Olijfolie Body scrub & Olie voor lichaam en haar

Olijfolie Body scrub & Olie voor lichaam en haarEen paar jaar geleden had ik extreem droog haar, droog als in een flink uitgedroogde hooibaal. Toen ik las dat olijfolie erg goed zou zijn voor ja haar ben ik gelijk naar de keuken gegaan om bijna een kwart van de fles over mijn haar te gieten. Zelfs mijn hoofdhuid nam ik onder handen en masseerde dit in alsof mijn leven er van af hing. Na het uitwassen voelde mijn haar ontzettend lekker en ik was een blije vogel. Olijfolie is wonderspul! Toch…?

Niet wetend dat er nog erg veel olijfolie achter was gebleven en mijn haar zo vet was dat ik de fles weer zou kunnen vullen als ik mijn haar eens flink uit zou knijpen. In totaal heb ik denk ik zes keer mijn haar moeten wassen voordat mijn vieze sluike haar weer een beetje toonbaar was. Dat olijfolie je haar glad maakt is zeker, maar door dit gevalletje domheid weerhield het gebruik van pure olijfolie mij wel een beetje.

Panier des Sens body scrub & dry oilGelukkig zijn er ook verzorgingsproducten die olijfolie bevatten met mate. Olijfolie is als het waren een Vitamine E bom voor huid en haar wat er voor zorgt dat alles soepel blijft en de kans op rimpeltjes verminderd. Ook beloven de verzorgingsproducten met olijfolie daarin bruine vlekjes en littekens minder zichtbaar te maken. Littekens heb ik genoeg op mijn arm, maar dat krijg je er van als je opgroeit met kittens in huis. Omdat toen die tijd de olijfolie als een klein wondertje hielp tegen mijn pluizenbol, was ik daardoor toch stiekem alsnog geïnteresseerd in olijfolie.

Van Love Argan olie mocht ik wat producten uitproberen waar de basis ligt bij Olijfolie, tijd dus om mijn trauma te verhelpen en de producten eens even goed te testen.
Haar en lichaam olie Nourishing dry oil body hairPanier des Sens Dry Oil Body & Hair (€16,95 – 125ml)
Het eerste product wat ik gelijk heel graag wilde proberen is de olie die speciaal voor huid én haar is. Persoonlijk ben ik daar nogal sceptisch over maar dat wilt niet zeggen dat ik alsnog erg benieuwd was. De olie beloofd je huid en haar te verzorgen, verzachten én te beschermen zonder de huid of het haar vettig te maken. De olie zit in een sprayflacon wat zowel hygiënisch en zuinig is in gebruik.

De olie voor je huid: Voor de huid spreekt deze olie een klein beetje voor zich. De olie word aangeraden om na het douchen aan te brengen en net zo lang door te smeren tot deze geheel is ingetrokken. De olie is extra goed voor de wat drogere plekken zoals knieën en ellebogen.

In gebruik: Het eerste wat me opviel aan deze olie is de geur. Olijfolie vind ik nou niet echt een lekkere geur, maar deze heeft iets weg van citrus. Niet gek, want er zit ook fruitolie in. De olie brengt heel makkelijk aan en trekt vrijwel gelijk in zodra je deze aan het inmasseren bent. De eerste keer dat ik deze olie gebruikte op mijn huid merkte ik niet heel veel verschil maar nu ik deze olie meerdere keren gebruikt hebt, voelt mijn huid heel fijn aan en gebruik ik het product bijna dagelijks.

De olie in je haar: Het is de bedoeling dat je de olie aanbrengt op je haarpunten, even 10 minuten laat intrekken en dan je haar wassen zoals je dat gewend bent. Zeer geschikt voor droge en gespleten haarpunten of gewoon wanneer je een extra boost wil voor je punten.

In gebruik: Heerlijk! Natuurlijk was ik bang dat ik mijn haar weer zes keer moest wassen voordat het eruit gespoeld was, maar gelukkig was dit niet het geval. De olie ging er makkelijk uit en mijn puntjes zagen er (voor mij doen) erg goed uit. Mijn haarpunten zijn nu zo zacht dat ik er alleen maar aan wil zitten. Doordat mijn haar er zó glad van werd is dit niet een product die ik dagelijks ga gebruiken, maar zodra ik een boost nodig heb is dit zeker mijn go to product!

Panier des sens nourishing body scrubPanier des sens en provence dry oilPanier des Sens Nourishing Body Scrub (€8,95 – 150ml)
Mensen die mij al langer volgen weten dat ik dol ben op scrub. In de winter is het voor mij hoe grover hoe beter, maar nu het warmere weer nadert vind ik een milde scrub veel fijner. De scrub verwijderd de dode huidcellen en is geschikt voor elke huidtype. Het resultaat beloofd een gladde huid met een healthy glow. De scrub bevat geen parabenen, siliconen en dierlijke ingrediënten.

In gebruik: Wederom valt als eerst de geur mij op, het doet me gelijk denken aan snoep banaantjes of gewoon hele rijpe bananen. Als ik eenmaal de scrub gebruik valt die geur weg en word het een geur die ik niet helemaal kan beschrijven. Het is een aangename, subtiel zoete geur. De scrub is heel mild en scrubt goed. De focus leg ik vooral op mijn armen en het resultaat is een gladde huid, de scrub komt de beloftes zeker na.

Olijfolie Body scrub & Olie voor lichaam en haarMijn trauma op het gebied van olijfolie is nu gelukkig niet meer van toepassing en zo heb ik twee hele fijne nieuwe producten mogen toevoegen aan mijn verzorgingsproducten. De producten zijn te koop bij Love Arganolie en buiten deze producten om zijn er nog een hele hoop andere producten te bestellen.

ACTIE! Als je nu een bestelling plaatst op de webshop ontvang je bij een bestelling boven de €25,00 gratis een Panier des Sens handcrème (30ml) als je de code FREEGIFT invult in het daar voor bestemde vakje. Te gebruiken tot 04 juni 2016

Liefs,
Rebecca

bevat producten die zijn toegestuurd ter review

14 Reacties

 1. 4 mei 2016 / 06:34

  Deze producten klinken heel goed. Ik ken de dit merk nog niet. Overigens smeer ik wel eens olie in mijn haar, maar de ‘truc’ is om er maar een klein beetje in te doen haha ;-).. Maar dat wist je zelf inmiddels ook vast al wel hahaha!

 2. 4 mei 2016 / 09:21

  Klinkt heel fijn! Ik heb nog niet van dit merk gehoord, maar mijn interesse is zeker gewekt

 3. 4 mei 2016 / 12:17

  Ik moest echt heel hard lachen om je inleidende stukje want ik heb ooit precies hetzelfde gedaan haha. Het duurde zo lang voordat de olijfolie eruit was dat ik de hele week met een staartje in naar mijn werk moest en het leek alsof ik mijn haar donker had geverfd, het was zo vet! Je bent dus niet de enige hoor hihi 😉

 4. 4 mei 2016 / 13:41

  Ik denk dat je echt moet houden van de geur van banaan, maar dat kan ik denk ik wel waarderen. Ik ben heel erg benieuwd naar de scrub!

 5. 4 mei 2016 / 15:34

  Allebei de producten klinken ontzettend fijn! Vooral de oil voor body & hair lijkt mij een heerlijk functioneel product. Ik heb snel last van droge haarpunten en die hebben altijd veel baat aan verzorgingsproducten op olie-basis!

 6. 4 mei 2016 / 16:22

  De olie klinkt echt heel fijn! Ik heb ook regelmatig last van droge haarpunten, dus die olie lijkt mij wel wat 🙂

 7. 4 mei 2016 / 18:53

  Nog nooit van deze producten of dit merk gehoord, lijkt me wel heel fijn en dan vooral die olie! 🙂

 8. 4 mei 2016 / 21:06

  Ik kende dit merk nog niet, maar de producten zien er echt top uit! Fijne review 🙂

 9. 4 mei 2016 / 23:56

  Wat grappig dat je een olijfolie trauma had. Ik heb dit ook gehad toen ik had bedacht dat ik het eens als masker zou gebruiken. Ik kreeg het er ook echt niet uit. Een week lang vet haar haha. Deze producten zien er echt heerlijk uit. Ik heb ook echt droog haar dus misschien is het ook wel wat voor mij.

 10. 5 mei 2016 / 08:38

  Ik was altijd te schijterig om olijfolie in mijn haar te smeren, nu ben ik blij dat ik dat biet gedaan heb. Deze producten lijken me erg fijn in gebruik! Fijne review heb je geschreven!
  Liefs,
  Elles

 11. 5 mei 2016 / 10:22

  Wat klinken ze beide erg fijn en ik vind de verpakking ook echt heel erg mooi! Misschien dat ik ze ooit zelf ook een keertje uitprobeer!

 12. 8 mei 2016 / 09:28

  Lijkt me voor mij ook wel wat met mijn stro-haar! Klinkt als een goed product, toch maar eens aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video