De Yoga Challenge!

De Yoga Challenge!

In mijn vorige video vertelde ik al dat er een hele leuke video aan zat te komen. Tijdens het maken van deze video lagen we al in een deuk, maar bij het editten werd het alleen nog maar erger. We hadden zin om samen een video op te nemen en beide wisten we gelijk al welke; de yoga challenge! De tafel ging aan de kant en alle breekbare items werden veilig gesteld.. Tijd om te beginnen!

De Yoga Challenge!

Zelf vonden wij het onwijs leuk om deze challenge te doen, al hebben we bijna geen één pose goed uitgevoerd haha. We hebben erg hard gelachen en we hopen natuurlijk dat jij dat ook hebt gedaan bij deze video! Mocht je het leuk vinden dan kun je je hier abonneren op mijn kanaal!

Het kanaal van Sharmaine vind je hier, zeker de moeite waard om op mijn zussie te abonneren!

Liefs,
Rebecca

5 Reacties

 1. 17 juni 2016 / 10:22

  Wat een ontzettend leuk filmpje weer! Volgende keer doe ik mee, whahaha.
  Joga valt nog niet mee hè?

 2. 18 juni 2016 / 20:28

  Haha wat leuk! Ik had het al in je vorige filmpje gezien, superleuk!

 3. 20 december 2016 / 10:48

  Hahaha, zo grappig! Die wil ik ook een keer doen, al was het alleen al om gewoon lekker te lachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video