Something new, something borrowed & something blue

blue Suede dress ootd byrebeccadenise

De periode van de bruiloften is weer aangebroken en ik ben daar dol op! In mijn dagelijkse leven heb ik niet heel veel kans om jurkjes en hakken te dragen, maar met een bruiloft heb ik een goed excuus om eens even extra mijn best te doen met mijn outfit. Ik ben niet bepaald thuis in fashion en daarom komen outfit of the days niet vaak voor op mijn blog. Toch was ik zo blij met deze outfit dat ik het écht moest delen met jullie! Rebecca en kleur komt niet heel vaak voor, dus hier een primeur!

Outfit of the day blauwe suede dress

Afgelopen week heb ik mijn tweede bruiloft gehad van dit jaar. Bruiloften hebben als je het mij vraagt echt iets moois en misschien daarom ook dat ik er altijd echt naar uit kijk. Ondanks dat dit een bruiloft was van mensen die ik helemaal niet kende, had ik er al erg veel zin in. Op een feest die ik twee maanden geleden had, zag ik een blauw jurkje gecombineerd met rode hakken. Deze combinatie vond ik zó leuk dat ik al zeker wist wat voor outfit ik aan deed naar de eerst volgende bruiloft. Eigenlijk is dit idee dus helemaal gepikt van iemand anders, maar dat doet er niet toe want ik doe gewoon alsof ik het zelf bedacht heb.

lost and found collection webshop reviewlost and found collection webshop review suede dress

In een eerder artikel kon je al lezen over mijn suède jurkjes verslaving. Ik had een beige jurkje besteld en vond deze zo ontzettend lekker zitten dat ik gelijk deze blauwe moest bestellen toen ik het jurkje tegen kwam. Nog niet eerder had ik deze kleur gezien van de suède jurkjes, tot ik op de webshop lost & found collection kwam. De webshop heeft té veel leuke dingen, maar ik hield me in een bestelde braaf alleen dit jurkje. Dit jurkje zit net zo lekker als het beige jurkje en ik weet zeker dat ik deze variant ook erg vaak zal gaan dragen.

blue suede dress outfit of the day

Het jurkje had ik binnen gekregen en toen rustte er nog één taak, de rode schoenen. Omdat ik niet bepaald een rood drager ben had ik niet zo een zin om rode pumps te kopen voor eenmalig gebruik… Gelukkig mocht ik de schoenen lenen van diegene waar ik mijn outfit idee van heb gepikt en zo was ineens mijn outfit compleet. Something old, something new, something borrowed & something blue! Something old ben ik dan maar gewoon zelf 😉 Om in de bruiloft sferen te blijven, vond ik dit een leuke titel voor mijn outfit.

wat te dragen naar een bruiloft?

Als je het mij vraagt is blauw een perfecte kleur voor naar een bruiloft. In de weekvlog die vrijdag online komt is er ook nog eens te zien dat er iets ontzettend leuks gebeurd is op de bruiloft! To be continued…

Liefs,
Rebecca

21 Reacties

 1. 25 mei 2016 / 07:51

  Prachtig jurkje! Zeker mooi hoe je het combineert met die rode schoenen! Tof!

 2. 25 mei 2016 / 08:17

  Hele mooie combi, maar sommige mensen weten er in een jute zak nog mooi uit te zien! 😉

 3. 25 mei 2016 / 09:34

  Wat mooi! Het jurkje staat je supergoed en met die schoenen eronder: wow!

 4. 25 mei 2016 / 11:36

  Rode pump bij dit something blue heb ik helemaal niet verwacht. Het contrast trekt wel aandacht en de jurk staat je goed meis! Ik pak ook altijd uit als ik naar een bruiloft ga.

 5. 25 mei 2016 / 12:04

  Gave outfit, vind de knalkleuren rood en blauw zo bij elkaar erg goed staan en wat heb je al bruine benen! Ik ben jaloers 🙂

 6. 25 mei 2016 / 12:48

  Blauw is inderdaad een prachtige kleur voor op een bruiloft! Mooi jurkje heb je aan! <3
  Liefs,
  Elles

 7. 25 mei 2016 / 13:20

  Damn girl. You look amazing! Echt een prachtige combinatie.

 8. 25 mei 2016 / 21:43

  Oh wauw, wat een gave kleur! Staat je erg goed en ik vind het heel tof staan met die rode hakken.

 9. 25 mei 2016 / 22:10

  Ik vind bruiloften ook altijd heel bijzonder;) De outfit is inderdaad echt perfect. En blauw vind ik ook prachtig bij je haarkleur en ofcourse de schoenen zo mooi! Gourgious!!

 10. 25 mei 2016 / 22:45

  Wauw, die jurk is zo mooi en hij staat je ook echt mooi. Love it! <3

 11. 27 mei 2016 / 20:30

  Ik zou zelf niet zo snel deze kleuren combineren, maar ik vind het jurkje en de schoenen echt prachtig! Staat je echt heel erg goed! -x-

 12. 27 mei 2016 / 23:54

  Het jurkje staat je zó goed! Hele leuke combinatie.

 13. 1 juni 2016 / 20:37

  Super mooie outfit meid, het sta je beeldig.

 14. 3 juni 2016 / 21:32

  Mooie jurk hij staat je prachtig en de combi vind ook erg goed gedaan! & wat heb je mooie benen xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video