / 22:30

   Daar in delen we dezelfde mening. Iedereen heeft het inderdaad wel eens. Ik hoop dat ik snel weer in de flow kom!

 6. 11 juli 2016 / 23:17

  Ik ben nog maar 6 maandjes bezig met mijn blog maar een maandje geleden had ik opeens geen zin meer om te schrijven. Nu heb ik terug energie en ben ik volop bezig met mijn blog uit te breiden πŸ™‚
  Een blogdipje komt en gaat! Het is fijn dat je er toch meer door gaat!
  X Elien

 7. 12 juli 2016 / 08:56

  Het is wel leuk als je op jezelf gaat, al zal het zeker ook spannend zijn. Ik hoop dat je het bloggen ook weer op gaat pakken!

 8. 12 juli 2016 / 18:28

  Jammer dat je even niet zo veel plezier meer hebt in het bloggen, hopelijk komt dit vanzelf weer! Soms heb ik ook wat minder zin om foto’s te maken, maar als ik eenmaal bezig ben vind ik het super leuk πŸ™‚

 9. 12 juli 2016 / 20:02

  Wat heb je dit weer fijn geschreven! Ik ken het blog dipje op het moment ook wel eigenlijk, toch blijft de kriebel van het schrijven en fotograferen altijd wel. Leuk dat je gaat samen wonen ook, dat brengt ook veel voorbereiding met zich mee! Veel succes alvast met alles πŸ™‚

 10. 12 juli 2016 / 20:02

  Ik heb dat soms ook, gewoon even geen zin.. precies wat je zegt. Geen zin om foto’s te maken etc. sosm loopt mijn hoofd ook over. vooral als ik pakketjes krijg met een paar producten. en dan lichte paniek. Zoveel nog te doen. en tja, dan weer een leuke samenwerking.. wikken en wegen.
  Leuk herkenbaar stuk!

 11. 12 juli 2016 / 21:14

  Wat balen dat je een blogdipje hebt, maar het is heel begrijpelijk. Sinds ik een fulltime baan heb en veel sport, vind ik het ontzettend moeilijk om te bloggen. Soms zit het mij gewoon in de weg en denk ik er soms wel aan dat het heerlijk is om een keer niet te bloggen en foto’s te maken! πŸ™‚ Je kunt ook even een pauze nemen. Waarschijnlijk komt de zin en inspiratie wel weer terug! Succes!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 12. 12 juli 2016 / 22:05

  Wel doorgaan hoor rebec, anders ga ik dat missen, je doet het zo leuk! Mensen snappen heus wel dat je het soms even druk heb! Je doet het super!

 13. 12 juli 2016 / 22:13

  Ik ken het. Helemaal. Heb zelf ook zo weinig geschreven de afgelopen maanden. Af en toe kijk ik nog wel of er nieuwe reacties zijn.. De aanvragen voor samenwerkingen, bedrijven die interesse hebben, blijven echter wel. Het heeft me ook gemotiveerd om nu langzamerhand de draad toch weer een beetje op te pakken. Wie weet is dat bij jou ook zo, al moet dat natuurlijk niet de reden zijn, maar moet je het zelf vooral ook echt nog willen. Volgens mij gaat het wel goed komen πŸ™‚

 14. 13 juli 2016 / 09:21

  Wat vervelend voor jezelf ook dat je dit gevoel hebt. Je wilt het voor iedereen zo goed doen, maar dan gaat het ten koste van jezelf en je gedachten.

 15. 13 juli 2016 / 10:27

  Goed dat je dit bespreekbaar maakt. Kan me jouw gevoel wel voorstellen. Misschien had je die “break” wel even nodig πŸ˜‰

 16. 14 juli 2016 / 16:59

  Het moet ook geen verplichting zijn om te bloggen hΓ©, je moet wel het plezier erin blijven houden! πŸ˜‰

 17. 14 juli 2016 / 17:02

  Herkenbaar hoor zo’n dipje en helemaal niks om je schuldig over te voelen; bloggen moet iets blijven waar je plezier aan beleeft! πŸ™‚

 18. 15 juli 2016 / 14:06

  Erg herkenbaar zo’n dip, je moet alleen doen waar jij je goed bij voelt en soms is een (lange) break ook wel erg lekker. Fijn om te lezen dat je de zin in het bloggen in ieder geval weer gevonden hebt!

  Ik wil ook graag op mezelf wonen samen met vriendlief, wij verzamelen inmiddels ook dozen vol met glazen, badmatten, bakjes, etc. maar de echt nodige dingen zoals borden, bestek, pannen, etc. ontbreken nog!

  xx Liefs

 19. 16 juli 2016 / 05:10

  Ik ben al blijf bij mijn blog. Sinds de blog leven wordt heel spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid