Lidl gezichtsmaskers | Tropical Summer Face Mask by Cien

Lidl gezichtsmaskers | Tropical Summer Face Mask by Cien

Voor iedereen die van nieuwe producten houd is het vast niets nieuws. Lidl heeft het verzorgingsassortiment uitgebreid en ook flink aandacht geschonken aan de uitstraling. Persoonlijk vond ik niks mis met de oude verpakking van Lidl, maar ik snap wel dat verandering op z’n tijd goed kan doen. Er lag ontzettend veel wat ik wilde proberen, maar het meest benieuwd was ik naar de Lidl gezichtsmaskers.

Lidl gezichtsmaskers

Lidl gezichtsmaskers | Tropical Summer Face Mask by Cien

Tropical Summer Face mask by Cien

Zoals ik al vertelde, komen deze leuke maskertjes van de Lidl. Zelf heb ik het niet zo met budget huidverzorging, maar met maskertjes ben ik vrij makkelijk. De uitstraling van deze tropical summer face masks zijn ontzettend vrolijk en zien er goed uit. Het oogt wat mij betreft helemaal niet budget. Deze limited edition lijn bevat drie maskertjes en ik nam deze alle drie mee om te testen. Zelf houd ik me nooit zo bezig met de ingrediënten, dus daar kan ik niet teveel over vertellen. Wel plaats ik een foto van alle ingrediënten, mocht je daar benieuwd naar zijn.

Lidl gezichtsmaskersGezichtsmasker van Lidl

De drie maskertjes hebben allemaal iets fruitigs. Zo heb je de roze variant met pink grapefruit, het oranje maskertje met mango en het groene maskertje heeft de geur van kiwi. De maskertjes zitten in een tubetje met daarin 50ml. Het feit dat het in een tube zit vind ik zelf erg fijn. Die zakjes waar je met je vinger in moet vind ik altijd zo onpraktisch. Ik ben nou eenmaal iemand die het graag met mijn vingers aanbrengt in plaats van een kwast. #eenbeetjelui.

Lidl face mask tropical summerLidl gezichtsmasker

Het aanbrengen van de maskers

Doordat het masker in een tubetje zit, is het aanbrengen erg eenvoudig. Op deze manier kun je namelijk heel makkelijk je hoeveelheid bepalen. Dit maakt het masker nog zuiniger in gebruik, en dat terwijl het al een goedkoop masker is. Ook een leuk detail, de maskertjes hebben dezelfde kleur als de dop. Hierboven zie je alle drie de maskertjes op mijn hand. Uiteraard wilde ik als eerst de pink grapefruit proberen, deze sprak me gelijk al het meest aan.

Alle maskertjes zijn geschikt voor alle huidtypes en moeten tussen de 5 en 10 minuten intrekken.

Pink grapefruit gezichtsmasker Lidl

Tropical Summer face mask – Pink grapefruit fragrance by Cien

Hands down mijn favoriet van de drie maskertjes. Dit masker is een gelmasker met hyaluronzuur, panthenol en frisse aardbeicellen. Dit masker beloofd 24 uur te hydrateren en kleine rimpeltjes op te vullen. Het masker is geschikt voor alle huidtypen. Zelf haalde ik de geur pink grapefruit er niet uit, maar ik liet Mitchell deze ruiken zonder te weten wat de geur was en hij kwam met Fanta Pomelo. Dat is ook grapefruit dus ik denk dat de geur best goed gelukt is.

Het aanbrengen van het gel masker gaat ontzettend makkelijk. De substantie is erg dun, maar deze druipt niet. Heel fijn, want ik vind het heel vervelend als de helft verdwijnt op de grond. Je hebt ongeveer vier mini ‘kneepjes’ nodig voor je hele gezicht en dan heb je een royale laag. Na het gebruik van het masker heb ik geen crème nodig. Mijn huid voelt ontzettend glad en trekt totaal niet. Vaak heb ik dit wel met maskertjes, dus dit was een erg groot pluspunt.

Mango gezichtsmasker Lidl

Tropical Summer face mask – Mango fragrance by Cien

Het maskertje met de geur van mango is een glad gelmasker met vitamine B3, papaya-enzym en frisse mangocellen. Dit masker beloofd op een merkbaar gladde huid en is geschikt voor elk huidtype. Wederom rook ik niet de mango, maar doet dit masker mij meer denken aan een mierzoete perzik. Niks mis mee, want ik ben dol op zoete geurtjes.

Het aanbrengen gaat gewoon weer precies hetzelfde als de roze variant, deze is alleen een klein beetje dikker. Erg fijn en je hebt weer weinig nodig om je hele gezicht te bedekken met het maskertje. Qua geur is dit masker helemaal mijn ding, maar een resultaat heeft het niet echt. Mijn huid voelt wel zacht, maar ik heb niet perse het idee dat ik een maskertje heb gebruikt. Als je niet van zoet houd, neem dan zeker niet dit maskertje want de geur kan nogal overheersend worden na een paar minuten.

Kiwi gezichtsmasker Lidl

Tropical Summer face mask – Kiwi fragrance by Cien

Als laatst komen we bij het maskertje met de geur van kiwi. Dit is een verfrissend gelmasker met vitamine B3, groene thee extract en frisse kiwi cellen. Dit masker helpt rimpelvorming te vertragen en is wederom geschikt voor alle huidtypes. Deze geur kan ik totaal niet omschrijven en ook Mitchell haalde hier niks uit. Kiwi is het zeker niet, het doet me eerder denken aan zeep. Ik weet niet zo goed wat voor zeep, maar gewoon zeep..

Dit masker sprak me het minst aan. Ik had me erg verheugd op de geur van kiwi, dus het was best een tegenvaller. Het is een erg vreemde geur en ik kan het ook niet plaatsen. Kort na aanbrengen begon het masker een beetje te prikkelen. Iets dat de andere twee varianten niet deden. Na vijf minuten heb ik het afgespoeld omdat het iets te veel ging prikken. Achteraf ben ik blij dat ik deze er vroeg heb afgehaald, want mijn gezicht was behoorlijk rood. Bij de mango en pink grapefruit variant had ik niks van crème nodig en voelde mijn huid gevoed. Bij deze was het ‘t tegenovergestelde. Ik moest een crème gebruiken en mijn huid voelde heel strak aan.

Ingredienten gezichtsmasker Lidlreview gezichtsmasker lidl 2017

Oeps..

Ik had verwacht dat mijn foto’s van de ingrediënten er wat beter uit kwamen, maar helaas. Sinds kort heb ik een nieuwe lens en dit is niet helemaal gelukt. Ik hoop dat je toch genoeg kunt inzoomen om het te lezen. Ik kan de foto’s anders apart naar je sturen mocht je hier interesse in hebben. Dan zijn ze wat makkelijker te lezen.

Lidl gezichtsmasker review 2017

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over deze maskertjes. Natuurlijk verwachtte ik geen mega resultaten, dus daar was ik wel op voorbereid. De maskertjes kosten €1,29 per tube van 50ml. Ik gok dat je hier ongeveer zes keer mee kan doen. Deze Tropical summer face masks zijn Limited Edition en zijn nú te koop bij de Lidl! Heb jij al eens Lidl gezichtsmaskers geprobeerd?

Liefs,
Rebecca

22 Reacties

 1. 10 mei 2017 / 06:16

  Ik heb nog nooit een verzorgingsproduct of make-up van Lidl geprobeerd. Het eerste maskertje klinkt goed, de andere twee minder. Als ik de moeite neem om een masker aan te brengen, wil ik wel dat dit ook echt merkbaar effect heeft… ik zou ze dus niet zo snel aanschaffen.

  • Rebecca
   Auteur
   12 mei 2017 / 12:52

   Daar ben ik het mee eens. Je gebruikt natuurlijk een masker omdat je het op dat moment nodig hebt of echt een masker wilt ervaren. Deze is meer voor ‘even snel’ en dan is dit maskertje prima.

 2. 10 mei 2017 / 06:30

  Ik heb de pink grapefruit en vind hem wel fijn, maar ik gebruik liever een ander masker die ik in mijn stash heb zitten

 3. 10 mei 2017 / 08:02

  Wauw, die verpakkingen alleen al! Zo mooi! Jouw favoriete masker klinkt heel erg fijn. Jammer dat het effect niet denderend is, maar dat is met die prijs natuurlijk ook niet echt te verwachten 😉 Complimenten voor je supermooie foto’s trouwens!

  • Rebecca
   Auteur
   12 mei 2017 / 12:52

   Jaaa te schattig he! Daarom al wilde ik ze gelijk mee nemen. Dankjewel ^^ Erg leuk om te horen!

 4. 10 mei 2017 / 08:17

  Wat een leuke budget maskertjes! Lidl is goed bezig, ook al met hun douchegel 🙂

 5. 10 mei 2017 / 09:13

  Wat zien de verpakking er super gaaf uit zeg! De Tropical Summer variant lijkt mij ook zeker wel wat. Ik ga eens kijken of onze Lidl dit ook verkoopt. Fijne review met mooie en duidelijke foto’s!

 6. 10 mei 2017 / 09:49

  Toevallig heb ik ook er ook eentje gekocht, de roze (pink grapefruit) variant. Ik had hem alleen nog niet geprobeerd dus nadat ik je artikel had gelezen was ik helemaal blij, hij klinkt echt als een topper 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   12 mei 2017 / 12:51

   Ah ja dan ben ik benieuwd als je deze gaat proberen wat je er van vind! Je moet natuurlijk geen luxe masker verwachten. Maar voor deze prijs vind ik het masker heel goed!

 7. 10 mei 2017 / 11:09

  Ik ben ze al tegengekomen! Na het lezen van jouw review ga ik ze zeker meenemen de volgende keer als ik in de Lidl ben!

 8. 10 mei 2017 / 11:19

  Wat goedkoop! Ze zien er leuk en vrolijk uit, zeker het proberen waard.

 9. 10 mei 2017 / 12:37

  Ik zou ze alleen al kopen om de verpakkingen. Wat zien ze er leuk uit! En ook nog eens goedkoop. Deze ga ik ook een keer proberen.

 10. 10 mei 2017 / 16:29

  Ik kom eigenlijk nooit bij de Lidl, dus ik had deze ook nog niet geprobeerd, maar de grapefruit variant klinkt het fijnst.

 11. 10 mei 2017 / 21:23

  Wat zien de tubes er leuk uit. Ik denk dat ik ze wel wil proberen, ik word hebberig van dit soort leuk uitziende tubes.

 12. 11 mei 2017 / 11:47

  Wat een fijne, uitgebreide review! Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt <3 Ik wist niet dat de Lidl dit soort producten verkoopt, ik ben heel benieuwd geworden!

  • Rebecca
   Auteur
   12 mei 2017 / 12:50

   Het was voor mij ook een verrassing toen ik ze zag liggen in een heel nieuw schap. Zeker de moeite waard!

 13. 11 mei 2017 / 20:39

  Oh wat leuk zeg! Je foto’s zijn weer ontzettend mooi! Ik kies vaker voor een klei masker maar voor de afwisseling zou dit zeker wat zijn!

  • Rebecca
   Auteur
   12 mei 2017 / 12:50

   Leuk om te horen ^^ Ik was er zelf dit keer iets minder tevreden over dus dan is het extra leuk hihi. Klei maskers hebben ook zeker mijn voorkeur!

 14. 12 mei 2017 / 18:54

  Wat zien ze er leuk uit!! Helaas durf ik dat met mijn huidje niet aan 🙁

 15. 14 mei 2017 / 11:23

  Ik vind de verpakkingen echt geweldig! Heerlijk zomers. Ik heb de zelfbruiner mousse van deze collectie gekocht, deze moet ik nog testen maar ben zó benieuwd. Jammer dat de maskertjes niet toppie zijn, ik heb een gevoelige huid dus laat deze aan me voorbij gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video