What’s on my mind #1 | Espadrilles, s’mores & jurkjes verslaafd?

What's on my mind #1 | Espadrilles, s'mores & jurkjes verslaafd?

De laatste tijd spinnen er zo veel gedachtes door mijn hoofd en is er zo veel wat ik wil, dat ik het vaak niet allemaal kwijt kan. Doordat ik met het idee kwam om het te delen in een artikel leek het me leuk om er een serie van te maken. De titel zal heus niet helemaal origineel zijn, maar ik kan het niet anders noemen. Het is nou eenmaal alles wat er in mijn hoofd rond draait wat ik kwijt wil. Dit keer wil ik het hebben over mijn jurkjes verslaving en laat ik zien wat er nog op mijn wishlist staat. Hierbij; ‘what’s on my mind #1’.

Espadrilles collectie Nelson 2016

Espadrilles voor het eerst proberen?

Oké, espadrilles zijn echt van die schoenen waar ik het gewoon niet helemaal mee weet. Telkens als ik er iemand mee zie lopen denk ik jaaa, wat een leuke schoentjes! Maar als ik ze dan zelf aan heb weet ik het gewoon niet helemaal. Misschien ben ik nooit de juiste tegen gekomen in de winkel. Toch heb ik zomaar eens het idee dat het dit jaar wel gaat lukken om hét paar te vinden die ik wil. De nieuwe collectie van Nelson zit vol met leuke espadrilles! Bovenstaande schoentjes ga ik binnenkort zeker eens passen in de winkel, want ze zijn te schattig! Dit jaar moet het dan toch eens gebeuren om mijn eerste paar te kopen. Ook heb ik gehoord van mensen die wel al espadrilles hebben dat ze onwijs lekker lopen.. Is dat zo?

Sandalen collectie Nelson 2016

Sandaaltjes heb ik nóóit genoeg!

Sommige mensen hebben nooit genoeg tassen, sommige mensen nooit genoeg kaarsen (hoi Shar!) maar ik… Ik heb nooit genoeg sandaaltjes. Er gaat geen jaar voorbij waarin ik geen nieuw paar (of drie) koop. Zodra het warmere weer er aan komt draag ik niks anders meer en daarom heb ik er ook zo veel nodig (ja echt, nodig!) Ik weet sowieso al dat het paar met de leuke franjes aan de voorkant van Nelson dit jaar van mij word, maar wie weet ook de andere twee wel. Wat denk jij dat leuker is, bruin of zwart? Door hier te klikken, zie je nog véél meer leuke sandaaltjes! Zeker weten dat er wat leuks bij zit en je hebt ze echt nooit genoeg!

What's on my mind #1 | Espadrilles, s'mores & jurkjes verslaafd?

Een beetje jurkjes verslaafd?

Wie kent ze niet, dé suède jurkjes van afgelopen tijd. Bijna elke webshop verkoopt ze en ik moest er niks van hebben, verschrikkelijk vond ik ze! Inmiddels ben ik toch gezwicht en heb ik er inmiddels alweer twee, nummer drie is binnenkort onderweg en eh, stiekem ook nummer vier. De beige variant heb ik aangehad naar een bruiloft, met leuke nude roze pumps er onder. De tweede kleur die ik heb houd ik nog even geheim want die komt binnenkort op de blog. Voor mij een erg gewaagde combinatie, maar toch erg leuk (al zeg ik het zelf) De jurkjes heb je met drie kwart mouw, korte mouw en nu ook met dunne bandjes. Ik ben om en ik denk dat ik stiekem ook een beetje verslaafd raak aan de jurkjes… Ik denk dat ik ze maar eens ga sparen.

Smores starbucks

S’Mores frappuccino & Brownie van Starbucks *hearteyes*

OH! Sinds ik over deze s’mores frappuccino las op facebook wil ik zó graag naar Starbucks om me misselijk te drinken aan deze! Dan krijg je ook nog eens een foto doorgestuurd van je vriendin van een s’mores brownie.. Say what!? Bedankt hé Kim, hihi. Toen wij, samen met twee andere vriendinnen, stage liepen in Amerika waren we lichtelijk verslaafd aan s’mores dus ergens brengt dit wel herinneringen terug. Sowieso ben ik dol op marshmallow dus dit drankje moet ik maar snel eens proberen! Heb jij al iets van deze limited edition geprobeerd?

Zo, dat was het dan wel zo een beetje met wat dingetjes die ik nu in mijn gedachte had. Soms is het gewoon leuk om dat even met iemand te delen! Fijn dat het op deze manier kan! Als jij nog wat kwijt wilt wat je in gedachte hebt, laat het dan vooral achter in de comments! Don’t be shy!

Liefs,
Rebecca

26 Reacties

 1. 14 mei 2016 / 08:53

  Dat jurkje staat je echt heel mooi en die espadrilles…I know! Dat heb ik dus ook. De exemplaren die jij hebt laten zijn overigens ontzettend leuk!

 2. Jessica
  14 mei 2016 / 10:39

  Weet je nog die sandalen die je van mij ‘geleend’ had? Leuk artikel! Xx Jess

  • Rebecca
   Auteur
   14 mei 2016 / 10:56

   Hee maar die bruine heb je uiteindelijk gewoon teruggekregen hihi

 3. 14 mei 2016 / 10:47

  Wat een leuk artikel Ik heb echt hetzelfde met die espadrilles. Het jurkje staat je trouwens erg goed!

 4. 14 mei 2016 / 11:19

  Oh yummy, die s’mores frappuccino lijkt me heerlijk! En ik heb zelf ook (nog) geen espadrilles. Misschien dat ik ze ook eens ga aanschaffen 🙂

 5. 14 mei 2016 / 11:28

  Espadrilles die draag ik niet echt, jurken en sandaaltjes heb ik ook nóóit genoeg en de twee beneden op de foto vind ik erg leuk. Ik ben dol op de zomer en lekkker weer, ook wegens de outfit reden. Gelukkig drink ik geen koffie dat scheelt mij wel een verslaving. 😉

 6. 14 mei 2016 / 12:05

  Jurkjes en koffie, helemaal mee eens! En dan zeker lekkere koffie.. espadrilles draag ik eigenlijk nooit meer, ik krijg vaak last van mijn tenen in dat soort schoenen. (best jammer, want ze zijn heel leuk) En ik ga zo weer op jurkjes jacht toevallig! Wish me luck!

 7. 14 mei 2016 / 12:40

  Ik denk dat die jurkjes mij niet staan hihi, ivm mijn lengte. Maar ik vind ze wel erg leuk 🙂 Espradilles, er zijn hele leuke idd. Weet alleen niet of ze ook fijn lopen/zitten.

 8. 14 mei 2016 / 13:20

  Hahaha jurkjes sparen vind ik wel een hele goede! Mooi excuus om weer een nieuwe aan te schaffen;-) Ik vond suède jurkjes eerst helemaal niks, maar nu vind ik ze wel leuk. Ik ben alleen de goede nog niet tegen gekomen, maar die jij op de foto aan hebt vind ik wel erg mooi!

 9. 14 mei 2016 / 13:44

  Wat een super leuk jurkje! Benieuwd naar je andere! En die Starbucks.. Tja, die maakt me behoorlijk blut haha :’)

 10. 14 mei 2016 / 14:53

  Het jurkje staat je heel tof Rebecca! In de zomer ben ik ook jurkjes verslaafd. Helemaal nu ik net weer een nieuw jurkje heb gekocht.

 11. 14 mei 2016 / 18:50

  Ik heb ook sandaaltjes on my mind op het moment haha en hele gave sneakers van Nelson! 🙂

 12. 14 mei 2016 / 22:22

  Die sandaaltjes zien er echt leuk uit! En ik ben ook zeker jurkjes verslaafd haha. -x-

 13. 15 mei 2016 / 22:05

  Yumm wat klinkt die Starbucks frappuccino lekker joh!

 14. 16 mei 2016 / 09:09

  Sandaaltjes heb je nooit genoeg. Vind ze allemaal leuk. On my mind: nagellak. Beschamend hoe vaak ik lijstjes maak.

 15. 16 mei 2016 / 13:41

  Ooh, al die sandaaltjes zijn zooo pretty!

 16. 16 mei 2016 / 13:44

  Dat bruine sandaaltje vind ik erg mooi en wauw dat jurkje staat je echt prachtig meid!

 17. 16 mei 2016 / 14:48

  Wat jij hebt met je jurkjesverslaving, heb ik echt met rokjes! En ohh al die espadrilles zien er zo leuk uit!

 18. 16 mei 2016 / 15:25

  Leuke nieuwe rubriek! Ik kan helemaal begrijpen dat je jurkjesverslaafd bent, zelf vind ik het ook wel één van de leukste kledingstukken om te kopen. De variant die je aan hebt op de foto staat je ook erg mooi!

 19. 17 mei 2016 / 07:49

  Aaah ja, ik vind sandaaltjes ook super leuk! Vooral in de zomer; heel herkenbaar, je moet er altijd een aantal nieuwe kopen. Jurkjes zijn ook zo leuk he! Deze suède staat je trouwens super.

 20. 17 mei 2016 / 08:01

  Leuk om te lezen. Ik vind espadrilles zo leuk, maar ze passen mij nooit!

 21. 17 mei 2016 / 21:14

  Lieverd, wat een ontzettend leuk concept, ik ben verliefd op dit artikel en dit concept, lekker over van alles! Echt zo’n vriendinnen bijklets artikel, ja dat vind ik een goede beschrijving. Ik begrijp je tweestrijd met de espadrilles heeeeul goed, als ik ze ook zo zie op de foto of bij iemand anders ben ik totaal verliefd maaar als ik ze dan pas weet ik het niet zo goed, ik ben ook heel bang dat ze totaal niet stevig zijn waardoor ik zo last van mijn voet krijg. Die frap, hallelujah, wanneer date? hahah

 22. 17 mei 2016 / 22:22

  Die suede jurkjes vind ik ook zoo leuk ! Heb er zelf eentje in een taupe kleur, maar jouw model is veel mooier !! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video