Primark & New Yorker shoplog + try on!

Primark & New Yorker shoplog 2016

Als aller eerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes op mijn vorige blogpost! Het heeft mij heel goed gedaan om jullie reacties te lezen en zo ook bevestigd te hebben dat het helemaal niet erg is als er eens wat minder online komt. Voor nu heb ik voor jullie weer een shoplog, al is dat niet heel lang geleden… Dit keer kocht ik wat spullen bij de Primark, New Yorker en nog iets bij Boohoo. Ook heb ik weer jullie hulp nodig met een shirtje en laat ik jullie mijn nieuwe schoenen zien waar ik echt verliefd op ben geworden!

Uiteraard hoop ik dat jullie de video weer leuk vonden! Abonneren kun je doen door hier te klikken, je maakt me er erg blij mee en helpt me ook weer een stapje dichter bij de 1000 te komen (al duurt dat nog erg lang hihi)

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. Tamara
  16 juli 2016 / 10:20

  Hi Rebec,

  Ik vond het wederom weer een heerlijke video om naar te kijken! Dat witte jurkje vind ik je echt super goed staan dame… Ga snel ook eens ff kijken voor dat groene shirtje.. hou ik ook erg van!

  Dikke kus Tam

 2. 16 juli 2016 / 10:25

  Wat een leuke items heb je aangeschaft! Vooral het groene shirtje en je off schouder top is juist super leuk! Houden dus 😉 x

 3. 16 juli 2016 / 11:36

  Leuke shoplog meid 🙂 Het is altijd balen als items tegenvallen maar gelukkig heb je ook genoeg leuks 😀 Jij kunt weer vooruit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video