Pers event bezoeken met mijn sister from another mister | VLOG #2

weekvlog twee

Hi allemaal! Als aller eerste excuus voor het feit dat ik ontzettend weinig online zet de laatste tijd, een update daarover komt er snel aan want ik denk dat ik dat wel verschuldigd ben aan jullie. Deze week keek ik uit naar een pers event waar ik voor uitgenodigd was en ben ik ook gezellig uit eten geweest met mijn vriend. Voor het eerst heb ik gefilmd in de sportschool wat erg nieuw was, maar toch leuk om toe te voegen in deze video! Bij deze, mijn tweede weekvlog!

Zoals je in de video kon zien, was ik uitgenodigd bij een event van B-DRESSED. Ik vertel er niet heel veel over in deze video, want daar komt nog een apart artikel van online. Het was ontzettend gezellig en ik was blij dat ik weer even mijn zussie kon zien. Het filmen in de sportschool was nog iets onwennig, maar uiteindelijk vind ik het toch wel leuk om daar iets meer over te laten zien! Het vloggen ga ik steeds leuker vinden en ik merk dat het ook steeds makkelijker word. Midden in Amsterdam, doen we gewoon even!

Als je op mijn video’s wilt abonneren dan kun je dat doen door middel van hier te klikken. Zo mis je geen één video van mij!

Liefs,
Rebecca

9 Reacties

 1. 10 juni 2016 / 06:27

  Leuk filmpje weer!! Maar die teksten…….. ? Zag er allemaal gezellig uit en stoet hoor dat sporten naast doe vele uren werken!

 2. 10 juni 2016 / 10:30

  Whoaaa door jouw weekvlogs wil ik nu ook video’s gaan maken. Wat voor camera gebruik je eigenlijk? En ik moest echt lachen want voordat jullie eten bestellen bij van der Valk zijn jullie beide hartstikke hongerig en chagrijnig, ik heb dat ook altijd wanneer ik honger heb ;p

 3. 11 juni 2016 / 22:01

  Super leuk om te zien. Vooral het stukje dat je ging sporten heeft me echt even weer een boost gegeven. Ik moet nu echt beginnen haha. Anders wordt ik nooit bikini proof:0

 4. 13 juni 2016 / 11:34

  Wat een superleuke vlog! Vind dat je het heeeel goed doet <3

 5. 18 juni 2016 / 21:30

  Wat een heerlijke spontane vlog! Je doet dit echt super leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video