Het bruidsboeket gevangen | VLOG #1

Weekvlog #1

In de week van 16 t/m 22 mei heb ik veel leuke dingen gedaan. Ik had een bruiloft van de familie van mijn vriend, waar ik ook nog eens het boeket heb gevangen, maar of mijn vriend dat ook leuk vond? Je ziet zijn reactie in de video. Ook was op maandag de sportschool gesloten en leek het ons een leuk idee om het boscross parkoer in het Amsterdamse Bos te volgen, dat verliep alleen niet helemaal volgens plan.. Al met al heb ik een super leuke week gehad!

Omdat het vloggen mij altijd erg aantrekt, heb ik besloten het vaker te gaan doen. Omdat ik vaak te weinig film op één dag heb ik besloten om mijn vlog met meerdere dagen te maken. Het is als het ware een weekvlog maar ik film niet elke dag, dus eigenlijk is het ook weer geen weekvlog ..

De video is wat aan de lange kant, maar hier moet ik nog even een tussenweg in vinden. Abonneren kun je hier doen want dat vind ik leuk!

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. Rianne
  28 mei 2016 / 09:27

  Super leuk filmpje weer en dan het einde met Mitchell geweldig??

 2. Dieuwertje
  28 mei 2016 / 09:35

  Super leuke week zo te zien !
  En je vriend ziet zijn rekening slinken door zijn toekomstige bruiloft, geweldig zijn hoofd !
  Succes met je nieuwe werk !

 3. 28 mei 2016 / 10:11

  Leuke vlog meid en veel succes met het voorbereiden van je bruiloft hihihihi 😛

 4. 30 mei 2016 / 07:36

  En je vlog is zo leuk! Ga zo door! Haha ik vind jou en je vriend echt grappig samen, leuk!

 5. 30 mei 2016 / 21:17

  Hahaha echt te leuk!! Moest echt lachen om het eind! Super leuk om te zien;)

 6. 1 juni 2016 / 20:35

  Wat een leuke film was het meid. Hier heb je wel zo een pakoer dat je kan lopen met die toestellen met best wel uit leg der bij. Wat een leuke trouw was het meid, wauw super leuk dat je de bruidsboeket hebt gevangen.

 7. 8 juni 2016 / 19:18

  Erg leuke vlog! Gaaf dat je het bruidsboeket hebt gevangen & jouw vriend op het einde van de video :’)

 8. Linda
  9 juni 2016 / 20:43

  Leuk filmpje weer beck… hahaha Mitchell is een ook een echte ster hoor …
  Liefs van je tante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video