We love the planet | 100% natuurlijke & smeerbare deodorant

We love the planet - 100% natuurlijke & smeerbare deodorant

Ik ga er niet om liegen, een geschikte deodorant is erg moeilijk voor mij. Ik ruik gelukkig niet heel snel en hoef ook eigenlijk helemaal niet elke dag deodorant te gebruiken, maar op de dagen dat ik het wel enigszins nodig heb moet ik altijd erg opletten welke deodorant ik gebruik. Van spray varianten word mijn geur niet te harden (excuus voor de info, het valt ook best mee hoor) en van de rollers krijg ik vaak een klam gevoel onder mijn oksels.

We love the planet - 100% natuurlijke & smeerbare deodorant

Op de blog van Jolanda las ik over een geheel natuurlijke deodorant van We love the Planet. Dit merk was voor mij onbekend maar al vrij snel kwam ik er achter dat het merk bekend staat om de 100% natuurlijke ingrediënten die zij gebruiken in hun producten. Door de review van Jolanda werd ik erg benieuwd en daarom twijfelde ik niet toen zij vroeg of ik er één van haar wilde testen die zij niet had gebruikt. Yes please!

We love the planet - 100% natuurlijke & smeerbare deodorant

De deodorants zijn in vijf verschillende geuren te verkrijgen, mijn voorkeur ging uit naar de Original Orange. Deze deodorant beloofd te hydrateren, te verzachten en tegelijk een fris gevoel te geven. De deodorant komt in een klein blikje, die gelukkig makkelijk opengaat zonder je nagels te breken. De verpakking doet niet gelijk denken aan een deodorant en daardoor vind ik het stiekem als erg leuk. Het tinnetje is lekker klein  en dus ideaal om altijd bij je te hebben!

”An irresistible intense scent from pure Spanish orange”

We love the planet - 100% natuurlijke & smeerbare deodorant

De hoofd ingrediënten die We Love the Planet gebruiken zijn bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder. Het zuiveringszout dat in de deodorant zit zorgt uiteindelijk voor de neutralisatie van je geurtjes, wat natuurlijk het uiteindelijke doel is bij het gebruik van een deodorant. De deodorant is houdbaar tot februari 2019, wat voor een natuurlijk product erg lang is. Voor mij is het een pluspunt, want zo vaak gebruik ik geen deodorant.

We love the planet deodorant We love the planet | 100% natuurlijke deodorantDe deodorant is een smeerbare crème substantie die snel in de huid word opgenomen en beloofd om je poriën niet te verstoppen. Zodra je een vinger over de substantie haalt, merk je dat het wegsmelt en zo los komt van de rest van het product. De geur is, zoals deze al omschreven werd, inderdaad best intens en behoorlijk aanwezig. Persoonlijk ben ik gek op de geur van sinaasappel dus voor mij was deze geur zeker niet vervelend.

Op de verpakking staat niet hoeveel je nodig hebt om op te smeren, dus smeerde ik gewoon net zo veel dat ik overal onder mijn oksel iets had aangebracht. Een beetje gek wel zo met je vinger deodorant opsmeren, maar het is goed te doen. Gelukkig trok de deodorant snel in en bleef het niet nattig onder mijn oksels. De geur vervaagde zo goed als 90% en slechts een klein subtiel geurtje bleef hangen.

We love the planet original orange deodorant

Natuurlijk heb ik even flink gesport na het opbrengen van de deodorant en daarom kan ik nu echt een goed eind oordeel geven. Deze deodorant werkt voor mij prima. Na het sporten had ik in de verste verte geen luchtje hangen en gelukkig voelde mijn oksels niet klam, wat ik eigenlijk wel gedacht had met de crème substantie. Deze deodorant is te bestellen bij We love the Planet en kosten €11,50 per tinnetje.

Liefs,
Rebecca

25 Reacties

 1. 11 mei 2016 / 06:32

  Ik weet niet waarom, maar deo uit een blikje trek mij gewoon niet ofzo. Ik gebruik na het douchen een anti-transpirant van Dove of Rexona. ‘s Ochtends breng ik dit ook op mijn oksel aan nadat ik mezelf heb gewassen.. ik heb dan nergens last van gedurende de dag. Top :-)!

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:15

   Zelf gebruik ik al minstens 5 jaar de deodorant van secret en dat is dan ook nog eens de enige die ik kan hebben. Helaas gewoon erg lastig te krijgen in NL en als het wel te krijgen is, dan betaal je de hoofdprijs. Een deodorant uit een blikje is natuurlijk erg vreemd, maar werkt in dit geval echt goed voor mij!

 2. 11 mei 2016 / 07:10

  Ik vind het altijd maar een raar idee. De deodorant smeren…

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:16

   Het is ook best een beetje vreemd.. Je zou bijna denken aan een kwastje ofzo haha

 3. 11 mei 2016 / 07:13

  Ik heb al eens eerder een review over deze producten gelezen en ben er nog altijd heel erg nieuwsgierig na! Het lijkt me wel een beetje raar omdat het smeerbaar is haha. Maar zou het best eens willen proberen.

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:16

   Dan raad ik zeker aan om gewoon eens één te proberen! Mij hebben ze ook overtuigd nu hihi, al is het inderdaad wat vreemd..

 4. 11 mei 2016 / 08:21

  Mmm ik moet hen misschien toch eens gaan proberen! Ik heb echt een goede nodig…

 5. 11 mei 2016 / 08:39

  Klinkt erg fijn. Lijkt mij inderdaad ook gek om een deo op te smeren haha!

 6. 11 mei 2016 / 10:32

  Klinkt echt vreemd, maar hey: als hij werkt en hij is natuurlijk, wil ik hem ook wel! =D

 7. 11 mei 2016 / 10:43

  De verpakking gewoon al, super cute! Vooral goed dat het 110% natuurlijk, dan smeer je ook met een goed gevoel! Ik ben er ook wel erg benieuwd naar!
  Liefs,
  Elles

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:17

   Ja he! De verpakking lijkt helemaal niet op een deodorant 🙂

 8. 11 mei 2016 / 18:57

  apart zo een deo, ik kies toch liever voor de spray

 9. 11 mei 2016 / 20:54

  Toen ik de foto voorbij zag komen op Bloglovin dacht ik in eerste instantie dat het een lipbalsem was haha. Lijkt me heel apart om je deo op te moeten smeren. Wel heel fijn dat het werkt en dat het natuurlijk is. Ik kan me ook voorstellen dat zo’n product de oksel beter hydrateert en verzorgt dan een spray. Toch blijf ik bij mijn Dove deo, want die werkt voor mij heel goed.

 10. 11 mei 2016 / 21:32

  Wat apart zo’n deodorant! Vraag me altijd af hoeveel je dan onder je oksels moet smeren…. Wel fijn dat hij super werkt!
  Ik heb binnenkort ook een review van een deodorant op mijn blog, maar dan met poeder! Ben hem nog aan het testen.

 11. 11 mei 2016 / 21:37

  Klinkt als een erg fijne deo. Lijkt me inderdaad wel even wennen om je deodorant met je vinger aan te brengen. ♥ xx

 12. 11 mei 2016 / 23:07

  Oh dit lijkt me een fijne vervanger! Ik vind deodorant en rollers namelijk ook helemaal niks. Ik gebruik het wel als ik echt stink (komt niet vaak voor hahah) maar dit lijkt me veel fijner werken.

 13. 12 mei 2016 / 07:51

  Fijn om te weten, zeker nadar je hebt gesport. 😉 Ik heb dit deodorant gewonnen van Zazazoo. Ik ben er heel erg blij mee, maar ik moet het nog proberen. Ik gebruik normaal gesproken al een natuurlijke variant.

 14. 12 mei 2016 / 08:13

  Klinkt goed, een natuurlijke deodorant. Ik ben er erg benieuwd na geworden. Ik zweet wel snel helaas, en merk dat mijn favoriete deo het soms een beetje laat afweten (vooral in de zomer). Misschien dat ik deze ook maar eens moet gaan proberen.

 15. 12 mei 2016 / 10:57

  Wat goed dat hij goed werkt, beetje vreemd idd om het te moeten smeren maar ja, met body lotion doe je dat ook!
  Moet ik ook maar eens proberen!

 16. 12 mei 2016 / 11:07

  Ik zweet gelukkig niet veel en vaak. Dus in principe werkt eigenlijk iedere deo wel voor mij. Fijn dat er ook natuurlijke alternatieven zijn. Kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die hier baat bij hebben.

 17. 12 mei 2016 / 11:47

  Ben al een poosje op zoek naar een fijne, natuurlijk deo.. Deze lijkt me een prima optie 🙂

 18. 12 mei 2016 / 20:38

  Wat een interessant product. Ik was al benieuwd wat het nu was haha. Ik ben ook altijd op zoek naar natuurlijke deo opties! Hij lijkt me echt fijn. Vooral als ik lees dat je er zelfs mee kon sporten!

 19. 13 mei 2016 / 20:10

  Ik heb de sweet serenity. Ik moet hem nog testen maar ben echt benieuwd! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video