Happiness Boutique | Layered Geomatric Necklace

Happiness Boutique | Layered Geomatric Necklace

Voor mensen die mij al langer volgen is het al duidelijk dat ik van laagjes kettingen houd, nog beter wanneer deze kettingen subtiel zijn en niet teveel poespas bevatten. De tijd van de mega grote kettingen ben ik wel een beetje voorbij en is voor nu leuk voor af en toe een feestje of iets dergelijks. Bij Happiness Boutique kwam ik een erg mooi exemplaar tegen en werd ik ook nog eens verrast door deze laagjes ketting! Benieuwd waarom? Lees dan verder!

Happiness Boutique

Dat ik dol ben op laagjes kettingen is een feit. Meerdere mooie kettingen die perfect bij elkaar passen is lastig te vinden maar gelukkig zijn er nu een hele boel kettingen te krijgen die al bij elkaar zijn gestopt, om zo de perfecte laagjes ketting te krijgen. Geen gedoe dat de kettingen net wel of net niet bij elkaar passen, de voorgevormde setjes kunnen altijd. Zo ook het geval bij deze variant, de layered geomatric necklace.

Zelf heb ik heel wat laagjes kettingen in mijn sieraden collectie, maar iets wat ik soms wat jammer vind is dat een bepaalde ketting vast zit aan al die andere kettingen. Soms wil je namelijk gewoon één ketting uit het setje dragen omdat deze nou net perfect zou staan bij je outfit. Het leuke aan deze ketting, is dat ze niet vast zitten aan elkaar en daarom allemaal ook individueel te dragen zijn. Zo heb je eigenlijk vier kettingen. Één keer als set en alle drie ook nog eens los.

Happiness Boutique | Layered Geomatric Necklace

De kettingen zijn goud van kleur en zijn allemaal vrij subtiel, op de onderste na. De onderste is het grootste van alledrie en is net degene die ik niet los van de andere zou dragen, dan vind ik deze simpelweg niet leuk genoeg. Het middelste kettinkje is mijn favoriet, een driehoekje met daaraan een heel klein zilver langwerpig steentje. Deze heb ik al ontzettend vaak gedragen zonder de andere! De bovenste is een heel klein stekeltje(?) en is, wanneer je deze alleen draagt, heel onopvallend. Ideaal als je bijvoorbeeld al een hele drukke outfit hebt of gewoon niet zo veel zin hebt in opvallende sieraden.

Happiness Boutique review

Happiness Boutique | Layered Geomatric Necklace

Alle drie de hangers hebben ook een ander soort ketting. In eerste instantie dacht ik dat het veel te druk zou zijn wanneer je de kettingen bij elkaar om had, mede doordat het erg opvalt en het mij gelijk opviel. Gelukkig is het tegendeel waar en geeft het juist iets chique’s en is het weer eens heel wat anders dan de standaard kettingen. Ik ben er erg blij mee en vind het een gaaf effect geven aan de totale look.

Happiness Boutique | Layered Geomatric Necklace

Deze ketting bestelde ik bij Happiness Boutique voor €15,90 (iets meer dan 5 euro per ketting) Mocht je ook een mooie ketting willen bestellen, geef dan de code ‘byrebeccadenise’ aan in het daar voor bestemde vakje. Op die manier krijg je 10% korting op je aankoop, boven de 19 euro! Leuk meegenomen, toch? Deze code is geldig tot 17 juni 2016!

Ben jij ook zo gek op laagjes kettingen?

Liefs,
Rebecca

bevat producten die zijn toegestuurd ter review

36 Reacties

 1. 9 mei 2016 / 07:14

  Ik hou van laagjes kettingen. Leuk dat ze ook apart van elkaar te dragen zijn :-).

 2. 9 mei 2016 / 10:04

  Ketting vast zit aan al die andere kettingen dat vind ik ook een nadeel van een laag kettinkje. Erg handig dat ze apart van elkaar kunnen dragen. Ik hou wel van zo’n subtiel kettinkje. Het staat je goed.

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:12

   Ja he, op zn tijd vind ik dat zo ontzettend jammer! Gelukkig dat deze allemaal gewoon los van elkaar te dragen zijn. Is echt een leuk pluspunt.

 3. 9 mei 2016 / 10:31

  Ooooh ik hou hier van!! Ik heb de site al van top tot teen bekeken zojuist, haha. Wat een toffe dingen hebben ze daar! Ik vind jouw ketting ook ontzettend gaaf. Die laagjes zijn zo tof. Ik heb zelf ook zo’n ketting, maar die zitten inderdaad aan elkaar vast…

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:12

   Op de site hebben ze inderdaad onwijs veel leuke dingen! De armbanden zijn ook zo mooi!

 4. 9 mei 2016 / 10:51

  Dat staat leuk! Ik vind (bij mijzelf) vaak één ketting een beetje saai staan. Goede tip!

 5. 9 mei 2016 / 14:25

  Laagjes kettingen vind ik erg mooi, helaas ben ik slecht in het combineren ervan. Mooie kettinkjes!
  Liefs,
  Elles

 6. 9 mei 2016 / 16:05

  Fijn dat het bij elkaar hoort en je zelf geen moeite meer hoeft te doen om er bijpassende lagen bij te vinden. Erg mooi!

 7. 9 mei 2016 / 20:04

  Oh die ziet er leuk uit 🙂 hou er wel van, zo meerdere kettinkjes bij elkaar.

 8. 9 mei 2016 / 20:10

  Wat fijn dat je de kettingen ook los van elkaar kunt dragen, dat vind ik zelf bij laagjeskettingen wel heel belangrijk, omdat ik niet altijd alles tegelijk om wil.

 9. 9 mei 2016 / 20:34

  Wat een mooie kettingen zeg. Ik ga ze meteen in de shop bekijken!

 10. 9 mei 2016 / 21:16

  Wauw, prachtige kettinkjes! Ze staan je ook erg mooi!

 11. 9 mei 2016 / 22:22

  Ik vind ze echt heel mooi! Ik hou echt van subtiele kettinkjes en laagjes! Ik ga deze webshop zeker even bekijken!

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:13

   Daar in ben ik precies hetzelfde. Laagjes kettingen kunnen al snel too much zijn, maar op deze subtiele manier vind ik het prachtig!

 12. 9 mei 2016 / 22:36

  Wauw wauw wauw waaaaaaauw. Zo leeuk! Helemaal mijn ding. Staat je super!!

 13. 10 mei 2016 / 21:55

  Dat staat heel leuk zo bij elkaar, goed uitgekozen!

 14. 10 mei 2016 / 22:03

  Ik hou ook echt van kettings met laagjes. Hij staat je erg leuk! Ik vind het kante topje wat je aanhebt ook wel erg mooi ♡

  • Rebecca
   Auteur
   11 mei 2016 / 12:14

   Dankjewel! Dit is eigenlijk onderdeel van een lingerie setje, maar ik vind m los te mooi om niet te dragen hihi

 15. 10 mei 2016 / 22:16

  Staat je erg mooi! Zelf vind ik deze kettinkjes altijd erg leuk om los te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video